Καλησπερα,
Εφτασα αθηνα και ξεκινησα την ερευνα αγορας στο συνταγμα. Δοκιμασα αρκετα ρολογια και θα ηθελα να σας πω τις εντυπωσεις μου....
Moonwatch: η αληθεια ειναι οτι κατεβαινα στην Αθηνα για να το αγορασω, με ειχε εντυπωσιασει στις φωτογραφιες. Ωστοσο με απογοητευσε απο κοντα, δεν μου αρεσε καθολου, πολυ μικρο σε μεγεθος, με ενοχλησε η καμπυλη που εκανα το τζαμακι. Προσωπικη παντα γνωμη μου.
Tag carrera: το συγκεκριμενο το δοκιμασα και με μπλε αλλα και με λευκο dial, ωραιο ρολοι αλλα οχι κατι που να με τρελαινει....
Breitling superocean heritage 42: Η αληθεια ειναι οτι αυτο το ρολοι δεν το ηξερα ουτε ειχα σκοπο να το δω, μου το προτειναν απο το μαγαζι. Μου εδειξαν το μικρο και το μεγαλο μεγεθος με καοτσουκ. Μπορω να πω οτι εντυπωσιαστικα , μου εκανε το κλικ αυτο το ρολοι.
Tudor black bay: τελευταιο και καλο που λενε, το ειδα σε μπλε, μαυρο και κοκκινο. Μου εμεινε το κοκκινο. Μου αρεσε παρα πολυ , εχει αυτο το vintage style του κοκκινου με τις χρυσες λεπτομερειες..
Συμπερασμα λοιπον απο τη σημερινη μου εξορμηση ειναι οτι θα επιλεξω το BB η το breitling. Η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει αρκετα.....
Ισως με τη γνωμη σας θα μπορουσατε να βοηθησετε.
Ευχαριστω εκ των προτερων.