0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis? στις Αύγουστος 14, 2015, 22:08:37 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Αύγουστος 14, 2015, 17:22:43 μμΠαράθεση από: george_ στις Αύγουστος 14, 2015, 15:43:54 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο Τι κρίμα όμως που δεν είναι moonwatch .... Οντως δεν ειναι!Επιτελους εμαθες!!!Ειδες που σου μαθαινει πραματα το φορουμ; Συγκεκριμενα ειναι το 3570.21.Αυτο πολυ θα ηθελα να το εχω (αφου εχω ηδη το κανονικο μουν, φυσικα...).Θα θελες πολύ ε ...?Έλα τώρα....αφού αυτό σ αρέσει πιο πολύ,ομολόγησέ το,σχεδόν το είπες ήδη...δεν είναι ντροπή.....(Το χω ξαναπεί,υπάρχουν και καλύτερα Speedy από τον κλώνο...θα παραδεχθείς κι άλλα.Σιγά σιγά,δε βιάζομαι εγώ..... )
Παράθεση από: Petros1 στις Αύγουστος 14, 2015, 17:22:43 μμΠαράθεση από: george_ στις Αύγουστος 14, 2015, 15:43:54 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο Τι κρίμα όμως που δεν είναι moonwatch .... Οντως δεν ειναι!Επιτελους εμαθες!!!Ειδες που σου μαθαινει πραματα το φορουμ; Συγκεκριμενα ειναι το 3570.21.Αυτο πολυ θα ηθελα να το εχω (αφου εχω ηδη το κανονικο μουν, φυσικα...).
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 14, 2015, 15:43:54 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο Τι κρίμα όμως που δεν είναι moonwatch ....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 14, 2015, 17:31:41 μμμα το moonwatch ηταν και ειναι ακομα,η ατμομηχανη για την εταιρια,αρα μαζι με το βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα! Από άποψη πωλήσεων το λες?Εγώ από όσο ξερω το moonwatch δε τρελαίνεται στις πωλήσεις..
μα το moonwatch ηταν και ειναι ακομα,η ατμομηχανη για την εταιρια,αρα μαζι με το βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα!
Γιατί θα αλλάξεις γνώμη?
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 15, 2015, 19:53:38 μμΓιατί θα αλλάξεις γνώμη? οχι
Παράθεση από: Petros1 στις Αύγουστος 15, 2015, 02:32:27 πμΠαράθεση από: Vagelis? στις Αύγουστος 14, 2015, 22:08:37 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Αύγουστος 14, 2015, 17:22:43 μμΠαράθεση από: george_ στις Αύγουστος 14, 2015, 15:43:54 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο Τι κρίμα όμως που δεν είναι moonwatch .... Οντως δεν ειναι!Επιτελους εμαθες!!!Ειδες που σου μαθαινει πραματα το φορουμ; Συγκεκριμενα ειναι το 3570.21.Αυτο πολυ θα ηθελα να το εχω (αφου εχω ηδη το κανονικο μουν, φυσικα...).Θα θελες πολύ ε ...?Έλα τώρα....αφού αυτό σ αρέσει πιο πολύ,ομολόγησέ το,σχεδόν το είπες ήδη...δεν είναι ντροπή.....(Το χω ξαναπεί,υπάρχουν και καλύτερα Speedy από τον κλώνο...θα παραδεχθείς κι άλλα.Σιγά σιγά,δε βιάζομαι εγώ..... )Το πε κι ο Νικόλας... Όλα καλά με τα λιμιτεντ αλλά κάτι λείπει... Σε καταλαβαίνω πάντως που τα υποστηρίζεις τόσο. Αυτό έχεις. Και πάλι χαίρομαι όμως που έμαθες και παραδέχτηκες επιτέλους ποιο είναι το αληθινό. Και ναι εννοείται ότι θα ήθελα να το έχω. Αφού έχω το κανονικό κοιτάω και παραδιπλα.Το αντίθετο (να πάρω πρώτα ένα limited) θα ήταν παράλογο... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αφού έχω το κανονικό κοιτάω και παραδιπλα.
απο το WUS
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.