Και τα δυο έχουν καλό μηχανισμό, παρόμοια διακριτική εμφάνιση ( το μπεζ μου αρέσει), αλλά το srp635 έχει κι αυτό το άτιμο το κουρδιστήρι που έχει και το srpa27 και δεν χορταίνω να το κουρδίζω. Με έχει πάει 45 χρόνια πίσω στην Α΄Δημοτικού που κούρδιζα το πρώτο μου ρολόι.
Μαζι σου και εγω ... πηρα ενα καθαρα κουρδιστο, και ευχαριστιέμαι κουρδισμα ... το πρωτο κουρδιστο ηταν επισης στο δημοτικο δωρο απο Γερμανια (ουτε ξερω που ειναι τωρα)
Η 4r36a πολυ καλη που την εχω, αν και προσωπικα δεν χρησιμοποιησα πολυ το hacking και κουρδισμα, γιατι πηγαινε σχετικα πολυ καλα απο χρονομετρια (το εφερνα στα ισια του μια ή δυο φορες το μηνα) και κουρδιζονταν μονο του
Το θεμα ειναι οτι το κουρδιστο που μολις πηρα στα 44mm (πιλοτος) ενω παει στο χερι και εχω 17.5 καρπο, αλλα οταν κανω εργασιες σπιτιου ή καποια χειρονακτικη εργασια, το ρολοι βρισκει ευκολα στα αντικειμενα και δεν βολευει γιατι ειναι λιγο βαρυ σαν stainless still και αισθανομαι θα παθει γρατσουνιες και ζημια ευκολα
Αλλα, αλλο εγω, αυτη ειναι η εμπειρια μου σε stainless still με 44mm .. απλα το λεω αν καποιος διαβασει και κανει διαφορες εργασιες μη γραφειου, να το σκεφτει με 44αρι γιατι μπορει να βρισκει ευκολα το ρολοι στα αντικειμενα και ειδικα αν εχει υψος πανω απο 13mm
παντως μεγεια και καλες φορεσιες