0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε παιδιά παίρνοντας αφορμή από τις φωτο του Γιώργου θέλω να σας εξομολογηθώ ότι παρόλο που έχω μεγάλο πάθος με τα αεροπλάνα, δε θα έπαιρνα ποτέ μα ποτέ πιλότο!!!Πιο πιθανό μου φαίνεται να φορέσω ΝΑΤΟ, παρά να πάρω ποτέ πιλότο..
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 01, 2014, 02:00:23 πμβρε παιδιά παίρνοντας αφορμή από τις φωτο του Γιώργου θέλω να σας εξομολογηθώ ότι παρόλο που έχω μεγάλο πάθος με τα αεροπλάνα, δε θα έπαιρνα ποτέ μα ποτέ πιλότο!!!Πιο πιθανό μου φαίνεται να φορέσω ΝΑΤΟ, παρά να πάρω ποτέ πιλότο..Πότε ήταν που έλεγες ότι δε θα φορέσεις ποτέ μα ποτέ ΝΑΤΟ;
Παράθεση από: Vagelis στις Μάρτιος 01, 2014, 02:03:36 πμΠαράθεση από: charisps στις Μάρτιος 01, 2014, 02:00:23 πμβρε παιδιά παίρνοντας αφορμή από τις φωτο του Γιώργου θέλω να σας εξομολογηθώ ότι παρόλο που έχω μεγάλο πάθος με τα αεροπλάνα, δε θα έπαιρνα ποτέ μα ποτέ πιλότο!!!Πιο πιθανό μου φαίνεται να φορέσω ΝΑΤΟ, παρά να πάρω ποτέ πιλότο..Πότε ήταν που έλεγες ότι δε θα φορέσεις ποτέ μα ποτέ ΝΑΤΟ; δε θα φορέσω ΕΙΠΑΜΕ!(Τρέλλα θα είναι το vostok με ΝΑΤΟ - δε νομίζετε;)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.