0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Citizen tsuyosa μπλε από Ευρώπη στα 224 ευρώ!!!https://www.chrono24.com/citizen/citizen---uomo---nj0150-81l---automatico---nj0150-81l--id26385257.htm?SETLANG=el_GR&SETCURR=EUR
Για όποιον ενδιαφέρεται για πιστοποιημένο σούπερ ερωτικό χρονόμετρο,θεωρώ ότι αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.Μπόνους χαρακτηριστικό το 1 λίτρο στεγανότητα. Omex Shaburiner κύριοι! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)https://www.ebay.com/itm/175179549829(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
To tortoise έτσι όπως είναι δεν είναι diver Κατά τα άλλα περί ορέξεως …Sent from my iPhone using Tapatalk
γνώμη μου δεν θα έπρεπε να μείνουν μονο στον συνδυασμό ονόματος omega rolex seamaster submariner έπρεπε να κάνουν κ μείξη στο design.
αν είχε diving bezel κ λουρακι rubber proper diver θα ήταν +ότι έχει κ ζαφείρι.
Casio duro 68€Στο epapoutsia Χωρίς έξοδα αποστολής!Ευκαιριάρα!!!
τώρα με πριζωσες...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.