0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αστα Στέλιο.....ήμουν πριν 2 εβδομάδες στο κέντρο της Αθήνας...τα έβλεπα...τα δοκίμασα....τα σάλια μου έτρεχαν....και έχουν κάτι οπίσθια....μαγικά....!!!!!!
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 12, 2015, 20:44:50 μμΑστα Στέλιο.....ήμουν πριν 2 εβδομάδες στο κέντρο της Αθήνας...τα έβλεπα...τα δοκίμασα....τα σάλια μου έτρεχαν....και έχουν κάτι οπίσθια....μαγικά....!!!!!!ειναι ΠΑΡΑ πολλα τα λεφτα ομως οχι απλα πολλα
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 12, 2015, 22:01:58 μμΠαράθεση από: bost στις Ιανουάριος 12, 2015, 20:44:50 μμΑστα Στέλιο.....ήμουν πριν 2 εβδομάδες στο κέντρο της Αθήνας...τα έβλεπα...τα δοκίμασα....τα σάλια μου έτρεχαν....και έχουν κάτι οπίσθια....μαγικά....!!!!!!ειναι ΠΑΡΑ πολλα τα λεφτα ομως οχι απλα πολλαΤα όνειρα δεν θα μας τα στερήσει κάνεις...και για κανένα λόγο φίλε μου...
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 12, 2015, 22:09:33 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 12, 2015, 22:01:58 μμΠαράθεση από: bost στις Ιανουάριος 12, 2015, 20:44:50 μμΑστα Στέλιο.....ήμουν πριν 2 εβδομάδες στο κέντρο της Αθήνας...τα έβλεπα...τα δοκίμασα....τα σάλια μου έτρεχαν....και έχουν κάτι οπίσθια....μαγικά....!!!!!!ειναι ΠΑΡΑ πολλα τα λεφτα ομως οχι απλα πολλαΤα όνειρα δεν θα μας τα στερήσει κάνεις...και για κανένα λόγο φίλε μου...εγω συμφωνω μαζι σου πολυ κιολας γιατι αλλωστε κοιταω τα ρολογια που κοιταω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 12, 2015, 22:16:29 μμΠαράθεση από: bost στις Ιανουάριος 12, 2015, 22:09:33 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 12, 2015, 22:01:58 μμΠαράθεση από: bost στις Ιανουάριος 12, 2015, 20:44:50 μμΑστα Στέλιο.....ήμουν πριν 2 εβδομάδες στο κέντρο της Αθήνας...τα έβλεπα...τα δοκίμασα....τα σάλια μου έτρεχαν....και έχουν κάτι οπίσθια....μαγικά....!!!!!!ειναι ΠΑΡΑ πολλα τα λεφτα ομως οχι απλα πολλαΤα όνειρα δεν θα μας τα στερήσει κάνεις...και για κανένα λόγο φίλε μου...εγω συμφωνω μαζι σου πολυ κιολας γιατι αλλωστε κοιταω τα ρολογια που κοιταω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)!!!!!!!!!!!!!!1
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.