RolexoCitizenPlastikur 
Εν γνωσει των συνεπειών, δηλώνω ότι το καλύτερο beater , τουλάχιστον από τις δικές μου εμπειρίες και αναλύσεις με τεχνικούς με 40 χρόνια στον χώρο και σπουδές σε περιφημα σχολεία της Ελβετίας, είναι το
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Διευκρινίζω ότι οι συζητήσεις αυτές εγίνεντο όταν έκανε κάτω απο 5.000 Ε, και για προ κεραμικά.
Απογοητεύτηκα... 
Από εσένα περίμενα μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση...
Αντ'αυτού ακολούθησες την πεπατημένη. Rolex και ξερό ψωμί.
Και τώρα που δεν έχουν 5χιλιάρικα; Δεν υπάρxουν beater, Γεώργιε; think outside of the box! (θα σου έλεγε ο πρώην προϊστάμενός σου...) 
Θα μπορούσα να βάλω ένα SEIKO quartz, CITIZEN Eco ή ένα σωρό άλλα, ΠΟΥ ΔΕΝ τα ξέρω.
Εϊπα τις προδιαγραφές, άρα, ότι έχει αυτά
μου αρέσει (εξωτερική εμφάνιση)
είναι αυτόματο/ quartz/ κουρδιστό
έχει ημερομηνία
μεγάλη υδατοστεγανότητα
"αντέχει" (κρύσταλλο ζαφείρι, hardened ατσάλι κτλ.
είναι ευανάγνωστο
με καλύπτει .
Απλώς, υπέδειξα ένα "προϊόν", που αποδεδειγμένα και μακροχρόνια, είναι beater, και όταν λέμε beater, σημαίνει 24 / 7 / 365.Ξεκινάμε την 1η Ιανουαρίου, και πάμε 31η Δεκεμβρίου, non-stop, ΟΠΟΥ πάμε και ΟΤΙ κάνουμε σε ένα χρόνο, ΜΟΝΟΝ αυτό φοράμε. Πόσα "κουμπώνουν" ? Το G-Shock ? To Moon ? To Padi ? To 007 ? Δεξίωση γάμου με καταδυτικό computer ?
Και πάμε διακοπές. Πως θα κάνω ψαροντούφεκο ? Με το Grand Seiko ? ή το Lange, το Moon και τα παρομοια ? Ωραίο στο γραφείο, στην δεξίωση, αλλά μετά .......?
Beater ήταν και αυτό, που μου το χάσανε. Μόδα τα Swatch, το φόραγα ΠΑΝΤΟΥ στις αρχές '90's. Και ήμουνα in fashion

free screen capture softwareΑπο αυτά, ποιό είναι beater ? Τι θα έλεγες ? Ποιο καλύπτει ΟΛΕΣ τις προδιαγραφές ?
image hosting above 5 mbΕνώ αυτό, ΗΤΑΝΕ. Μέχρι που "έφυγε", είχε κολλήσει το κούμπωμα από το "μη άνοιγμα", που έλεγε και ο γλωσσοπλάστης. Και τα αντίστοιχα προ αυτού. Μην κοιτάς που τώρα τα τρώει το σκοτάδι. Λάθος μου.
image hosting 20mb