Είναι μια ωραία δικαιολογία για να αγοράζεις αντίγραφα
+100
Μην τα ισοπεδωσουμε ολα, αν εχουμε τα φραγκα, ναι να παρουμε το ρολεξακι, αν δεν τα χουμε τοτε να μεινουμε στο σεικο μας που μια χαρουλα την δουλιτσα του την κανει αλλα οχι και να τα συγκρινουμε και να βρισκουμε δικαιολογιες σπιλωσης του υπερτατου, κατ'εμε, icon ρολογιου... 
οκ συγνώμη κύριε, δε νομίζω κανείς να αμφισβητεί την ποιότητα τους απλά είπα και κάποιες άλλες γνώμες,άλλωστε είχα sub και το ξέρω...
Εδω δεν παρεξηγουμε κανεναν, αλοιμονο, κι ουτε προσωπικα θα "κακισω" καποιον για καποια homage επιλογη του..Μια παρεα ειμαστε και ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του..

Τετοιες δικαιολογιες τυχαινει να λεμε καθημερινα και ανεπαισθητα ολοι μας και για αλλα υλικα αγαθα, πχ αυτοκινητα, μηχανες, σπιτια κλπ..Ειναι η φυση του ανθρωπου τετοια που αναζηταει τροπους να αποδεχτει μια
"δυσαρεστη,στεναχωρη" κατασταση μεσω της αρνησης..

Προσωπικα δεν εχω ουτε ενα ελβετικο και προσπαθω να το δρομολογησω καιρο τωρα αλλα ακομη και να τα χω τα λεφτα για sub του κουτιου δισταζω να τα δωσω γιατι ετσι οπως μας εχουν κανει φοβαμαι για το τι μελλει γενεσθαι..
Και τωρα μεσα στο θεμα....μετα το ρολογακι αυτο παρε το χελωνακι το padi το pepsi. Το δοκιμασα στην συναντηση απο τον Γιαννη και ειναι ΦΟΒΕΡΟ...και υπηρχε και αγγελια. Αυτα
Να παει να παρει το shogun να ειναι το ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ !!!