Σιγά χαλάρωσε, γνώστη Ηλία. Εδώ είναι φόρουμ για ρολόγια. Απόφευγε να μεταφέρεις γηπεδικές συμπεριφορές σε ένα φόρουμ με σοβαρό αντικείμενο, και μην χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δεν ξέρεις.
Αν δεν συμφωνείς με την άποψή μου διατύπωσε τη δική σου αλλά δεν υπάρχει λόγος να με προκαλείς με χαρακτηρισμούς.
Μπορώ και εγώ να παίξω αυτό το παιχνίδι αλλά σέβομαι τον χώρο που με φιλοξενεί.
Κατ αρχην ζητησα συγγνωμη γιατι δεν ηθελα να προσβαλλω κανεναν και ειδικα εσενα Θοδωρη που σε ξερω και τα εχουμε πει απο κοντα. Το διαβασες αυτο το ποστ? Πιστευω πως σου ζητησα και προσωπικα συγγνωμη.
Δεν ειδα να αναφερεσαι πουθενα σε αυτο το ποστ.Οπαδικες συμπεριφορες δεν με χαρακτηριζουν και προτιμω να μην υπεραπλουστευω τα πραγματα με μηδενιστικες συμπεριφορες του τυπου πλαστικουρα, σιγα μην δωσω 3 χιλιαρικα για πλαστικουρα, κτλ. Αυτα δεν ειναι οπαδικη συμπεριφορα? Ας κοιταμε πρωτα τι λεμε και μετα τι λεει ο αλλος...
και παλι πιστευω πως ο Γκουρου Μαντοξ εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο τον καθεναν μας και εχοντας διαβασει αυτον συμφωνω μαζι του. Δεν το επαιξα γνωστης, δεν ειμαι. Τωρα μαθαινω φιλε Θοδωρη.
Φιλικα
Ηλιας