0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 16, 2014, 04:32:40 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Άσπρη McLaren και άσπρο panerai?Mυρωδιάς..... Εγώ στο Μακλάρεν δε χωράω, οπότε δεν μου κάνει αίσθηση.Το λευκό πανεραι τώρα, κοιτάξτε τιμές μεταχειρισμένων να καταλάβετε πόσο καλή αποδοχή είχε από τον κόσμο...Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Άσπρη McLaren και άσπρο panerai?Mυρωδιάς.....
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 15, 2014, 16:31:13 μμsubir imagenτο ρολοι μου τι κανει εδωεντοματαξυ πλεον το φοραει η μανα μου... τι να πει κανεις
subir imagen
καλες ?
γιωργο το παραλογο ειναι οτι η μανα μου εχει αυτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) και παρολα αυτα φοραει το ταπεινο seiko που πηρα για μενα...πραγματικα αβυσος η ψυχη της γυναικας (και δη της μανας μου )
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 16, 2014, 16:31:59 μμκαλες ?Πάτωσε.Στάλθηκε κακήν κακώς από το ρημαδοτάμπλετ μου μέσω του προβληματικου tapatalk
Παράθεση από: lakib0i στις Μάρτιος 16, 2014, 17:51:09 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 16, 2014, 16:31:59 μμκαλες ?Πάτωσε.Στάλθηκε κακήν κακώς από το ρημαδοτάμπλετ μου μέσω του προβληματικου tapatalkλογικοαρα ποια Panerai ψαχνουν?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.