Εχω το 311.30.42.30.01.005 τπμο πηρα πριν περιπου 10 μηνες και μετα απο ενα σοβαρο προβλημα που ειχα με το ρολοι απο τις πρωτες μερες (τα εχωωγραψει στο θεμα omega) το ρολοι μου το σντκατεστησε η μητρικη ωμεγα με νεα εγγυηση και εντελως νεο ρολοι
Αρα αππ προσωπικη εμπειρία εχουμε να κανουνε με μια πολυ σοβαρη εταιρεια.τελεια.
Απο εκει και περα
1ον ειναι το μονο ρολοι που εχει πισω του μια πραγματικη και τεράστια (θρυλικη) ιστορια αυτη του ταξιδιού στο φεγγαρι
2ον εχει το ιδανικο μεγεθος 42mm και ειναι πολυ λεπτό
3ον οποιοδηποτε λουρακι ι και να του βαλεις φαινεται υπεροχο
4ον ειναι εξαιρετικά ποιοτικο και με φοβερη μηχανη
5ον ειναι ευαναγνωστο πολυ
6ον τιμη
7ον μπορεις να αλλαξεις το ταχυμετρο και να.βαλεις χιλιομετρα η μιλια η ακομα και παλμογραφο!!!
Κατα
Ελλειψη ημερομηνιας για καθημερινη χρηση
Δεν το φορας στη θαλασσα
Πριν απο αυτο ειχα ενα submariner date κεραμικο. Επισης εκπληκτικο ρολοι και πιο heavy duty ναι μαι δικαιος....ομως ειναι περισσοτερο απο οσο εγω αντεχω status symbol
Επειτα το φορανε ΟΛΟΙ απο την μεναγακη στην τηλεοραση μεχρι τον κάστρο και τον μαραντονα (×2) λιγο πριν το δώσω ειχα δει σε μαγαζι της βουλιαγμενης γνωστη τηλεπερσονα και βιζιτα να το φοραει...
Αυτο δεν συμβαινει με το omega ειναι μια πιο σοφοστικε επιλογή αν μπορω να το πω ετσι
Επισης δεν υπαρχουν μαιμου ωμεγα κατι το οποιο με τα ρολεξ εχει κουρασει...μεχρι και ο κεσσαρης οταν του εκλεψαν περυσι στη μυκονο ενα καποιπ ρολεξ ειπε πως τελικά ηταν ρεπλικα κ το πραγματικο ειναι στο γραφειο του...χαχ
Μετα απο αυτο πηρα ενα srp777 και ενα tag quartz γιατι κατι πρπει να φοραω κ στη θαλασσα