Αποστολέας Θέμα: Σωστε την καρετα- καρετα, παρτε κι εσεις ενα Seiko Turtle (Padi SRPA21)  (Αναγνώστηκε 6292 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια παιδια!

Βαγγελη, την πρωτη φορα που το δοκιμασα σε μαγαζι, επειδη δεν ειχαν το PADI, δοχιμασα το pepsi, που χει το rubber κι οντως επαθα πλακα! Ειχα συζητησει για να μου το παραγγειλουν κιολας, αλλα επειδη εφυγα Αθηνα, δεν το προχωρησα, οταν ξανακατεβω θεσσαλονικη ισως...
Ιδιας ποιοτητας καουτσουκ εχουν και τα 2 SUN kinetic που μου ρθαν απο massdrop  :)
Μαλιστα με καποια ομολογουμενως υπερβολη (λιιιγη ομως!) το χα συγκρινει στην αισθηση με το να πιανεις τον ...πωπο  :-X της Μπελουτσι!

Για την κορωνα, δεν εχω μετρο συγκρισης, αφου δεν εχω δοκιμασει SKX. Καλη αισθηση μου αφηνει, λιγο πιο "ελαφρια" απο μια ΕΤΑ 2824 που εχω, αν αυτο βοηθαει.

Θα προτεινα αναμεσα στα δυο το μαυρο, που ναι και πιο πιστο στο οριτζιναλ και λιγο πιο... badass!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Ωραία παρουσιαση, Γιαννη!!

Μεγειά, καλοφόρετο να το χαρεις με υγεία. Πανεμορφο ρολόι, εξαιρετική επιλογή!!
+1000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
Επειδή έχω κι απ τα δύο,η κορώνα της χελώνας μπροστά στου skx
είναι ρόλεξ...τουλάχιστον.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
Επειδή έχω κι απ τα δύο,η κορώνα της χελώνας μπροστά στου skx
είναι ρόλεξ...τουλάχιστον.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης

Βαγγελη, την πρωτη φορα που το δοκιμασα σε μαγαζι, επειδη δεν ειχαν το PADI, δοχιμασα το pepsi, που χει το rubber κι οντως επαθα πλακα! Ειχα συζητησει για να μου το παραγγειλουν κιολας, αλλα επειδη εφυγα Αθηνα, δεν το προχωρησα, οταν ξανακατεβω θεσσαλονικη ισως...
Ιδιας ποιοτητας καουτσουκ εχουν και τα 2 SUN kinetic που μου ρθαν απο massdrop  :)
Μαλιστα με καποια ομολογουμενως υπερβολη (λιιιγη ομως!) το χα συγκρινει στην αισθηση με το να πιανεις τον ...πωπο  :-X της Μπελουτσι!

Για την κορωνα, δεν εχω μετρο συγκρισης, αφου δεν εχω δοκιμασει SKX. Καλη αισθηση μου αφηνει, λιγο πιο "ελαφρια" απο μια ΕΤΑ 2824 που εχω, αν αυτο βοηθαει.

Θα προτεινα αναμεσα στα δυο το μαυρο, που ναι και πιο πιστο στο οριτζιναλ και λιγο πιο... badass!
Έχεις πιάσει τον πωπο της Μπελουτσι;  ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xrhstosaa

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Καλοριζικο Γιαννη! Ωραιο ρολοι, ωραια παρουσιαση. Παντα καλες ωρες να δειχνει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ

E, τι τωρα, τζιτζικια πεταλωνουμε? Καποτε ηταν καψουρα μαζι μου, αλλα ηθελα να ζησω τη ζωη μου και την εστειλα στη μανα της....!  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
Να το χαιρεσαι Γιαννη, πολυ ομορφο!! Η παρουσιαση σου υποδειγματικη οπως μας εχει συνηθισει! Παντα τετοια! :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
Με γεια, ένα πολύ καλό ρολόι που το αδικουν οι φώτο, όποιος το σκέφτεται ας το αγοράσει χωρίς κουβέντα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ

E, τι τωρα, τζιτζικια πεταλωνουμε? Καποτε ηταν καψουρα μαζι μου, αλλα ηθελα να ζησω τη ζωη μου και την εστειλα στη μανα της....!  ;D

χαχα ωραίος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions