Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ  (Αναγνώστηκε 7792 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ
« στις: Ιούλιος 20, 2017, 19:52:41 μμ »
Καλησπέρα σε όλους!! Εδω και κάποιο διάστημα γύρω στις 20 μέρες διαθέτω περί τα 300-350 ευρώ για την αγορά ενός ρολογιού κατά προτίμηση με Μπρασελέ και κατά μεριάν SEIKO η CITIZEN κυρίως. Με λίγο διάβασμα και ψάξιμο σύντομα κατάλαβα και εγώ πως εδώ Ελλάδα οι τιμές είναι υπερ-τσιμπημένες συγκριτικά με τα γνωστά site που αρκετοί ψωνιζουν (creationwatches-dutyfreeisland-skywatches κτλ) σε πολύ χαμηλότερες τιμές με τον μικρό κίνδυνο πάντα του τελωνειου απόσα διαβάζω!! Όμως ρε παιδιά αντιμετωπίζω το έξής πρόβλημα. Στα ρολόγια που μου αρέσουν και έχω καταλήξει να αγοράσω δεν υπάρχει διαθεσιμότητα όλες αυτές τις μέρες σε κανένα από αυτά τα sites και όταν τους στέλνω mail να με ενημερώσουν σχετικά για το πότε θα τα φέρουν ή ποτε περιπου υπολογίζουν να τα έχουν, λαμβάνω γενικευμένες απαντήσεις του στυλ '' δεν γνωρίζουμε πότε θα τα έχουμε '', ''δέιτε καποια άλλα μοντελα που έχουμε σε διαθεσιμότητα'' και κατι τετοια. Τι να πώ δε ξέρω εδώ Ελλάδα μπορεί να τα σκαμε λίγο παραπάνω αλλά απο τα καταστήματα λαμβάνουμε απαντησεις απο σοβαρούς επαγγελματιές με ακριβείς ημερομηνιές ή εστω στο περίπου. Ενα απο τα ρολογια που μου αρέσει και έχω καταλήξει είναι το SEIKO PROSPEX BABY TUNA SRP637K1, τρομερό ρολόι καλύτερη τιμή που βρηκα εδώ Ελλάδα ήταν στα 410 ευρώ. Τώρα απο δώ και πέρα, τι μου προτείνετε να κάνω εσεις σαν πιο έμπειροι? Αξίζει λέτε να περιμένω να φέρουν αν φέρουν τα παραπάνω κινέζικα σαιτ το ρολοι ή λετε ότι μπορεί και να τα έχουν μετα απο κανα εξάμηνο και γιαυτο μου λενε δεν γνωρίζουμε ποτε θα τα έχουμε? Τι μου προτείνετε??
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 20, 2017, 23:23:23 μμ »
φίλε λυπάμαι πολύ αλλά το ρολόι που κοιτας (Seiko srp 637) δεν υπάρχει πια στην αγορά, μόνο σε β' χέρι. είναι μοντέλο του 2015 και δεν υπάρχει λιανική σε αυτά τα μεγάλα sites. Υπάρχει μόνο σε μαύρο και σε ασημί με μαύρο αλλά δεν είναι τόσο όμορφο όσο το εξολοκλήρου ασημένιο .

Οι άνθρωποι σου λένε δεν ξέρουν πότε θα βγει επειδή απλά δεν υπάρχει stock, κι απλά αν ξαφνικά για τον οποιοδήποτε απίθανο λόγο εμφανιστεί θα έρθει και στο site, όμως υπό κανονικές συνθήκες δεν προβλέπεται.

σε άλλα forum ξένης προέλευσης είναι κλασσικό προς πώληση σε β χέρι κάπου στα 250 USD όμως όπως φαντάζεσαι αγοράζεται εντός 24ώρου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 20, 2017, 23:47:57 μμ »
Ωραία επιλογή πάντως,σου εύχομαι να το βρεις κάπου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 20, 2017, 23:51:35 μμ »
Ωραίο ρολόι κοιτάς...!  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 21, 2017, 15:37:49 μμ »
Σε ebay και amazon υπάρχει το ρολόι αλλά σε τιμές ίδιες με Ελλάδα και υψηλότερες απο Ελλάδα. Το creationwatches το είχε σε stock  πριν 15 περίπου μέρες που έιχα ξεκινήσει να ψάχνω το θέμα, είχα προσπαθήσει να το αγοράσω μέσω paypal με την χρεωστική μου πράγμα το οποίο δεν το δεχόταν η τράπεζα μου λόγω capital control, και μέχρι να βγάλω άκρη να φορτώσω την paypal με το γνωστό κόλπο το ρολοι είχε μπει πάλι σε sold out. Η γκαντεμιά στο μεγαλείο της δηλαδή. Χθες βρήκα το ρολόι στο Lazada.sg υπήρχε σε φουλ διαθεσιμότητα, έστειλα Mail στον πωλητή και πήρα σήμερα απάντηση ''δεν αποστέλουμε τα μοντέλα prospex-sporura-kinetic-velatura σε χώρες της ευρωπαικής ένωσης σύμφωνα με προτροπή της SEIKO''. Τέλος λοιπόν, με έχει κουράσει απίστευτα αυτή η όλη διαδικασία, πιστέυω αν αγόραζα αυτοκίνητο θα το έψαχνα λιγότερο, γιαυτό λοιπόν αποφάσισα να περιμένω λίγες μέρες ακόμη μήπως μπει σε διαθεσιμότητα σε κάποιο απο τα καταστήματα του εξωτερικού και αν ΟΧΙ θα το παραγγείλω εδώ απο Ελλάδα που το έχουν  αρκετά καταστήματα στην τιμή περίπου τον 500 ΕΥΡΏ με καλύτερη τιμή τα 415ευρώ σε ένα κατάστημα στην Αθήνα. ΕΙΔΩΜΕΝ!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 21, 2017, 15:48:56 μμ »
..........λόγω capital control.........

Υπάρχει ακόμα αυτό με τέτοια ανάπτυξη και έξοδο στις αγορές ?  ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 21, 2017, 15:52:28 μμ »
..........λόγω capital control.........

Υπάρχει ακόμα αυτό με τέτοια ανάπτυξη και έξοδο στις αγορές ?  ???

ΧΑΧΑ.......κι όμως ενημερώθηκα τηλεφωνικά απο eurobank, o λογος κύριε που εμποδίζεται η πληρωμή μέσω paypal για την αγορά σαυτο το κατάστημα είναι τα capital control.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 25, 2017, 16:48:54 μμ »
 ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΟ CREATIONWATCHES!! Βάζουν μοντέλα ρολογιών σε διαθεσιμότητα τα οποία έχουν ζήτηση ενώ ΔΕΝ τα έχουν στο κατάστημα τους με σκοπό να στείλεις την παραγγελία με τα χρήματα σου και μετά απο 1-2 μέρες σε ενημερώνουν ότι τελικά δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα και σου ζητούν να παραγείλεις καποιο άλλο μοντέλο απο τον κατάλογο τους!! Επιπλέον , σαν τελευταια λυση σου λενε ότι αν θέλετε σας ξανα επιστρεφουμε τα χρήματα σας πίσω. Όλη αυτη΄η διαδιακασία όμως με τα αλλεπάληλα email και τις μέρες που χρειαζονται για να επιστραφεί το ποσό στην paypal καταντάει αντιεπαγγελματικό και κακόγουστο. Δεν τα λέω όλα αυτά έτσι στα κουτουρου!! Οπως σας έχω πει εδώ και λίγο καιρό ενδιαφέρομαι για το SEIKO SRP637K1, και έιναι η δεύτερη φορά που το βάζουν επίτηδες σε ψευτο-instock και μετά μου στέλουν mail τελικά το ρολοι δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Σήμερα που σας γράφω είναι η δεύτερη φορά μέσα στον Αύγουστο που μου το κάνουν και τα λεφτά μου βρίσκονται για μία ακόμη φορά στον ΑΕΡΑ με την αγωνία αν θα μου επιστραφουν και πότε. Σας ενημερώνω να είστε υποψιασμένοι όσοι προτιμήσετε αυτό το κατάστημα!! Καμία εμπιστοσύνη πλέον εκεί.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 26, 2017, 18:26:30 μμ »
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΟ CREATIONWATCHES!! Βάζουν μοντέλα ρολογιών σε διαθεσιμότητα τα οποία έχουν ζήτηση ενώ ΔΕΝ τα έχουν στο κατάστημα τους με σκοπό να στείλεις την παραγγελία με τα χρήματα σου και μετά απο 1-2 μέρες σε ενημερώνουν ότι τελικά δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα και σου ζητούν να παραγείλεις καποιο άλλο μοντέλο απο τον κατάλογο τους!! Επιπλέον , σαν τελευταια λυση σου λενε ότι αν θέλετε σας ξανα επιστρεφουμε τα χρήματα σας πίσω. Όλη αυτη΄η διαδιακασία όμως με τα αλλεπάληλα email και τις μέρες που χρειαζονται για να επιστραφεί το ποσό στην paypal καταντάει αντιεπαγγελματικό και κακόγουστο. Δεν τα λέω όλα αυτά έτσι στα κουτουρου!! Οπως σας έχω πει εδώ και λίγο καιρό ενδιαφέρομαι για το SEIKO SRP637K1, και έιναι η δεύτερη φορά που το βάζουν επίτηδες σε ψευτο-instock και μετά μου στέλουν mail τελικά το ρολοι δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Σήμερα που σας γράφω είναι η δεύτερη φορά μέσα στον Αύγουστο που μου το κάνουν και τα λεφτά μου βρίσκονται για μία ακόμη φορά στον ΑΕΡΑ με την αγωνία αν θα μου επιστραφουν και πότε. Σας ενημερώνω να είστε υποψιασμένοι όσοι προτιμήσετε αυτό το κατάστημα!! Καμία εμπιστοσύνη πλέον εκεί.

Εγώ πάντως έχω πάρει 4 ρολόγια από αυτούς χωρίς κανένα θέμα και χωρίς τελωνείο. Έπεσες σε περίπτωση δυστηχως.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 26, 2017, 18:50:51 μμ »

Εγώ πάντως έχω πάρει 4 ρολόγια από αυτούς χωρίς κανένα θέμα και χωρίς τελωνείο. Έπεσες σε περίπτωση δυστηχως.

Μια απ τα ιδια αν και το αγαπημενο μου ειναι το mywatcheszon  ;D To creation σε μια ακαρπη συναλλαγη μας, αφου τους επεστρεψα το ρολοι καθως δεν με ικανοποιουσε, αμεσα προεβη σε επιστροφη χρηματων..Τι να πω, ισως να σαι απ τους λιγους ατυχους..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 26, 2017, 19:01:39 μμ »

Μια απ τα ιδια αν και το αγαπημενο μου ειναι το mywatcheszon  ;D To creation σε μια ακαρπη συναλλαγη μας, αφου τους επεστρεψα το ρολοι καθως δεν με ικανοποιουσε, αμεσα προεβη σε επιστροφη χρηματων..Τι να πω, ισως να σαι απ τους λιγους ατυχους..

Σε αυτό έχει δίκιο ο Χάρης. Φαντάσου στο αγαπημένο του watcheszone η μια και μοναδική φορά που έκανα αγορά από αυτούς ήταν και η χειρότερη. Είναι θέμα τύχης και τελικά αυτό που έχει σημασία είναι να είναι πολλοί ευχαριστημένοι αγοραστές παρά ένας δυσαρεστημένος. Θα συμβεί και αυτό.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 26, 2017, 21:37:02 μμ »
Να ψωνίζετε από αυτό που ψωνίζει ο Γιάννης ( με 2 ν ). 8)

Πληρώνεις 1, και σου στέλνουν 2  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 27, 2017, 00:42:45 πμ »
Να ψωνίζετε από αυτό που ψωνίζει ο Γιάννης ( με 2 ν ). 8)

Πληρώνεις 1, και σου στέλνουν 2  ;)

Αυτα ειναι... κολπα για λιγους!!!  :D 8) ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitrisnt

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 27, 2017, 22:29:17 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος silver81

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 30, 2017, 01:07:31 πμ »
Δεν νομίζω το να βάζουν ρολοι σε μούφα διαθεσιμοτητα να είναι θεμα γκαντεμιάς!! Θεμα γκαντεμιας για μενα ειναι να χαθει μια παραγγελια κατα την αποστολή κτλ!! Το να βαζεις ενα ρολοι σε διαθεσιμοτητα ενω δεν το έχεις και αυτο το κάνεις με πονηρια επειδη βλέπεις τα ''κλικ'' και το ενδιαφέρον των αγοραστών, αυτο για μένα είναι αντιεπαγγελματισμός και ελλειψη σοβαρότητας! Δεν αμφιβάλω ότι πολλοι μπορεί να αγοράσατε πολλές φορές κάποια μοντέλα απο το κατάστημα αυτό. Εγώ απλά έγραψα την εμπειρία μου και μάλιστα μετα απο 2 απανωτές απόπειρες αγοράς!! Το μόνο θετικό είναι πως και τις δύο φορές μου επέστρεψαν τα χρήματα πίσω, αν μπορεί να το θεωρήσει κάποιος αυτό θετικο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions