0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Petros1 στις Ιούλιος 04, 2016, 15:22:21 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιούλιος 04, 2016, 15:16:57 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Ιούλιος 04, 2016, 14:10:45 μμΤο λογότυπό της squale δε με χαλάει καθόλου.Αντιθέτως.Αυτη η εταιρία της οποίας με χαλάει πολύ το λογότυπο και είναι και ο λόγος που δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα,είναι η Orient.Όσο κι αν μου αρέσουν κάποια (λίγα) μοντέλα τους,δεν μπορώ να βλέπω αυτό το πράγμα πάνω στο καντράν...κακώς Πετρο ... αξίζουν τα ρολογάκια ... πάρε Orient Star έχουν άλλο logo ... Όσο και ν αξίζουν το λογότυπο μου θυμίζει πακέτο από τσιγάρα king size ...Δεν μπορώ να κοιτάω ρολόι στον καρπό μου και να χαλιέμαι...Δεν είναι ανάγκη να παω σε orient star ντε και καλά,αν θελήσω ρολόι σ αυτά τα χρήματα υπάρχουν κι άλλες επιλογές..... όπως το θέτεις ... ανάγκη είναι μόνο αν θα έχουμε να φάμε το μεσημέρι ... !!!!!!!!!!! ... επίσης πολύ δύσκολο ως και αδύνατον να βρεις ρολόι σε αξία και ποιότητα που να ανταγωνίζεται τα Orient Star ... προσωπική άποψη εκφράζω και πιστεύω ότι έχουν καλύτερο vfm ακομα και απο τα seiko ....!!! ... σου τα πρότεινα γιατί είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούλιος 04, 2016, 15:16:57 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Ιούλιος 04, 2016, 14:10:45 μμΤο λογότυπό της squale δε με χαλάει καθόλου.Αντιθέτως.Αυτη η εταιρία της οποίας με χαλάει πολύ το λογότυπο και είναι και ο λόγος που δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα,είναι η Orient.Όσο κι αν μου αρέσουν κάποια (λίγα) μοντέλα τους,δεν μπορώ να βλέπω αυτό το πράγμα πάνω στο καντράν...κακώς Πετρο ... αξίζουν τα ρολογάκια ... πάρε Orient Star έχουν άλλο logo ... Όσο και ν αξίζουν το λογότυπο μου θυμίζει πακέτο από τσιγάρα king size ...Δεν μπορώ να κοιτάω ρολόι στον καρπό μου και να χαλιέμαι...Δεν είναι ανάγκη να παω σε orient star ντε και καλά,αν θελήσω ρολόι σ αυτά τα χρήματα υπάρχουν κι άλλες επιλογές.
Παράθεση από: Petros1 στις Ιούλιος 04, 2016, 14:10:45 μμΤο λογότυπό της squale δε με χαλάει καθόλου.Αντιθέτως.Αυτη η εταιρία της οποίας με χαλάει πολύ το λογότυπο και είναι και ο λόγος που δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα,είναι η Orient.Όσο κι αν μου αρέσουν κάποια (λίγα) μοντέλα τους,δεν μπορώ να βλέπω αυτό το πράγμα πάνω στο καντράν...κακώς Πετρο ... αξίζουν τα ρολογάκια ... πάρε Orient Star έχουν άλλο logo ...
Το λογότυπό της squale δε με χαλάει καθόλου.Αντιθέτως.Αυτη η εταιρία της οποίας με χαλάει πολύ το λογότυπο και είναι και ο λόγος που δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα,είναι η Orient.Όσο κι αν μου αρέσουν κάποια (λίγα) μοντέλα τους,δεν μπορώ να βλέπω αυτό το πράγμα πάνω στο καντράν...
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούλιος 04, 2016, 15:55:26 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Ιούλιος 04, 2016, 15:22:21 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιούλιος 04, 2016, 15:16:57 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Ιούλιος 04, 2016, 14:10:45 μμΤο λογότυπό της squale δε με χαλάει καθόλου.Αντιθέτως.Αυτη η εταιρία της οποίας με χαλάει πολύ το λογότυπο και είναι και ο λόγος που δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα,είναι η Orient.Όσο κι αν μου αρέσουν κάποια (λίγα) μοντέλα τους,δεν μπορώ να βλέπω αυτό το πράγμα πάνω στο καντράν...κακώς Πετρο ... αξίζουν τα ρολογάκια ... πάρε Orient Star έχουν άλλο logo ... Όσο και ν αξίζουν το λογότυπο μου θυμίζει πακέτο από τσιγάρα king size ...Δεν μπορώ να κοιτάω ρολόι στον καρπό μου και να χαλιέμαι...Δεν είναι ανάγκη να παω σε orient star ντε και καλά,αν θελήσω ρολόι σ αυτά τα χρήματα υπάρχουν κι άλλες επιλογές..... όπως το θέτεις ... ανάγκη είναι μόνο αν θα έχουμε να φάμε το μεσημέρι ... !!!!!!!!!!! ... επίσης πολύ δύσκολο ως και αδύνατον να βρεις ρολόι σε αξία και ποιότητα που να ανταγωνίζεται τα Orient Star ... προσωπική άποψη εκφράζω και πιστεύω ότι έχουν καλύτερο vfm ακομα και απο τα seiko ....!!! ... σου τα πρότεινα γιατί είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)εχεις σταρακι?οχι το παπουτσι
ειχες?το εδωσες?γιατι,αφου ειναι vfm?
Παράθεση από: Petros1 στις Ιούλιος 04, 2016, 15:22:21 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιούλιος 04, 2016, 15:16:57 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Ιούλιος 04, 2016, 14:10:45 μμΤο λογότυπό της squale δε με χαλάει καθόλου.Αντιθέτως.Αυτη η εταιρία της οποίας με χαλάει πολύ το λογότυπο και είναι και ο λόγος που δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα,είναι η Orient.Όσο κι αν μου αρέσουν κάποια (λίγα) μοντέλα τους,δεν μπορώ να βλέπω αυτό το πράγμα πάνω στο καντράν...κακώς Πετρο ... αξίζουν τα ρολογάκια ... πάρε Orient Star έχουν άλλο logo ... Όσο και ν αξίζουν το λογότυπο μου θυμίζει πακέτο από τσιγάρα king size ...Δεν μπορώ να κοιτάω ρολόι στον καρπό μου και να χαλιέμαι...Δεν είναι ανάγκη να παω σε orient star ντε και καλά,αν θελήσω ρολόι σ αυτά τα χρήματα υπάρχουν κι άλλες επιλογές.Hommage???
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιούλιος 04, 2016, 16:10:28 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Ιούλιος 04, 2016, 15:22:21 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιούλιος 04, 2016, 15:16:57 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Ιούλιος 04, 2016, 14:10:45 μμΤο λογότυπό της squale δε με χαλάει καθόλου.Αντιθέτως.Αυτη η εταιρία της οποίας με χαλάει πολύ το λογότυπο και είναι και ο λόγος που δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα,είναι η Orient.Όσο κι αν μου αρέσουν κάποια (λίγα) μοντέλα τους,δεν μπορώ να βλέπω αυτό το πράγμα πάνω στο καντράν...κακώς Πετρο ... αξίζουν τα ρολογάκια ... πάρε Orient Star έχουν άλλο logo ... Όσο και ν αξίζουν το λογότυπο μου θυμίζει πακέτο από τσιγάρα king size ...Δεν μπορώ να κοιτάω ρολόι στον καρπό μου και να χαλιέμαι...Δεν είναι ανάγκη να παω σε orient star ντε και καλά,αν θελήσω ρολόι σ αυτά τα χρήματα υπάρχουν κι άλλες επιλογές.Hommage???
Τι να σημαίνει άραγε squale... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
σοβαρα ρωταω,οταν εχεις ενα τοσο αξιολογο ρολοι και το προτεινεις και σε αλλους
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.