Αποστολέας Θέμα: Seiko MM300 Vs Tudor BB  (Αναγνώστηκε 24706 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Απ: Seiko MM300 Vs Tudor BB
« Απάντηση #90 στις: Ιούλιος 09, 2017, 01:52:10 πμ »
Ότι δηλαδή πιστεύεις ότι η Rolex έβγαλε το ΒΒ για να χτυπήσει τη Seiko με ξεπερνάει...

Btw στο vs κι εγώ Tudor ψήφισα, το πουλάς παίρνεις ΜΜ και σου μένουν και 9 κατοστάρικα... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιούλιος 09, 2017, 01:53:17 πμ »
Ότι δηλαδή πιστεύεις ότι η Rolex έβγαλε το ΒΒ για να χτυπήσει τη Seiko με ξεπερνάει...

Btw στο vs κι εγώ Tudor ψήφισα, το πουλάς παίρνεις ΜΜ και σου μένουν και 9 κατοστάρικα... ;D
Μην λες πραγματα που δεν εχω πει,διαβαζε καλυτερα σε παρακαλω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #92 στις: Ιούλιος 09, 2017, 01:56:28 πμ »
Δεν είπα ότι το είπες... Είπα ότι το πιστευεις. Αυτό καταλαβαίνω από το vs που έκανες και από αυτά που γράφεις οτι δεν το έβγαλε για να χτυπήσει την Ω...
Διάβαζε καλύτερα αυτά που γράφω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #93 στις: Ιούλιος 09, 2017, 01:58:05 πμ »
Και το ΜΜ το βρίσκεις ψιλοεύκολα από Ευρώπη 1600- 1700€ άρα μιλάμε για διπλάσια σχεδόν τιμή το Tudor...

Πάλι καλά που δεν έκανε vs με το Sumo
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιούλιος 09, 2017, 01:59:19 πμ »
Είπα ότι το πιστευεις.

Ειμαστε σε αλλα επιπεδα.Να γραψω ξανα,με την νεα μηχανη και τις τιμες της,η Tudor καλυπτει την κατηγορια κατω απο τα 5.000 ευρω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #95 στις: Ιούλιος 09, 2017, 02:00:52 πμ »
Συμφωνώ. Και εκεί έχεις Ω, Tag, Breitling κτλ.
Και εκεί στοχεύει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιούλιος 09, 2017, 02:02:36 πμ »
Γιατι τοτε,αυτος ο εκνευρισμος?Θα παρουν απο αυτα και οχι Tudor
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #97 στις: Ιούλιος 09, 2017, 02:09:19 πμ »
Ποιος εκνευρισμός;
Μακάρι να υπάρχουν πολλές Tudor να υπάρχει ανταγωνισμός και να πρσπαθούν όλοι να γινονται καλύτεροι. Η Tudor θα πουλήσει Rolexila και θα πάρει μέρος της πίτας. Και αναγκαστικά οι άλλοι θα ακολουθήσουν με νέες μηχανές, σχέδια κοκ για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Quiz: Αν έβγαζε η Steinhart δικη της μηχανή σε δικό της ωραίο σχέδιο στα 3 χιλιάρικα, πόσο θα πούλαγε;
Αν την αγόραζε η Rolex και το έκανε υπό την αιγίδα και την εγγύηση της μαμάς; Σαφώς παραπάνω. Αυτό λέω.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Ιούλιος 09, 2017, 02:13:15 πμ »
Εχεις μια μεγαλη αγαπη,για την Rolex :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dasimo

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιούλιος 09, 2017, 09:48:40 πμ »
Κακά τα ψέμματα. Ο αγοραστής ΜΜ300 δεν θα το συγκρίνει με Τυδωρ , επίσης τα Τυδωρ δεν συγκρίνονται με τα Ω σε ποιότητα κατασκευής . Τα Ω είναι πολύ πιο πίσω (πιθανότατα λόγω τεράστιας παραγωγής). Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου Globemaster , ρολόι των 6-7κ και βρήκα πράγματα που σε σχέση με το ρόλεξ μου των 8κ ποιοτικά ΕΓΩ τα θεωρώ απαράδεκτα. Τριψιματα ασυνάρτητα .....μπρασελέ χωρίς tapering , κορώνα με μέτρια αίσθηση (αυτό ας το αφήσουμε για την ώρα καθώς ήταν ολοκαίνουργιο και αναμένεται να στρώσει στην συνέχεια). Αντίθετα τα Τυδωρ πραγματικά αγγίζουν σε ποιότητα την μαμά , οι μηχανές πρέπει να δοκιμαστούν (ακόμη φυσάει η Ω την φλόμπα με τα πρώτα coaxial ) .

Sent from my iPad using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitrisnt

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Ιούλιος 09, 2017, 11:07:11 πμ »
Κακά τα ψέμματα. Ο αγοραστής ΜΜ300 δεν θα το συγκρίνει με Τυδωρ , επίσης τα Τυδωρ δεν συγκρίνονται με τα Ω σε ποιότητα κατασκευής . Τα Ω είναι πολύ πιο πίσω (πιθανότατα λόγω τεράστιας παραγωγής). Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου Globemaster , ρολόι των 6-7κ και βρήκα πράγματα που σε σχέση με το ρόλεξ μου των 8κ ποιοτικά ΕΓΩ τα θεωρώ απαράδεκτα. Τριψιματα ασυνάρτητα .....μπρασελέ χωρίς tapering , κορώνα με μέτρια αίσθηση (αυτό ας το αφήσουμε για την ώρα καθώς ήταν ολοκαίνουργιο και αναμένεται να στρώσει στην συνέχεια). Αντίθετα τα Τυδωρ πραγματικά αγγίζουν σε ποιότητα την μαμά , οι μηχανές πρέπει να δοκιμαστούν (ακόμη φυσάει η Ω την φλόμπα με τα πρώτα coaxial ) .

Sent from my iPad using Tapatalk

μην τα ισοπεδωσουμε και ολα...χαχα ακου τα Ω υποδεεστερα σε ποιοτητα....
μιλω σαν πρωην κατοχος submariner και νυν κατοχος omega speed
τα tudor τα ειδα προχθες στο καταστημα και μ αρεσουν αλλα ας μιλαμε σοβαρα ;D

επισης για μενα το vs θα ταν πολυ ενδιαφερον μεταξυ   tudor bb vs oris divers sixty five
ειναι κατα πολυ περισσοτερο παρομοια ρολογια απο το σεικο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xrhstosaa

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιούλιος 09, 2017, 11:30:34 πμ »
Και το δυο ρολογια που θα με "πηγαιναν ταμειο", πιο ντρες το BB σαν το omega smp, πιο "ωμο" το ΜΜ σαν το sd. Δε με αποτρεπει σαν ονομα ουτε η μαρκα tudor ουτε η μαρκα seiko. Μεγαλο πλεονεκτημα του ΒΒ το σερβις και οτι μοιαζει με βινταζ σαμπ, μεγαλο πλεονεκτημα του σεικο οτι ειναι στελθ. Οποιο και να παρεις ειναι καλη επιλογη. Πηρα το ΜΜ επειδη το ειχα κολλημα για πολυ καιρο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιούλιος 09, 2017, 11:34:24 πμ »
Βλεπω πολλες αντικρουομενες αποψεις και πιστευω πως μαλλον δεν ξερουμε (μαζι και γω) να προσδιορισουμε/διακρινουμε τις ποιοτητες μεταξυ τους ...Ο καθενας την οριζει διαφορετικα, με καθαρα υποκειμενικα κριτηρια και οταν τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ ποιοτητων δυο ρολογιων μεγαλης αξιας εκει τα πραγματα ειναι δυσδιακριτα καθως θελει ματι και εμπειρια για να εντοπισεις τυχον παρασπονδιες, ατελειες, εργονομιων, αποδοσης, λειτουργικοτητας κλπ...Εγω πιστευω πως αν δωσω σε οποιονδηποτε να εξετασει την λειτουργια/κινηση/βιδωμα κορωνας στο citizen grand touring μου χωρις να μπορει να δει το υπολοιπο σωμα και να δει τι κραταει τοτε σιγουρα θα ενθουσιαστει και θα πει οτι προκειται για χιλιαδων ευρω ρολοι..Οποτε δεν πιστευω οτι ενα ομεγκα ή τουντορ ή breit εχουν διαφορες στην ποιοτητα...Τοσα χρονια στην πιατσα εχουν μαθει τι οφειλουν να διοχετευουν στην αγορα και να διατηρουνται ως κραταια συμβολα στην ωρολογοποιια..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος dasimo

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιούλιος 09, 2017, 11:36:27 πμ »
Δημήτρη και το sub και το speedy ξεχωρίζουν ποιοτικά. Από περιέργεια όμως ρίξε μια μάτια στο Globe , ίσως να έπεσα σε κακό κομμάτι, αλλά μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitrisnt

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιούλιος 09, 2017, 11:55:30 πμ »
ελπιζω να μην φανηκε πολυ "επιθετικο" το μηνυμα μου γιατι δεν ηταν :)

ειμαι off topic ομως να πω πως κι εγω μετα απο 2.5 χρονια συμβιωσης αλλα καθημερινης με το sub οταν πηρα το speed professional
με ξενισε στην αρχη πχ το κουμπωμα του μου δημιουργουσε ανασφαλεια σε σχεση με το sub ομως στην πραξη κανενα προβλημα
επισης ημουν επιφυλακτικος για την ποιοτητα του μπρασελε ομως δεν ειναι καλυτερο αλλα δεν με απογοητευσε

επισης μην ξεχναμε την διπλασια τιμη τους ενος απο το αλλο που ομως δεν σου εξασφαλιζει ενα διπλα ποιοτικο ρολοι......
δεν ειμαι σιγουρος αν το δικο μου sub μοντελο 2015 ειχε το μεταλλο 904 που διαφημίζει η rolex αλλα γρατζουνιζεται επισης ...... :)

βεβαια οταν δοκιμασα προσφατα tag heuer με μπρασελε της κατηγοριας τιμης περιπου 1000ε εκει καταλαβα οτι αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα....

τελος αποψη μου ειναι πως αλλο tudor αλλο rolex μην τα μπερδευουμε
της tudor τα ρολογια δεν τα θεωρω φθηνα....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 09, 2017, 11:59:35 πμ από Dimitrisnt »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions