0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
subir fotos gratis
image share
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 09, 2015, 17:53:01 μμimage shareΕτσι μπραβο! ΠΟΛΥ ωραιο!!!!!
http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=1923.0Τιμωρια για το Χαρη, διάβασε αυτό το θέμα και να μας πεις τα βασικά σημεια
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 09, 2015, 18:36:50 μμhttp://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=1923.0Τιμωρια για το Χαρη, διάβασε αυτό το θέμα και να μας πεις τα βασικά σημεια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: stelakos στις Ιούνιος 08, 2015, 20:57:00 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιούνιος 08, 2015, 20:56:25 μμΠαράθεση από: Ελλάς στις Ιούνιος 08, 2015, 20:51:04 μμΜε αφορμή σχόλιο του Γιώργου_ , υπάρχει κάποιος άλλος που δεν βλέπει το ''Η'' στο ''Ηρόδοτος'' στην υπογραφή μου; Εγώ το βλέπω κανονικά παρεμπιπτόντως! προφανως κάποιους τους μπερδεύει το πολυτονικό.Κι εγώ το βλέπω φυσικά....και ο Γιώργος θα το δει αν ανάψει τα αλάρμ και σταματήσει στο πλάι... εκλαψα ρε φιλαρακι χααχ0χα0χα00αχ0χα0αχ0χα0χα0χα0χαχααχαχαχαχαχ Προς υπεράσπιση του, απο κινητό ούτε σε εμένα φαίνεται και δεν είναι μόνο το Η, αλλα όσα σύμβολα έχουν δασεία:
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 08, 2015, 20:56:25 μμΠαράθεση από: Ελλάς στις Ιούνιος 08, 2015, 20:51:04 μμΜε αφορμή σχόλιο του Γιώργου_ , υπάρχει κάποιος άλλος που δεν βλέπει το ''Η'' στο ''Ηρόδοτος'' στην υπογραφή μου; Εγώ το βλέπω κανονικά παρεμπιπτόντως! προφανως κάποιους τους μπερδεύει το πολυτονικό.Κι εγώ το βλέπω φυσικά....και ο Γιώργος θα το δει αν ανάψει τα αλάρμ και σταματήσει στο πλάι... εκλαψα ρε φιλαρακι χααχ0χα0χα00αχ0χα0αχ0χα0χα0χα0χαχααχαχαχαχαχ
Παράθεση από: Ελλάς στις Ιούνιος 08, 2015, 20:51:04 μμΜε αφορμή σχόλιο του Γιώργου_ , υπάρχει κάποιος άλλος που δεν βλέπει το ''Η'' στο ''Ηρόδοτος'' στην υπογραφή μου; Εγώ το βλέπω κανονικά παρεμπιπτόντως! προφανως κάποιους τους μπερδεύει το πολυτονικό.Κι εγώ το βλέπω φυσικά....και ο Γιώργος θα το δει αν ανάψει τα αλάρμ και σταματήσει στο πλάι...
Με αφορμή σχόλιο του Γιώργου_ , υπάρχει κάποιος άλλος που δεν βλέπει το ''Η'' στο ''Ηρόδοτος'' στην υπογραφή μου; Εγώ το βλέπω κανονικά παρεμπιπτόντως!
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 09, 2015, 20:58:34 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Πολυ ωραιοοοοο!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.