0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: IronHawk στις Απρίλιος 10, 2016, 02:15:00 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χμμμ.... το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει σιγά-σιγά να μου αρέσει!οπως ειπε και η Κυριαχτυπα σαν αντρας
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χμμμ.... το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει σιγά-σιγά να μου αρέσει!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 10, 2016, 20:48:40 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Απ τα πιο ωραία βραχιόλια που χω δει στη ζωή μου...
Στην αρχη ηθελα να το βαλω στο λιγο γελιο
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 10, 2016, 21:03:01 μμΣτην αρχη ηθελα να το βαλω στο λιγο γελιοΚαλά έκανες και δεν το έβαλες.Θέλει ενότητα που να λέγεται "πολύ γέλιο" αυτό.
Θα εχει και καρτιε εκει
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 10, 2016, 21:10:22 μμΘα εχει και καρτιε εκει Παίρνει και ρόλεξ μπόλικα,μην ανησυχείς...
Μπορει να εχει και κανα σαχλομοντελο αλλα γενικα .....ακους ρολεξ και σκέφτεσαι......η επιτομη του ρολογιου
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 10, 2016, 21:16:20 μμΜπορει να εχει και κανα σαχλομοντελο αλλα γενικα .....ακους ρολεξ και σκέφτεσαι......η επιτομη του ρολογιουΣε πρώτο πρόσωπο παρακαλώ...Εγώ σκέφτομαι μια φούσκα.
Ποιος διασώζεται...??Ο πρωτεργάτης της φούσκας...??
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.