Καλημερα. Ειμαι κι εγώ παλιός πελάτης του watcheszon από τότε που ήταν mywatcheshub
Λοιπόν στις 3/7 παρήγγειλα μια μπλε "χελώνα", πληρωσα με paypal, δήλωσα ότι δεν θελω κουτί για να αποφύγω πιθανες κακοτοπιές και περίμενα.
Μεχρι τις 3/8 περίμενα και δεν ειχε ερθει τιποτα, οπότε στελνω ενα μειλ και ρωταω πού ειναι το πακετο μου. Μου λένε εκπληκτοι ότι το ρολόι εφυγε την επόμενη μερα 4/8 κανονικά και μαλιστα μου δινουν και το trcking number από το οποίο φαινεται ότι πακετο εφτασε μεσω Γερμανίας στην Ελλάδα (Αθηνα) στις 23/7 και στην πόλη μου στις 25/7 όπου και εγινε αποτυχημένη "προσπάθεια παραδοσης" και μετά ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ 26/7 επέστρεψε Αθηνα και μετά στις 31/7 στην απόθηκη της DHL στη Γερμανία!!!
Από τα ΕΛΤΑ που ηταν υπέυθυνα για την παραδοση φαινεται από το Track.No ότι δεν εγινε "προσπάθεια παραδοσης" αλλά ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ "ΛΟΓΩ ΔΥΣΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ" και επέστρεψε αμέσω πισω Γερμανία.
Από τότε το πακέτο με το ρολόι αγνοείται!
Εχω επικοινωνησει με την εξυπηρετηση πελατων του watcheszon μεσω email πολλές φορές και μου εχουν απαντησει αμεσα διαφοροι λεγοντάς μου ότι το ψάχνουν και ότι το βλέπουν ότι το ρολόι φαινεται να βρισκεται ακόμα στη Γερμανία, αλλά δεν ξερουν τι γινεται. Τους ζητησα να μου το ξαναστειλουν εστω με χρεωση, αρχικά δεχτηκαν, μετά μου ειπαν ότι δεν μπορεί να γινει αποστολή ξανά και ότι πρεπει να γυρίσει το πακετο ξανα πισω στη Σιγκαπούρη και να ξανασταλεί από εκεί. Τελικά ούτε αυτό εγινε και μου ειπαν ότι εχουν κανει επίσημο αιτημα στη DHL να τους πει τι εγινε γιατί αν θεωρηθεί επίσημα "χαμένο" (Lost) υπαρχει θεμα αποζημίωσης. Όμως αυτό παιρνει χρόνο (1-3 μηνες) και ότι πρέπει να κάνω υπομονη και να μην ανησυχώ!!
Φοβάμαι ότι το ρολόι "χάθηκε" κα ιεχω μπλέξει αναμεσα στο watcheszon και στη DHL.
Aπό το Paypal που πληρωσα εχω λέει 180 μέρες (μέχρι τον Δεκέμβριο) να κάνω dispute.
Τι λέτε να κανω? Τώρα dispute στο paypal ή να περιμένω?