...
Η ιστορικη εταιρεία πουλουσε ρολογια χαρη στην ετα τοσα χρόνια, τωρα ομως ,εδω και 10 χρονια ειναι η νεα ρολογομανα , οπως είναι και η πανεραι.
...
τα είπες όλα!

Βρε Νικολα, η Cartier πουλάει 2,5 δις ντολλαρς σε ρολόγια ετησίως. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο πληροφορίες για την προσφορά της που βρίσκω μέχρι κι εγώ. Μεγάλα sites ασχολούνται με τη μάρκα. Άνθρωποι που δεν τους λες και άσχετους τη θεωρούν σοβαρή Ωρολογοποιία με ιστορία. Έχει μοντέλα που πουλάνε εδώ κι έναν αιώνα. Όλα αυτά τι είναι? Συνομωσία? Μάρκετινγκ? Μουφα?
Θα σου πω τι είναι.
Ο Νικόλας (και πολύ καλά κάνει) σκέπτεται σύμφωνα με τα κριτήρια που διαμορφώθηκαν τα τελευταία χρόνια και ιδίως μετά την πληροφόρηση που παρασχέθηκε μέσω ίντερνετ.
Μέχρι πριν 10 χρόνια ποιός ήξερε από μηχανές; ποιός έψαχνε και μπορούσε να μάθει κάτι πέρα από τα ελάχιστα που δημοσιεύονταν στα έντυπα ειδικού τύπου της εποχής; (στην καλύτερη περίπτωση).
Χιλιάδες χιλιάδων καταναλωτών που φόρεσαν καρτιέ -όπως και κάθε άλλη- δεν γνώριζαν και δεν ενδιαφέρονταν να μάθουν για όλα αυτά που απασχολούν εμάς σήμερα.
Αυτό είναι όλο: σήμερα, εννοούμε "σοβαρή" μια εταιρεία μόνο όταν κατασκευάζει τους μηχανισμούς της και μάλιστα με αποδεδειγμένη επιτυχία και είναι γεγονός ότι η καρτιέ κατασκεύασε ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ in-house μηχανισμό της, μόλις πριν λίγο.
Για το άρθρο, συγχαρητήρια! Και λίγα εύγε πήρες..