Αποστολέας Θέμα: Αγορά Citizen Radio Controlled  (Αναγνώστηκε 1254 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ManosXrisa

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Αγορά Citizen Radio Controlled
« στις: Σεπτέμβριος 25, 2017, 14:01:45 μμ »
Καλημέρα σε όλους τους φίλους την ομάδας!!!Παιδιά χρειάζομαι λίγο τηη βοήθεια σας..Επιθυμώ να αγοράσω ενα ρολόι Citizen Radio Controlled αλλά δεν ξέρω ποιό;;Έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο που να βρίσκει σήμα εύκολα κτλ;;'Εψαχνα και για Casio αλλά διάβασα οτι τα Casio δεν συγχρονίζουν εύκολα στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα Θεσσαλονίκη που μένω...Σας ευχαριστώ πολύ!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος giannis400

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αγορά Citizen Radio Controlled
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 25, 2017, 20:34:26 μμ »
Καλημέρα σε όλους τους φίλους την ομάδας!!!Παιδιά χρειάζομαι λίγο τηη βοήθεια σας..Επιθυμώ να αγοράσω ενα ρολόι Citizen Radio Controlled αλλά δεν ξέρω ποιό;;Έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο που να βρίσκει σήμα εύκολα κτλ;;'Εψαχνα και για Casio αλλά διάβασα οτι τα Casio δεν συγχρονίζουν εύκολα στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα Θεσσαλονίκη που μένω...Σας ευχαριστώ πολύ!!!
φιλε ποσα διαθετεις, αν εισαι εως 1000€ ειμαστε περιπου στο ιδιο θεμα, τα παιδια εχουν απαντησει σε μενα σε μερικα στο αλλο thread, αυτο για τα casio δεν το ηξερα, για ποια casio λες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ManosXrisa

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αγορά Citizen Radio Controlled
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 26, 2017, 12:05:20 μμ »
Καλημέρα φίλε μου!!!Αν έχεις την καλοσύνη καθοδήγησε με λίγο στο θέμα να διαβάσω να ενημερωθώ...Για τα Casio άκυρο ήτανε μια μεμονωμένη περίπτωση που δεν έφταιγε το ρολόι τελικά!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions