Το Longines Conquest μου το γουστάρω πολύ. Η απλότητα του και ποιότητα του χώρις να ξοδέψεις χιλιάδες ευρώ είναι νομίζω το πιο ισχυρό του χαρτί. Το μαμισιο μπρασελέ του δεν μου άρεσε ποτέ (με χαλάνε τα τελείως flat, στο πάνω μέρος, endlinks+ότι γυαλίζει) γι αυτό και εγώ το είχα πάρει με δερμάτινο λουράκι.

Κάποια στιγμή αγόρασα ένα φθηνό μπρασελέ για να δω πως το νιώθω. Ομολογώ ότι μου άρεσε παρά πολύ. Ανέβαζε ακόμα περισσότερο το ρολόι. Ποιοτικά όμως το μπρασελέ χάνει. Κοφτερές ακμές και κούφια end links.
Αυτό τον καιρό είμαι σε δίλημμα.
Α) Έβγαινε ένα μπρασελέ όπως το θέλω στο L3.695.453.6 Τιμη 207 ευρώ. To ρολόι είναι επίσης 41mm στο πλάτος απλά είναι λίγο πιο λεπτό λόγω νέας μηχανής 10,2 vs 11,5. Όποτε υπάρχει το ρίσκο να είναι και λίγο πιο λεπτό το μπρασελέ.

B) Βρήκα στο eBay ένα μπρασελέ που φαίνεται ποιοτικό με solid end links και στυλ Oyster. Μου αρέσει επισης πολύ το δοντάκι στο πάνω μερος των endlinks. Ψάχνοντας στο net ποιο Rolex φοράει 21mm μπρασελέ βρήκα το Datejust 2 που είναι επίσης 41mm σαν το δικό μου όποτε οι πιθανότητες να ταιριάζει γάντι είναι καλές είτε το Deepsea που ίσως σημαίνει ότι δεν θα ταιριάζει. Τα γυαλιστερά σημεία ίσως τα βουρτσίσω μετά.
https://www.ebay.com/itm/302161905786 
Τι λέτε; Τα σκάω για το Longines με το ρίσκο να κάθεται πιο λεπτό η παίρνω το eBay με 36 ευρώ που φαίνεται αξιοπρεπές και μπορεί να ταιριάζει κουτί. Εάν όχι θ κλαίω 36 ευρώ και όχι 207.
Sent from my iPhone using Tapatalk