Γιατι ειναι αυτη η αγαπημενη σου? Προσπαθησε να το εξηγησεις σε παρακαλω.
Ευχαριστω
Τα εχω ξαναγραψει Ηλια στο φορουμ,αλλα anyway...
-Κορυφαια ποιοτητα,φινιρισμα και προσοχη στη λεπτομερεια για τα χρηματα τους.Καθε φορα που πιανω καινουριο Β στα χερια μου μενω ''αφωνος''
-Μαρκα που ειναι καθαρα ''ανδρικη υποθεση''.Η γυναικα μου ποτε δεν θα επιχειρουσε να φορεσει το Avenger ή το Skyracer μου...σε αντιθεση με sub,panerai κτλ....
-Μαρκα που εχει ξεκαθαρη φιλοσοφια:Μονο Sport και professional ρολογια και χρονογραφους.Τα υπολοιπα dress,κομπλικε κτλ τα αφηνουμε σε πιο ειδικους και δεν ψαχνουμε μεριδιο απο την πιττα τους.
-Δεν εχει κομπλεξ με τα Quartz,ισα ισα που ξερει να τα αναδεικνυει.
-Δεν ανηκει σε group γι αυτο και ο μοναδικος της χαρακτηρας,δεν ειναι ερμαφροδιτη...λιγο απο το ενα,λιγο απο το αλλο,λιγο απο το διπλα...
-Απο μικρο παιδι με τρελαινε το εμβλημα με την φτερωτη αγκυρα και ηξερα οτι θα ηταν το πρωτο καλο μου ρολοι.Ετσι κι εγινε.
-Εχουν ΕΤΑ μηχανισμους σε top εκδοση με καποιες τροποποιησεις και COSC.Δεν χρειαζομαι κατι διαφορετικο οταν προκειται για tool watches.
-Μου αρεσουν τα αεροπλανα,τα αεροπορικα ταξιδια και η Breitling ειναι ταυτισμενη με αυτο.
-Θεωρω προσον το οτι στην Ελλαδα δεν εχει την αναγνωρισιμοτητα της Rolex και της Ω.Ολοι βλεπουν ενα ωραιο ρολοι που φαινεται ακριβο,αλλα δυσκολευονται να αναγνωρισουν τί ειναι...
Μπορει να θυμηθω κι αλλους λογους,αλλα για αρχη καλα ειναι...