πολύ ενδιαφέρων τοπικ .... γουστάρω .....

το mm300 το είχα ... και θα το ξαναπάρω ... γιατί είναι ρολογάρα .... και στα 1600 ευρω που έχει ... παίρνεις μόνο Ελβετική κονσέρβα ρολόι ....
μιλάμε για ένα Γιαπωνέζικο ρολόι .... iconic diver .... όπως είπα και πιο πριν εχει σαν ρολόι πολύ δυνατά σημεία ... αλλά και μερικά σημαντικά μειονεκτήματα ...
ας πούμε το ΒΒ έχει κατι που το mm300 δεν θα αποκτήσει ούτε σε 50 χρονια ...... και αναφέρομαι στο σέρβις της ρολεξ ....
πρόσφατα χρειάστηκα κατι στο ΒΒ ... ένα πρωινο λοιπόν πήγα στο σερβις της ρόλεξ το εδωσα στον γκισε ... πήγα έκατσα στο σαλονάκι ... διάβασα ένα περιοδικο .... και σε 20 λεπτά περίπου με φώναξαν ....
πήγα στον γκισε ... οπου με περίμενε ο τεχνικος της ρολεξ ... μου εξηγήσε ... μου είπε τι έκανε και τι άλλαξε ... πήρα το ρολόι ... και παρόλο που μου αλλάξαν ανταλλακτικό ... δεν με χρέωσαν τίποτα .... τους ευχαρίστησα κα έφυγα ....
ο θεος να φιλάει αν τύχει σε mm300 η ανάγκη για επίσκεψη σε τεχνικό .... οκ αν πρόκειται για σέρβις η για κάτι σοβαρό που συνέβη στο ρολόι .... να το πακετάρει και να το στείλεις Ιαπωνία ... αλλά για κατι απλο που θα χρειαστεί ...ας πούμε μια αλλαγή κορώνας ... τι γίνεται ....!!!!!
ξεχνάς το ρολόι σου για παρα πολύ καιρό
μιλάμε φρικάρω όταν ακούω περιπτώσεις για στεφάνες η κρυσταλλα για SKX να σε έχει η σεικο Ελλάδος σε αναμονή 4-5 μήνες να περιμένεις για ανταλλακτικά ....