Θεωρω οτι ηταν μια σχετικα αδιαφορη εκθεση,με πολυ ενδιαφερον ειδα την Tudor και τις ανταγωνιστιες τιμες της.Η seiko,εκανε την αρνητικη εκπληξη,με ακριβα ρολογια,πολυ ακριβα θα ελεγα.Δεν ξερω τι θελει να κανει,αλλα μπαινει σε λαθος χωραφια,κατα την αποψη μου
Τα νέα Presage, Samurai, 62mas hommage έχουν εξαιρετικές τιμές και θα πετάξουν από τα ράφια όπως οι χελώνες πέρσι. Μόνο εσύ και εγώ δεν αγοράσαμε από όλο το φόρουμ.
H Limited edition επανέκδοση έχει υπερβολικά ψηλή τιμή και είναι μία προσβολή να αρμέγεις την αγελάδα επειδή μπορείς. Του χρόνου που θα βγει το ίδιο ρολόι σε νορμάλ έκδοση το βλέπουμε.
Τώρα αν σε χάλασαν οι τιμές των Grand Seiko, η εταιρεία τα διαχώρισε σαν ξεχωριστό brand. Είναι σαν να μου λες ότι είναι πολύ ακριβό το Lexus και θίχτηκες επειδή ήσουν εταιρικός αγοραστής Toyota μια ζωή. Deal with it.
Τα Tudor έχουν κάποιες ενδιαφέρουσες νέες επιλογές στα ΒΒ, μία μηχανή χρονογράφου σε εξαιρετική τιμή στο λάθος περιτύλιγμα και συνέργειες με την Breitling. Καλές κινήσεις.
Rolex αναμάσημα και επιπλέον κάποια κομμάτια ντροπή.
Omega λιμιντεντ εντίσιον και άγιος ο θεός, το δάχτυλο να δείχνει το φεγγάρι και αυτοί να κοιτάνε το δάχτυλο. Τελικά φτιάχνουν ακόμα ρολόγια ή μόνο κουτιά λάκας;
Citizen ολοστρόγγυλο μηδέν.
Τις υπόλοιπες δεν τις παρακολούθησα.