Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφιες απο το ιντερνετ  (Αναγνώστηκε 2905030 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Φωτογραφιες απο το ιντερνετ
« Απάντηση #23175 στις: Ιούλιος 04, 2016, 20:38:07 μμ »
Όταν το κουρτίζεις από την κορώνα, χρειάζεται αρκετές περιστροφές για να φτάσει στο μέγιστο της φόρτισης,το lume δεν μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση,οι ενδείξεις, πέραν αυτής της διάρκειας αυτονομίας και την ημέρας δεν διακρίνονται εύκολα αλλά , το κυριότερο για μένα είναι η αίσθηση που έχεις στον καρπό σου όταν περιστρέφεται το βαρελάκι.Ακούς την περιστροφή που αυτό κάνει αλλά και την αισθάνεσαι στον καρπό.
ευχαριστω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23176 στις: Ιούλιος 04, 2016, 20:42:16 μμ »
Όταν το κουρτίζεις από την κορώνα, χρειάζεται αρκετές περιστροφές για να φτάσει στο μέγιστο της φόρτισης,το lume δεν μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση,οι ενδείξεις, πέραν αυτής της διάρκειας αυτονομίας και την ημέρας δεν διακρίνονται εύκολα αλλά , το κυριότερο για μένα είναι η αίσθηση που έχεις στον καρπό σου όταν περιστρέφεται το βαρελάκι.Ακούς την περιστροφή που αυτό κάνει αλλά και την αισθάνεσαι στον καρπό.

... σε πιο ρολόι αναφέρεσαι ...!!! :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

leon

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23177 στις: Ιούλιος 04, 2016, 20:45:56 μμ »

Σ' αυτό που ανέβασα φωτογραφία.Πρόκειται για το wz0031de
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #23178 στις: Ιούλιος 04, 2016, 21:38:10 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #23179 στις: Ιούλιος 04, 2016, 21:38:53 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #23180 στις: Ιούλιος 04, 2016, 21:39:37 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #23181 στις: Ιούλιος 04, 2016, 21:40:22 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23182 στις: Ιούλιος 04, 2016, 21:45:25 μμ »

Σ' αυτό που ανέβασα φωτογραφία.Πρόκειται για το wz0031de

... αυτά τα ρολόγια δεν τα χαρακτηρίζει το δυνατό lume τους  ... είναι dress ρολόγια και πρεπε να είναι διακριτικά σε αυτόν τον τομέα ... αν θέλεις να λαμπυρίζει τότε πρέπει να πάρεις ένα diver η ένα πιλοτικό ... !!!!

σχετικά με το vfm που ανέφερες ....  το ρολόι σου είναι retrograte ....ξέρει πόσο έχουν τα αντίστοιχα ελβετικά-ευρωπαϊκά σε ροζ χρυσό ... ;;;;;

... τα απλά με μόνο τους τρεις δείκτες είναι στα 450-700 ευρώ ....!!!!! :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23183 στις: Ιούλιος 04, 2016, 21:50:54 μμ »
subir fotos gratis
α

...το παλιό ΚΑΛΟ Sea Dweller. Λάθος μου που δεν το πήρα την δεκαετία του '80. Θεωρουσα την βαλβίδα ηλίου, πολύ κραυγαλέα, και παρα το γεγονός ότι έκανα καταδύσεις, αλλά όχι με αέρια και σε κώδωνες, παρέμεινα στο SUB.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

leon

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23184 στις: Ιούλιος 04, 2016, 22:06:08 μμ »
Το lume είναι ένα από τα ας υποθέσουμε αρνητικά, και έχεις απόλυτο δίκιο για τα dress.Το βασικό μειονέκτημα όμως, το επαναλαμβάνω είναι ο θόρυβος.

Όσο αφορά το vfm προσωπικά για να κρίνω την σχέση ποιότητας - τιμής δεν μπαίνω στην σύγκριση με αντίστοιχα ρολόγια άλλης μάρκας αλλά αντίστοιχης ποιότητας σε ίδια αξία.

Παρ' όλα αυτά είναι ένα πραγματικά πανέμορφο ρολόι που κάνει για την δουλειά που το πήρα και έχει την γοητεία του.
Ειλικρινά, αν και παλιά το είχα βάλει σε αγγελία, το μετάνοιωσα γρήγορα και πλέον, αν και έχει τα μείον που ανέφερα, δεν μου κάνει καρδιά να το δώσω.Για μένα είναι ιδιαίτερο ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23185 στις: Ιούλιος 04, 2016, 22:22:25 μμ »
Το lume είναι ένα από τα ας υποθέσουμε αρνητικά, και έχεις απόλυτο δίκιο για τα dress.Το βασικό μειονέκτημα όμως, το επαναλαμβάνω είναι ο θόρυβος.

Όσο αφορά το vfm προσωπικά για να κρίνω την σχέση ποιότητας - τιμής δεν μπαίνω στην σύγκριση με αντίστοιχα ρολόγια άλλης μάρκας αλλά αντίστοιχης ποιότητας σε ίδια αξία.

Παρ' όλα αυτά είναι ένα πραγματικά πανέμορφο ρολόι που κάνει για την δουλειά που το πήρα και έχει την γοητεία του.
Ειλικρινά, αν και παλιά το είχα βάλει σε αγγελία, το μετάνοιωσα γρήγορα και πλέον, αν και έχει τα μείον που ανέφερα, δεν μου κάνει καρδιά να το δώσω.Για μένα είναι ιδιαίτερο ρολόι.

.... OK κατάλαβα... βρες μου ένα ρολόι με retograde complication ... με 6 δείκτες σε ροζ χρυσό .... για να τα συγκρίνουμε σε ποιότητα/αξία -φινίρισμα-μηχανή-τιμή ....  ;) :)

http://www.youtube.com/watch?v=m5diBPtEMEU&feature=youtu.be
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #23186 στις: Ιούλιος 04, 2016, 22:33:23 μμ »
Αυτο ειναι ενα βιντεο απο το γνωστο Τανακα,που παρουσιαζει το ρολοι,αλα δεν καταλαβα τι ρωτας?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

leon

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23187 στις: Ιούλιος 04, 2016, 22:40:05 μμ »

.... OK κατάλαβα... βρες μου ένα ρολόι με retograde complication ... με 6 δείκτες σε ροζ χρυσό .... για να τα συγκρίνουμε σε ποιότητα/αξία -φινίρισμα-μηχανή-τιμή ....  ;) :)

http://www.youtube.com/watch?v=m5diBPtEMEU&feature=youtu.be

Το video του Tanaka το έχω δει 10 φορές και το ρολόι μου 1010...

Ίσως όμως δεν κατάλαβες τι εννοώ.
Π.χ. τα λεφτά που θα δώσω για να πάρω το orient mako αξίζουν με το παραπάνω γιατί στην τιμή του δεν μπορώ να αγοράσω ούτε dress ούτε pilot ούτε καταδυτικό ή ψηφιακό που να έχουν την ίδια ποιότητα.

Με το orient star όμως ισχύει το αντίθετο..Στα λεφτά που ξόδεψα για να το αγορά του, θα μπορούσα να βρω άλλο ρολόι , είτε dress είτε χρονογράφο είτε οτιδήποτε άλλο , δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι retrograte, σε καλύτερη κατά την προσωπική μου άποψη ποιότητα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions