Αποστολέας Θέμα: Chopard Jacky Ickx Edition V  (Αναγνώστηκε 1323 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

nicolasg

• Επισκέπτης
Chopard Jacky Ickx Edition V
« στις: Σεπτέμβριος 27, 2011, 00:19:41 πμ »
The fifth limited edition of the Jacky Ickx watch

24-hour counter
flyback chronograph
tachometric scale

Case
Steel case
Diameter 42.40 mm
Water resistance 50 metres
Steel screw-lock crown and pushers
Glareproofed sapphire crystal
6/24 inscription on the back

Movement
Mechanical self-winding
Diameter 29.30 mm
Number of jewels 49
Frequency 28,800 vph
Power reserve 40 hours
Chronometer-certified (COSC)

Limited edition of 2,000 pieces
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Harry 22

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Chopard Jacky Ickx Edition V
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 27, 2011, 01:57:06 πμ »
Άσχετο!!!

Σας έχει τύχει εκεί που διαβάζετε ωραία-ωραία το βιβλιαράκι σας στην παραλία και έχετε αφεθεί στην ζεστή ανάσα του ήλιου,να................σας δαγκώσει ένα από αυτά τα μυρμήγκια(τα τεράστια ντε!!)που κυκλοφορούν με ρυθμούς buggy στην παραλία?
Πώς έτσι ξαφνικά αρχίζετε να βρίζετε και να καταριέστε την ώρα και την στιγμή που αποφασίσατε να πάτε στην παραλία να χαλαρώσετε?

Εεε,κάπως έτσι με τσίμπησε και εμένα τώρα και φόρτωσα άσχημα(δεν ξέρω γιατί,μην με ρωτήσετε) καθώς διάβαζα τα details του ρολογιού και ξαφνικά διάβασα την τελευταία γραμμή...

"Limited edition of 2,000 pieces"

Τι θα γίνει ρε καλόπαιδα εσείς στην Χώρα του καλόυ τυριού και των παχιών αγελάδων???Εεεεεεε??

Θα βγάλετε και τίποτα mass production που μάθατε την πιπίλα του L.Ε. my ass!!!!!
Ρε ξενέρωτουαρ μας δουλεύτε ψιλό γαζί???
Ψάχνετε 2.000 κορόιδα για να σπρώξετε ένα προιόν που απλά βαριέστε να πατήσετε να πούμε το κουμπάκι στο μασίνι(βλαχομπαρόκ παράφραση του machine)να πετάξει άλλα 10.000 κομματάκια έτσι να κάνουμε γούστα?
Αλλά ξέχασα...στο καπάκι γράφει και 6/24 inscription on the back...μιλάμε τώρα το πρόσεξα!Έτσι εξηγείτε γιατί είναι L.E.
Ξέρετε πόσες χιλιάδες εργατώρες απαιτείται για να γραφτεί αυτό??
Τι?γίνεται με laser??
Άντε.....και εγώ που νόμιζα ότι το κάνει εκείνος ο τυπάκος (που χαράζει ντέ!) που το ένα μάτι του είναι ατροφικό και το άλλο είναι εξόφθαλμο από την πολλή χρήση της λούπας και μοιάζει με εκείνον που χτύπαγε τις καμπάνες,τον Κουασιμόδο να πούμε....

Δούλεψε και overtime το μηχανάκι το κακό,το CNC και "ζωγράφισε" και το τιμονάκι στην κουρδιστούμπα και ανέβηκε το κοστολόγιο.....

Ρε να μου κοπεί το χέρι να μην έχω που να φορέσω το ρολόι,αν ξαναπάρω L.E.

Καλύτερα ρε να παίρνω μαιμούδες και γκοτζίλες παρά "μαιμούδες" αυθεντικές.....
Πάρε σου λέει το τάδε είναι καλό,έχει και 5 χιλιάρικα και στο χρηματιστήριο του πουλ-μούρ θα έχεις ανεβασμένες μετοχές.
Μετά όμως σου λέει,πάρε το ίδιο με το κάτι τις ζωγραφισμένο επάνω,σκάσε και άλλα 3 χιλιαρικάκια και θα το έχεις μόνο εσύ και άλλα 1999 κοροιδάκια στο πλανήτη....

Δίνω συγχαρητήρια στον εαυτό μου για τις κατά καιρούς L.E. που έχω αγοράσει....

Είμαι ένα L.E. κορόιδο!!!!!

Υ.Γ.:Σόρρυ για το ξέσπασμα,αλλά μετά από μία κουβέντα που είχα με φίλο του φόρουμ σήμερα,με παρότρυνε να κάνω μία λίστα από ρολόγια που έχω και θέλω να πουλήσω,και διαπίστωσα πόσα L.E.(τρομάρα μου και τρομάρα τους)ρολόγια έχω τα οποία θα γίνουν ωραιότατα υπόθετα για τις δύσκολες μέρες που θα είμαι κρυωμένος.

Υ.Γ.2:Αν κάποιος συντονιστής κρίνει ότι το παρόν μήνυμα πρέπει να πάει στο "πύρ το εξώτερο" κανένα πρόβλημα..... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 27, 2011, 02:37:58 πμ »

Υ.Γ.2:Αν κάποιος συντονιστής κρίνει ότι το παρόν μήνυμα πρέπει να πάει στο "πύρ το εξώτερο" κανένα πρόβλημα..... ;)

Mα δεν τα λες καθόλου άσχημα!
Ίσα ίσα ,περιγράφεις πολύ γλαφυρά την κατάσταση.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

pontioz

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 27, 2011, 08:19:47 πμ »
Unlimited σωστός  ο Χάρης!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 27, 2011, 10:29:32 πμ »
Άσχετο!!!

Σας έχει τύχει εκεί που διαβάζετε ωραία-ωραία το βιβλιαράκι σας στην παραλία και έχετε αφεθεί στην ζεστή ανάσα του ήλιου,να................σας δαγκώσει ένα από αυτά τα μυρμήγκια(τα τεράστια ντε!!)που κυκλοφορούν με ρυθμούς buggy στην παραλία?
Πώς έτσι ξαφνικά αρχίζετε να βρίζετε και να καταριέστε την ώρα και την στιγμή που αποφασίσατε να πάτε στην παραλία να χαλαρώσετε?

Εεε,κάπως έτσι με τσίμπησε και εμένα τώρα και φόρτωσα άσχημα(δεν ξέρω γιατί,μην με ρωτήσετε) καθώς διάβαζα τα details του ρολογιού και ξαφνικά διάβασα την τελευταία γραμμή...

"Limited edition of 2,000 pieces"

Τι θα γίνει ρε καλόπαιδα εσείς στην Χώρα του καλόυ τυριού και των παχιών αγελάδων???Εεεεεεε??

Θα βγάλετε και τίποτα mass production που μάθατε την πιπίλα του L.Ε. my ass!!!!!
Ρε ξενέρωτουαρ μας δουλεύτε ψιλό γαζί???
Ψάχνετε 2.000 κορόιδα για να σπρώξετε ένα προιόν που απλά βαριέστε να πατήσετε να πούμε το κουμπάκι στο μασίνι(βλαχομπαρόκ παράφραση του machine)να πετάξει άλλα 10.000 κομματάκια έτσι να κάνουμε γούστα?
Αλλά ξέχασα...στο καπάκι γράφει και 6/24 inscription on the back...μιλάμε τώρα το πρόσεξα!Έτσι εξηγείτε γιατί είναι L.E.
Ξέρετε πόσες χιλιάδες εργατώρες απαιτείται για να γραφτεί αυτό??
Τι?γίνεται με laser??
Άντε.....και εγώ που νόμιζα ότι το κάνει εκείνος ο τυπάκος (που χαράζει ντέ!) που το ένα μάτι του είναι ατροφικό και το άλλο είναι εξόφθαλμο από την πολλή χρήση της λούπας και μοιάζει με εκείνον που χτύπαγε τις καμπάνες,τον Κουασιμόδο να πούμε....

Δούλεψε και overtime το μηχανάκι το κακό,το CNC και "ζωγράφισε" και το τιμονάκι στην κουρδιστούμπα και ανέβηκε το κοστολόγιο.....

Ρε να μου κοπεί το χέρι να μην έχω που να φορέσω το ρολόι,αν ξαναπάρω L.E.

Καλύτερα ρε να παίρνω μαιμούδες και γκοτζίλες παρά "μαιμούδες" αυθεντικές.....
Πάρε σου λέει το τάδε είναι καλό,έχει και 5 χιλιάρικα και στο χρηματιστήριο του πουλ-μούρ θα έχεις ανεβασμένες μετοχές.
Μετά όμως σου λέει,πάρε το ίδιο με το κάτι τις ζωγραφισμένο επάνω,σκάσε και άλλα 3 χιλιαρικάκια και θα το έχεις μόνο εσύ και άλλα 1999 κοροιδάκια στο πλανήτη....

Δίνω συγχαρητήρια στον εαυτό μου για τις κατά καιρούς L.E. που έχω αγοράσει....

Είμαι ένα L.E. κορόιδο!!!!!

Υ.Γ.:Σόρρυ για το ξέσπασμα,αλλά μετά από μία κουβέντα που είχα με φίλο του φόρουμ σήμερα,με παρότρυνε να κάνω μία λίστα από ρολόγια που έχω και θέλω να πουλήσω,και διαπίστωσα πόσα L.E.(τρομάρα μου και τρομάρα τους)ρολόγια έχω τα οποία θα γίνουν ωραιότατα υπόθετα για τις δύσκολες μέρες που θα είμαι κρυωμένος.

:D :D :D

Respect απόλυτο και sticky το σχόλιο Χάρη!

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο, επειδή κι εγώ την έχω πατήσει στο παρελθόν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci