Αποστολέας Θέμα: Seiko SKA369 Δεν ξέρω πως. . .  (Αναγνώστηκε 4480 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
Απ: Seiko SKA369 Δεν ξέρω πως. . .
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 16, 2017, 21:54:34 μμ »

Γνώμη, από έναν κάτοχο:
Το SKA είναι ένα βαρύ ρολόι και φορεμένο σε ένα ελαφρύ 20άρι ΝΑΤΟ χάνει την ισορροπία του, και ειδικά στο νερό "μπαλαντζάρει" ενοχλητικά.
Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς στη θάλασσα, προτείνω ανεπιφύλακτα το μαμά-rubber του.
Έχει κωδικό 4KR3JZ (στα 20-25 €) και είναι από τα καλύτερα και πιο εργονομικά λουράκια που έχω δοκιμάσει, ειδικά στο κολύμπι.
Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι πως το ίδιο φοράει και το Spork, οπότε παίρνεις ένα rubber για 2 ρολόγια (α, ρε Seiko...)
Αυτά, από προσωπική εμπειρία (και γούστο) πάντα, επειδή βλέπω ότι έχουμε τα ίδια ρολόγια...!    :)

Από αφηρημάδα σε βάφτισα Χρήστο, συγγνώμη...    :(     -Θ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 17, 2017, 08:07:40 πμ »

Γνώμη, από έναν κάτοχο:
Το SKA είναι ένα βαρύ ρολόι και φορεμένο σε ένα ελαφρύ 20άρι ΝΑΤΟ χάνει την ισορροπία του, και ειδικά στο νερό "μπαλαντζάρει" ενοχλητικά.
Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς στη θάλασσα, προτείνω ανεπιφύλακτα το μαμά-rubber του.
Έχει κωδικό 4KR3JZ (στα 20-25 €) και είναι από τα καλύτερα και πιο εργονομικά λουράκια που έχω δοκιμάσει, ειδικά στο κολύμπι.
Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι πως το ίδιο φοράει και το Spork, οπότε παίρνεις ένα rubber για 2 ρολόγια (α, ρε Seiko...)
Αυτά, από προσωπική εμπειρία (και γούστο) πάντα, επειδή βλέπω ότι έχουμε τα ίδια ρολόγια...!    :)

Δεν θα το φορέσω στην θάλασσα, το αγαπάω αρκετά 😂😂😂
Μου αρέσει πολύ το νατο γιατί όλη μέρα αν ιδρώσει και λιγο το χέρι με νευριάζει το μπρασελε. Μπρασελε το καλοκαίρι φοραω πάντα μετα της 21.00 που δροσίζει η κατάσταση
Δεν πειράζει για το Χρήστος, ισα ισα. 

Sent from my SM-T230 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος iganiats

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 21, 2017, 19:57:36 μμ »

Γνώμη, από έναν κάτοχο:

To srp315 (νομίζω είναι ελαφρύτερο του ska369) πως θα τα πήγαινε με λουράκι nato τόσο σε κολύμπι όσο και σε ελεύθερη κατάδυση?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions