Θα το αγόραζες αυτο το ρολεξ απο chrono24 με trusted checkout?
Εγω τοσα περιπου ειχα παρει το sub date
...αν με ρωτάς προσωπικά, όχι, δεν θα έδινα πάνω από 5.000 για τα μοντέλα που μου αρέσουν.
Και μου κάνουν κλικ, τα GMT , τα Sub και τα Datejust. Αλλά στις παλιές κάσες, τα νέα δεν μου αρέσουν.
Και με τις τιμές που έχουν τώρα, θεωρώ ότι ειναι κλοπή, χωρίς να προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό, εκτός της ποιότητας και της διάρκειας.
Αλλά ποιοτικά και ακριβείας, βρίσκεις και με πολύ λιγότερα, και έχοντας βιώσει τα quartz, δεν επιστρέφω σε μηχανικό, εκτός από κάποια φθηνά SEIKO.
Πριν μερικα ποστ νε ειχες ρωτησει αν πουλησα το submariner για ενα speedmaster εβα tag κ ενα seiko ξαι τωρα μου μιλας για quartz?
Οκ....αν και με μπέρδεψες πολύ τωρα 
Συγνώμη αν σε μπέρδεψα, αλλά τα πράγματα είναι απλά.
Ειμαι Ρολεξάκιας μέχρι το μεδούλι.
Τα φοράω ασυνείδητα στην αρχή, και ενσυνείδητα μετά, για πάνω από ( κρατήσου ! ), 45 χρόνια.
Τότε, ήταν από τα λίγα, που προσέφεραν αντοχή, ακρίβεια ( σχετική) και service.
Εφθασα να έχω 7. Πλέον έχω 2 προσωπικά, ένα 5513 του 1983, και ένα 16700 του 1993, και 5 στην οικογένεια. Τελευταίες αγορές, το 2011.
Εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέρονται πολλά, με τα χαρακτηριστικά που κάποτε ήταν μοναδικά στα Ρόλεξ.
Οπότε, δεν υπάρχει πλέον λόγος, ουσιαστικός εννοώ, να δώσει κάποιος τα ληστρικά ποσά που απαιτούνται.
Με ένα SEIKO των 60 Ε, μηχανικό, αυτόματο, έχεις σχεδόν ακρίβεια COSC.
Με ένα CITIZEN quartz των 150 Ε, έχεις 200 μέτρα υδατοστεγανότητα, και +/- 1 λεπτό τον χρόνο.
Με ένα CASIO των 100 Ε, έχεις χρονόμετρα, διπλές ώρες, υψόμετρα, βαθύμετρα, βαρομετρικό και παγκόσμια ώρα.
Δεν βλέπω τον λόγο να δώσω ( ....λέμε τώρα ), 8.000 Ε, για το parachrome, την κεραμική στεφάνη ή το μπρασελέ με μικρορυθμίσεις

Φυσικά αυτά που έχω, διατηρούνται, δεν τα πουλάω, τα τρώει το σκοτάδι της θυρίδας, και αυτό εννοούσα όταν είπα "πούλησες για να αγοράσεις άλλο ?".
Αλλά θεωρώ, ότι οι τιμές πλέον, είναι πολύ υψηλότερες από αυτές που θα έπρεπε να είναι.
Ελπίζω να είμαι πλέον κατανοητός