Αποστολέας Θέμα: Η Μάχη των Μαχών ......στα 5000 Ευρώ ..... ποιο ;;;;;;;;;;;;;;;  (Αναγνώστηκε 12730 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Η Μάχη των Μαχών ......στα 5000 Ευρώ ..... ποιο ;;;;;;;;;;;;;;;
« Απάντηση #60 στις: Σεπτέμβριος 13, 2017, 17:14:43 μμ »
Σου εχουμε απαντησει,αλλες 4 σελιδες,τελικα ποιο πηρες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #61 στις: Σεπτέμβριος 13, 2017, 18:03:00 μμ »
Σου εχουμε απαντησει,αλλες 4 σελιδες,τελικα ποιο πηρες?

σε ευχαριστώ για την συμμετοχή .... μα φυσικά ..... πήρα το καλύτερο από όλα .... !!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Σεπτέμβριος 13, 2017, 18:26:25 μμ »
Ο μηχανισμος ειναι ο ιδιος,ολα τα θεματα εχουν μια διαρκεια,χθες το θεμα ηταν η Victorinox και εκανες ενα σχολιο για την εταιρια,χωρις στοιχεια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Σεπτέμβριος 13, 2017, 19:42:08 μμ »
Ο μηχανισμος ειναι ο ιδιος,ολα τα θεματα εχουν μια διαρκεια,χθες το θεμα ηταν η Victorinox και εκανες ενα σχολιο για την εταιρια,χωρις στοιχεια

Εχεις πλάκα ...... :D :D :D :D

Τι θα ηθελες απο στοιχεία ....από όλα έχουμε .....  8)

Πιστοποιητικό  ISO της εταιρείας ..... Η φωτο με τους σουγιάδες της εταιρείας που εχω στην κατοχή μου ....;;;;;; :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σεπτέμβριος 14, 2017, 16:17:00 μμ »
Λοιπόν Κυρίες, Δεσποινιδες (αν εχουμε εδώ μέσα) και Κυριοι (απ'αυτούς υποθέτω ότι εχουμε),
Απ'ό,τι θα εχετε διαβάσει, ακούσει και δει (αν δεν εχετε ηδη βαρεθεί ...) στον  "υπερ πάντων αγώνα" μεταξύ της "Μάχης Πεντοχίλιαρου"  και της "Κοκκινης Ασπίδας" υπάρχει ισοπαλία 5-5 και ενώ ο αγών δεν εχει ληξει ακόμη φαίνεται πως οδηγούμαστε σε ημίωρη παραταση και ενδεχομένως στην "διαδικασία των πεναλτις... :D" (όπως ελεγε και μια ψυχή).
Εκτός από καποιες αψιμαχίες μεταξύ των "φιλάθλων" και εκατερωθεν συνθημάτων που ομολογουμένως υπήρξαν αρκούντως εφευρετικά και επιτυχημένα, μέχρι στιγμής εχουν αποφευχθεί τα σοβαρότερα επεισόδια... ;D ;D
Την πρωτοβουλία των κινησεων καθώς και την κατοχή την εχει το τελευταίο διάστημα η "Κόκκινη Ασπίδα" ειναι όμως ανούσια και "φλύαρη" χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει επικινδυνες καταστάσεις στους αντιπάλους της "Μάχης", η οποία ομολογουμένως καταφέρνει με ξαφνικές αντεπιθέσεις να κραταει σε εγρηγορση την αμυνα της αντιπαλης ομάδος. Και αυτό ειναι πολύ φυσικό διότι παρά την δεδομένη ποιότητα και το πεισμα των παικτών της "Ασπίδας", η απόδοσή τους εχει πιάσει "ταβανι" αν δε το χει ξεπεράσει, παρά το ότι αγωνίζεται με "το μαχαίρι (ή να πω τον σουγιά...?) στα δόντια". :D
Ειναι επίσης γεγονός ότι η "Μάχη" λογω και καλυτερου και ποιοτικότερου ρόστερ καταφερνει σ΄αυτές τις λιγοστές αντεπιθέσεις της να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στα αντίπαλα καρέ. Φαίνεται όμως ότι κάτι λείπει...
Eνω εχει πολύ ποιοτικούς παικτες σε όλες τις θεσεις, αυτός που θα κανει το κατι παραπάνω, ο "γκολτζης" ο "killer" φαινεται να μην υπάρχει, παρα τα πολλά λεφτά που εχει διαθεσει και ειναι διατεθειμενος να διαθεσει ο Πρόεδρος κος Δημ. Καπετάνιος....

Και εξηγούμαι.
Παρά τις πρόσφατες και ομολογουμένως πολύ καλές προσθηκες στην ομάδα, και παρά τις προχωρημένες διαπραγματευσεις με τον "Θαλασσοκράτορα" σε θεση 10ριου για να οργανωνει και να διευθυνει το παιχνιδι της ομάδας, τα δυο εξτρεμ "Μεγα Σχιστοματη" και "Πρωτο Junior", που ειναι παικτες με πολλές περγαμηνές και με πανεμορφα στοιχεία στο παιχνίδι τους, δυστυχώς ο γκολτζής, ο "Εξερευνητής", ο killer της ομάδας δεν ειναι πια και τόσο "φονικός". Ναι, εξαιρετικός σε ποιοτητα και γεμάτος εμπειρίες με μεστό και ώριμο πλέον παιχνίδι, χωρίς πολλά πολλά φρου-φρου και τσαλιμακια, ναι τη δουλειά την κανει και με το παραπάνω, αλλά την εξεδρα δεν την ξεσηκώνει βρε παιδί μου, δεν δενεται μαζί του ο κόσμος, ούτε πολλές φανελες με το όνομά του και τον αριθμό "39" πουλάει πια.... ;D   ασε που ειναι και μικρόκαμωμένος με χαμηλό κεντρο βαρους όπως ήθελαν τo "9άρι" παλιά,  ενώ με τα σημερινά στανταρ δεν τον λες και συγχρονο σεντερφορ. Θες τα χρόνια που εχουν περάσει, θες οι πολλές εμπειρίες, ο "Εξερευνητής" εχει "χορτάσει", δεν εχει κινητρο για να δώσει και να δειξει κατι παραπάνω. Καθεται απλώς στις δάφνες του παρελθόντος του.... ::)

Εκεί πονάει λοιπόν η ομάδα. Θελει μεταγραφή "αεροδρομίου", θελει ενα όμορφο, ποιοτικό, συγχρονο "9άρι" ψηλόσωμο και "τανκ" να τον φοβούνται όλες οι αμυνες, να έχει εμπειρίες, να εχει παιξει σε κορυφαιες όμάδες σε ξενα πρωταθληματα, να μιλάει στη μπάλα, να μαγεύει το πλήθος και να πίνουν νερό στο ονομά του ακόμα και οι σκληροπηρυνικοί φαν της ομάδας, που ως γνωστό αν δεν τους ικανοποιεί ο Κος Πρόεδρας, μεχρι και Διοικήσεις ρίχνουν.... :D :D :D

Γκέ-γκε λοιπόν φίλτατε Κυρ Προεδρο-Καπετάνιε μου?? Αν μου θελεις Σεντόνια Τσου-Λου και Γιουρο-Λου, και διαρκείας με τη σεσουλα, βάλε το χερι βαθιά στα παντελονιασμένα τόσων χρόνων και φερε στο Λιμάνι που κατοικοεδρευεις τον "Εξερευνητή Ντουμπλεξ", τον καλό τον μαύρο.... 
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 14, 2017, 16:22:18 μμ από Ilias-G »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σεπτέμβριος 14, 2017, 16:33:47 μμ »
...ωχ, τον Πιού εννοεί?  :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σεπτέμβριος 14, 2017, 18:00:32 μμ »
...ωχ, τον Πιού εννοεί?  :'(
Χαχαχαχα, πολύ καλό!!  :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #67 στις: Σεπτέμβριος 14, 2017, 19:35:56 μμ »
ρε Ηλία δεν πας στο Καραϊσκάκη να στήσεις την ομάδα ...... καλύτερα θα τα πας από τον κοσοβάρο προπονητή σας ...... :D :D :D :D :D

σε ευχαριστώ αλλα ..... χλωμό για το μαύρο εξπλορερ ....  :) :) :)

άλλο κορωνάτο έχει σειρά ....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Σεπτέμβριος 14, 2017, 20:59:13 μμ »
Παντως ρε Μητσο και συγνώμη κιολας που σου χαλαω το ονειρο, οχι το Explorer Ι ρε συ, είναι μικρό για το χέρι σου, όχι για άλλο λόγο. Μη φας τόσα λεφτά σε αυτό το ρολόι.
Μην πέφτεις κι εσύ στην παγίδα-μοδα των μικρών ρολογιών σε σχέση με τον καρπό που τα φοραει...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
Η Μάχη των Μαχών ......στα 5000 Ευρώ ..... ποιο ;;;;;;;;;;;;;;;
« Απάντηση #69 στις: Σεπτέμβριος 14, 2017, 21:45:24 μμ »
Παντως ρε Μητσο και συγνώμη κιολας που σου χαλαω το ονειρο, οχι το Explorer Ι ρε συ, είναι μικρό για το χέρι σου, όχι για άλλο λόγο. Μη φας τόσα λεφτά σε αυτό το ρολόι.
Μην πέφτεις κι εσύ στην παγίδα-μοδα των μικρών ρολογιών σε σχέση με τον καρπό που τα φοραει...
+1  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #70 στις: Σεπτέμβριος 14, 2017, 22:12:36 μμ »
Ηλία όχι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το 39αρι εξπλόρερ ..... :)

Γρηγορη αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ρολόι ..... δεν εχω και λευκό καντράν στην κατοχή μου .....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Σεπτέμβριος 14, 2017, 22:18:49 μμ »

Γρηγορη αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ρολόι ..... δεν εχω και λευκό καντράν στην κατοχή μου .....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γι'αυτο σου εβαλα το λευκο! Το Explorer II,ειναι η χιονατη,χωρις να ειναι κακο και το μαυρο. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σεπτέμβριος 14, 2017, 22:19:38 μμ »
Οσο παει ολο και πιο πολυ με συγκινει το λευκο εξπλορερ2... ;D Καθολου κακο για καθημερινο πασπαρτου ρολοι..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σεπτέμβριος 14, 2017, 22:21:37 μμ »
Σωστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σεπτέμβριος 14, 2017, 23:38:44 μμ »
σε αντίθεση με ενα θέμα που εχω βάλει μια ψηφοφορία (Vs) εδώ και πολύ καιρό ...και με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι υπάρχουν μέλη που απαξιώνουν η τους ειναι αδιάφορο το να συμμετάσχουν στην κουβέντα λέγοντας απλα την γνώμη τους σχετικά  .....  :-X :-X :-X :-X

Παραπονιάρη Δημήτρη, αν σου βάλω το ρολόι που θεωρώ εγώ καλύτερο στα 5.000 (πάνω-κάτω), θα μου πεις "δεν φοράω ντρες" κλπ, (και μετά θα αρχίσω να γκρινιάζω εγώ.. ::)).

Πιστεύω όμως ότι σε αυτό το όριο χρημάτων, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αν όχι το πιο ενδιαφέρον ρολόι είναι το παρακάτω.

Στα 5.000, το μυαλό πηγαίνει κατευθείαν εδώ:

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions