0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλήθεια το λες;; Προσωπικά το θεωρώ χάλια...!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) τελειο
Στους μαθηματικούς αρέσει σίγουρα....
Παράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 28, 2015, 14:33:54 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) τελειοΓουάτ ιζ δις μπουρδ?
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 28, 2015, 17:18:12 μμΣτους μαθηματικούς αρέσει σίγουρα....Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 28, 2015, 19:53:33 μμΠαράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 28, 2015, 14:33:54 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) τελειοΓουάτ ιζ δις μπουρδ?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
συγνωμη που μου αρεσει δεν θα ξαναγινει
Παράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 28, 2015, 23:12:39 μμσυγνωμη που μου αρεσει δεν θα ξαναγινει Είσαι αντισυστημικός...ωραίος!! Πάντως σοβαρά...εκτός του ότι το θεωρώ αηδία...μετά το μήνυμα του Χάρη περί σίγουρης αρεσκείας σε μαθηματικούς, το θεωρώ ακόμα μεγαλύτερη αηδία, γιατί λατρεύω τα μαθηματικά!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Λογικό είναι να υπάρχουν διαφορετικά γούστα...εμένα με λοιδώρησαν σχεδόν όλοι όταν πρότεινα σε κάποιον να φορέσει mesh στο LLD του...!
Παράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 28, 2015, 23:12:39 μμσυγνωμη που μου αρεσει δεν θα ξαναγινει ασε τους ρε Στέλιο... είδαν το ρολόι και τους ήρθαν στο μυαλό τα μαθηματικά και χέστηκαν από το φόβο τους!! Μόνο που δε σκαμπάζω γρι, έχω άγνοια κινδύνου και το βρήκα μια χαρά!
Παράθεση από: Ελλάς στις Απρίλιος 28, 2015, 23:16:37 μμΠαράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 28, 2015, 23:12:39 μμσυγνωμη που μου αρεσει δεν θα ξαναγινει Είσαι αντισυστημικός...ωραίος!! Πάντως σοβαρά...εκτός του ότι το θεωρώ αηδία...μετά το μήνυμα του Χάρη περί σίγουρης αρεσκείας σε μαθηματικούς, το θεωρώ ακόμα μεγαλύτερη αηδία, γιατί λατρεύω τα μαθηματικά!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Λογικό είναι να υπάρχουν διαφορετικά γούστα...εμένα με λοιδώρησαν σχεδόν όλοι όταν πρότεινα σε κάποιον να φορέσει mesh στο LLD του...! το lld μονο για mesh ειναι
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.