Αποστολέας Θέμα: Γνώμες για αγορά καινούριου ρολογιού...!!!  (Αναγνώστηκε 14618 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Evangelos

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Γνώμες για αγορά καινούριου ρολογιού...!!!
« Απάντηση #75 στις: Ιανουάριος 30, 2017, 02:57:21 πμ »
Αχαχαχα....  και το γλυκοκοίταζα το reverso φίλε Βαγγέλη τις προάλλες στον kessari που είδα και το iwc...! Μέχρι και τιμή ρώτησα... Αλλά μπααααα....  πολύ μ@μ@το ρολόι όμως όχι για μένα....  εδώ έχω να φορέσω γραβάτα κάτι χρόνια....!! Μπήκα να ρωτήσω για το monaco αλλά ούτε για δείγμα. Μου είπε ο πωλητής ότι το ζητάνε αλλά δεν τους το στέλνουν...! Πάντως ρε παιδιά πλέον 7 στους 10 πελάτες σε όλα αυτά τα καταστήματα με τα πανάκριβα ρολόγια στο κέντρο πρέπει να είναι Κινέζοι...!

hehe πρόσεχε τι θα πεις, έχω οικογένεια στην Κινα!! χααααα παρεπιπτόντως το Μονακό το μπλε ειν' δυσκολο ίσως σε 2ο χέρι..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιανουάριος 30, 2017, 03:19:48 πμ »
Δηλαδή φίλε Βαγγέλη θα πάω σε κάποιο κατάστημα και θα τους πω ότι έχω στην τσέπη το τεσσαρι για το steve mcqueen και να το παραγγειλουμε...  αυτοί θα πάρουν με τη σειρά τους την αντιπροσωπία και μετά θα φάω άκυρο..??? !!!!!!!!!       Εεεε δεν νομίζω πια...  έλεος... Τα καλά της ρολεξ και με την Tag..? !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιανουάριος 30, 2017, 03:25:51 πμ »
Δηλαδή φίλε Βαγγέλη θα πάω σε κάποιο κατάστημα και θα τους πω ότι έχω στην τσέπη το τεσσαρι για το steve mcqueen και να το παραγγειλουμε...  αυτοί θα πάρουν με τη σειρά τους την αντιπροσωπία και μετά θα φάω άκυρο..??? !!!!!!!!!   (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)    Εεεε δεν νομίζω πια...  έλεος... Τα καλά της ρολεξ και με την Tag..? ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

με το 4αρι δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι που φαντάζομαι έχει γίνει discontιnued. το μόνο που μπορείς να αγοράσεις τώρα κοντά σ αυτόι που θες είν αυτό CAW211P.FC6356
 το  steve mcqueen νομίζω δεν βγαίνει πια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
The impediment to action advances action. What stands in the way becomes the way

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιανουάριος 30, 2017, 11:17:51 πμ »
χάριν πληρότητας να ενημερώσω ότι πλέον δεν υπάρχει αντιπροσωπεία....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #79 στις: Ιανουάριος 30, 2017, 17:28:14 μμ »
φίλε μου λαμβάνοντας υπόψη την συλλογή σου .... το moonwatch ειναι μονόδρομος ...

πέρα από αυτό .... ειναι ένα ρολόι που τα έχει όλα και τα κάνει όλα .... απο μεγάλη εταιρεία...  εμβληματικό με μεγάλη ιστορία ... ποιοτικό ... με μηχανή απίστευτη ... κάσα μοναδική ... πλεξι τζάμι που σκοτώνει  ... με καντράν που δεν υπάρχει πουθενά σε αυτήν την ισορροπία και αρμονία ...   με παρουσία δυνατή στο καρπό ... στο σωστό μέγεθος σχήμα και διαστάσεις και εργονομία μοναδική αφού ξεχνάς οτι φοράς ρολόι ... και τέλος με χαρακτήρα που δεν σε δεσμεύει ( σπορ-καζουαλ-ντρεςς ) ...

αυτό που ανέφερες στην αρχη για το moonwatch το είχα περάσει και εγώ όταν το σκεφτόμουν για αγορά ... εγώ το αγόρασα με επιφύλαξη και σχεδόν κρύα καρδιά .... όμως στην πορεία φορώντας το συνειδητοποίησα το τι ρολόι ειναι και τι αξία έχει .... και οτι πραγματικά αξίζει να υπάρχει και σε κάθε συλλογή ωρολογοφιλου ... :) :) :) :) :)

... και σε τιμή που θεωρώ ότι είναι ακόμα και τώρα από τις ποιο τίμιες στην πιάτσα ... :P :P :P :P

οπότε από εμένα ένα moonwatch ως πρώτη επιλογή ... :) :) :) :)

και εδώ η φανταστική 1861 .... όπου θα σηκώνεσαι  κάθε πρωί απο το κρεβάτι σου και θα την κουρδίζεις ευλαβικά ... ( μαγική στιγμή ) για εμένα ... ;D ;D ;D ;D

εναλλακτικά με λίγα παραπάνω αυτό η κάποιο άλλο el primero ...... 

και τελευταία επιλογή ... και με προϋπόθεσή αν καταφέρεις και το βρεις .... Panerai pam380 ...  :D :D :D :D :D :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιανουάριος 30, 2017, 17:44:40 μμ »
φίλε μου.... ειναι μονόδρομος ...

... ειναι ένα ρολόι που τα έχει όλα και τα κάνει όλα .... απο μεγάλη εταιρεία...  εμβληματικό με μεγάλη ιστορία ... ποιοτικό... κάσα μοναδική ... με καντράν που δεν υπάρχει πουθενά σε αυτήν την ισορροπία και αρμονία ...   με παρουσία δυνατή στο καρπό ... στο σωστό μέγεθος σχήμα και διαστάσεις... και τέλος με χαρακτήρα που δεν σε δεσμεύει ( σπορ-καζουαλ-ντρεςς ) ...

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Όλα αυτά, για κανένα δεν μπορεί κανείς να πει ότι ισχύουν περισσότερο από ό,τι για το 380, Δημήτρη. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιανουάριος 30, 2017, 18:21:35 μμ »
αγοράζει ο κόσμος ακόμη Panerai?? χαχα για κανέναν λόγο μην πάρεις panerai, έχει τόσο stock απούλητο στην ανατολή που χουν panerai για όλο το βόρειο ημισφαίριο! περίμενε και αυτά θα πέσουν κατακόρυφα οσονούπω. γι'αυτό βγάλανε αυτά τα λεπτά τώρα στο SIHH17 μπας και αρχίσει ο κόσμος να ξαναγοράζει - αλλά δυστυχώ είναι πολύ άσχημα ακόμη και για μένα που μου αρέσουν τα μικρά ρολόγια.

Πάρε ένα ρολόι καλύτερο απ'αυτά που ήδη έχεις!!! κι απ' αυτά που χεις επιλέξει θεωρώ μόνο ένα είναι καλύτερο ή 'εστω ισάξιο από το submariner σου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιανουάριος 30, 2017, 18:25:40 μμ »
Ευαγγελε,θα στεναχωρησεις πολυ κοσμο,με αυτα που λες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιανουάριος 30, 2017, 18:36:56 μμ »
μα είναι απούλητα ρε Γιώργο και είναι πολλά.. +αυτό με το SIHH17, σε ποιον άρεσαν τα νέα PAn? τεσπα, συγγνώμη, εδώ το θέμα είναι τι θα πάρει ο Γουλφ. Θα κάνω ποστ μετά τη δουλειά για τα νεα πανεράι στην θεματική των πανεράι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Ιανουάριος 30, 2017, 18:40:03 μμ »
Δεν λες κατι νεο,ακομα και οι Ιταλοι το λενε εδω και πολυ καιρο....περιμενουμε το θεμα σου!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions