0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 08, 2015, 01:13:50 πμειναι καινουριοεδώ ρε συ δεν προλαβαίνω να φορέσω τα Rolex...
ειναι καινουριο
Ένα φωτογραφικό album με την πορεία 3,5 χρόνων ενός τύπου που βρήκα στο reddit. Στην κατοχή του έχει πλέον μόνο το πρώτο και το τελευταίο.http://imgur.com/a/6wnph
Είναι θέμα χρόνου πιστεύω.Μόλις δει τα skx, η daytona θα φύγει νύχτα.
Χάρη δεν το άρχισα εγώ το αστείο
Παράθεση από: Actorius στις Ιούνιος 08, 2015, 15:10:24 μμΧάρη δεν το άρχισα εγώ το αστείο ναι βρε συ...οκ!!!Απλά θεωρώ ότι έχουμε ξεφύγει λίγο ως φόρουμ σε σχέση με τα Seiko.....Άλλωστε κι εγώ προχθές έγραφα ότι αγαπώ τα Sumo μου πιο πολύ από τα Rolex μου - αλλά μη συγκρίνουμε τελείως ανόμοια πράγματα.
stelakos,να μια καλη ευκαιρια να μας γραψεις για αλλες εταιριες,ετσι ωστε να γινουν και πιο γνωστες στο φορουμ
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 08, 2015, 15:30:52 μμstelakos,να μια καλη ευκαιρια να μας γραψεις για αλλες εταιριες,ετσι ωστε να γινουν και πιο γνωστες στο φορουμειμαι απο τα μελη που εχω γραψει αρκετα πραγματα θεωρω, την προσπαθεια μου την εκανα
Παράθεση από: stelakos στις Ιούνιος 08, 2015, 15:34:38 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούνιος 08, 2015, 15:30:52 μμstelakos,να μια καλη ευκαιρια να μας γραψεις για αλλες εταιριες,ετσι ωστε να γινουν και πιο γνωστες στο φορουμειμαι απο τα μελη που εχω γραψει αρκετα πραγματα θεωρω, την προσπαθεια μου την εκανα και τελος?κερδισαν τα σεικο?
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 08, 2015, 15:35:24 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιούνιος 08, 2015, 15:34:38 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούνιος 08, 2015, 15:30:52 μμstelakos,να μια καλη ευκαιρια να μας γραψεις για αλλες εταιριες,ετσι ωστε να γινουν και πιο γνωστες στο φορουμειμαι απο τα μελη που εχω γραψει αρκετα πραγματα θεωρω, την προσπαθεια μου την εκανα και τελος?κερδισαν τα σεικο?ναι
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 08, 2015, 15:30:52 μμstelakos,να μια καλη ευκαιρια να μας γραψεις για αλλες εταιριες,ετσι ωστε να γινουν και πιο γνωστες στο φορουμΟ Στέλιος "γράφει" εξετάσεις τώρα. Μέχρι να γραψει για άλλες εταιρείες, γράψε εσύ τίποτα για τη Sinn και την 5100
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.