Ποσα εχεις δωσει μεχρι τωρα,για ρολοι και τα υλικα?Μηπως,απλα το πηρες για να πειραματιστεις?
Δεν εχω καταλαβει αν το ρολοι περναει περισσοτερο χρονο στον καρπο σου ή στον παγκο για πειραματα
Για το ρολοι (πιλοτο) εδωσα 140 ευρο
συν EDIT μαζι με το ταχυδρομιο απο Αμερικη για 5 μερες, shaprire glass, superluminova κλπ)
Στον καρπο, μερα ωυχτα, δεν εχει βγει απο το χερι 13 μερες τωρα
Για τα υλικα (φτηνα μιας και δεν ειμαι ρολογας) στο συνολο (δεν ειναι η μονη αγορα που εκανα) περιπου κανα 40-50αρι (λαδι ρολογιου, λαδωτηρι, αντιμαγνητικο, κασταβιδια και κατσαβιδι ειδικο για casio g-shock, απλο καθαρτικο, κλειδι για μπαρετες, σιλικονη ρολογιου και γενικα απλα εργαλεια) που πιστευω οτι πρεπει να εχουμε εφοσον εχουμε ρολογια αν θελουμε εμεις να κανουμε 2-3 βασικα πραγματα ... αλλα εχω ανοιξει και ενα citizen που του εκανα regulation και ενα σεικο ... αν ξανα χρειαστει κατι και μπορω να το κανω, το κανω εγω πλεον...
Ο συγκεκριμενος πιλοτος δεν εχει ανοιχτει, τα υλικα μεχρι τωρα φανηκαν χρησιμα σε αλλα ρολογια
αν πηγαινα στο μαστορα την καθε φορα (που πηγαινα στις αρχες, ειτε για ρεγουλαρισμα ωρας, ειτε για αλλαγη μπαρετων λουριου κλπ) απο ενα 10 το λιγοτερο τη φορα ... τα εβγαλα τα λεφτα μου στα υλικα
Τωρα αν τυχει κατι πιο σοβαρο σε ζημια, παω πασο , μαλλον θα παω στο μαστορα