Καλησπέρα στην παρέα. Καινούριος στο φόρουμ, αναζητώντας βοήθεια. Ψάχνω ρολόι γύρω στα 200 ευρώ και έχω σκοπό να ανέβω ως τα 300 για κάποια εξαιρετική επιλογή. Παραθέτω τις 3 επιλογές μου μαζί με εικόνα καθώς και τα συν και τα πλην και περιμένω τη γνώμη σας
Citizen Nighthawk BJ7000-52E
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Μου αρέσει απίστευτα εμφανισιακά και βλέπω ότι προτείνεται εδώ πολύ από τα λίγα τοπικ που χάζεψα. Ρολόι για όλες τις περιστάσεις, με προβληματίζει λίγο για καθημερινό βέβαια λόγω μπρασελέ αλλά δεν νομίζω να έχω θέμα. Το κύριο πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να το δοκιμάσω καθώς και ότι ακούω πως το τζαμάκι του γρατσουνιέται πολύ εύκολα (mineral). Με πολύ διάβασμα στο ίντερνετ βρήκα ότι μπορώ να πάρω τζαμάκι από ζαφείρι με περιπου 70 ευρώ από τρίτο πωλητή (είδα αρκετα θετικά σχόλια) και να το αλλάξω, κάτι που σκέφτομαι σοβαρά. Τιμή στα 200, και φαντάζομαι κοντά στα 300 αν κάνω την αλλαγή στο τζαμάκι, κάτι που μπορεί να γίνει και αργότερα βέβαια.
Seiko SSC081
Μου κάνει για πιο καθημερινό και όχι "κλασικό" κομμάτι αν μπορώ να το θέσω σωστά. Δεν διαβάζω επίσης τα καλύτερα για τα solar της citizen σε σχέση με τα eco drive της citizen. Από κοντά μου άρεσε πολύ στο χέρι μου και σαν μέγεθος ήταν ιδανικό.
Citizen CA4210-16E
Ένα ακόμα που δεν έχω δοκιμάσει. Μου αρέσει και αυτό αρκετά εμφανισιακά, έχω δει και την έκδοση με χρυσή κάσα που φαίνεται εξίσου όμορφο. Έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο μεγάλο όμως για τον καρπό μου από τις διαστάσεις που διαβάζω.
Citizen AS4020-44B
Ακόμα ένα που δεν έχω δοκιμάσει. Αθήνα βλέπω ότι υπάρχει σε κάποια μαγαζιά, και αν κατέβω σύντομα θα μπορέσω να το δοκιμάσω. Νομίζω είναι ένα επίπεδο πάνω από τα υπόλοιπα, αλλά με προβληματίζει το χρώμα στο καντράν. Δεν θεωρώ ότι μου πάνε τα "ανοιχτόχρωμα" ρολόγια, απ'όσο δοκίμασα τουλάχιστον. Ανεβαίνει το μπάτζετ πάνω από τα 300, και είναι το "μαύρο άλογο" στην κούρσα, οπότε το βάζω να υπάρχει
Αυτές είναι οι επιλογές ως τώρα. Είμαι ανοιχτός σε επιπλέον προτάσεις
Ευχαριστώ για το χρόνο σας