Αποστολέας Θέμα: Πρώτο Ρολόι - Tag Aquaracer ή άλλο  (Αναγνώστηκε 15639 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος touristas

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Πρώτο Ρολόι - Tag Aquaracer ή άλλο
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 03, 2017, 11:33:01 πμ »
ειναι αξιοπιστα αυτα του chrono24? θα προτιμουσα απο ελληνικο καταστημα.
Καμια ελπιδα να το βρω 2μιση σε ελληνικο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 03, 2017, 11:36:41 πμ »
ειναι αξιοπιστα αυτα του chrono24? θα προτιμουσα απο ελληνικο καταστημα.
Καμια ελπιδα να το βρω 2μιση σε ελληνικο;

Έχω κάνει μια αγορα στο παρελθόν μέσω chrono24 αλλα και απ'οσα έχω διαβάσει ειδικά με trusted sellers είναι εγγυημένη η ασφάλεια. Εγώ πάντως έχω αποφασίσει όταν θα διαθέσω μεγάλο ποσο για ρολοι θα βρω seller μέσω Chrono24 εντός Ευρώπης, θα κλείσω αεροπορικό και θα το πάρω αυτοπρόσωπως. Εαν είναι να δώσεις 2500-3000 κάνε ένα ταξιδάκι Ιταλία και παρτό από εκεί. Συνδιαζεις ταξίδι αναψυχής με μια ενθουσιώδη και απόλυτα ασφαλή αγορά . 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 03, 2017, 11:41:00 πμ από Stelios.T »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 03, 2017, 15:13:45 μμ »

Αμα είναι να σκέφτεσαι Tag, Tissot, Longines, Hamilton κτλ..., αστα να πάνε. Πάρε ένα Ω.
??? ??? ???
Nόμιζα ότι σ'άρεσαν όλα τα ρολόγια εξίσου!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 03, 2017, 16:36:20 μμ »

Αμα είναι να σκέφτεσαι Tag, Tissot, Longines, Hamilton κτλ..., αστα να πάνε. Πάρε ένα Ω.
??? ??? ???
Nόμιζα ότι σ'άρεσαν όλα τα ρολόγια εξίσου!

Εγώ αποδέχομαι από πλαστικούρα, μέχρι....................................Patek Complications $ 1.000.000  ???

Αλλά ο άνθρωπος, αφού θα δώσει λεφτά, ας πάρει κάτι πιο ποιοτικό ( κατα την άποψή μου ) με τα λεφτά του  ;)

Ειναι αυτά που λέγαμε. Τι είναι ΠΟΙΟΤΗΤΑ ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 03, 2017, 19:43:45 μμ »
Εκανα την πρωτη βολτα να τα δω απο κοντα - Ενω ημουν σιγουρος οτι μ σρεσει το Omega Seamaster σε μπλε μαλιστα μολις ειδα τα Tudor (https://www.tudorwatch.com/watches/heritage-black-bay/m79230b-0001) καθως και τα Pelagos προβληματιστικα :)

Απο τιμες Omega στα 3800, Τudor BB στα 3250 και Pelagos στα 4200. Το σπαστικο ειναι που οτσν
ρωτας τι τιμη μπορουν να κανουν σ λενε οταν το αποφασισεις θα σου πω τελικη τιμη!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 03, 2017, 19:48:50 μμ »
H Tudor,ανηκει στη Rolex.Αν σου αρεσει καποιο και εχει και τη νεα μηχανη,προχωρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros14

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 03, 2017, 20:02:22 μμ »
Εκανα την πρωτη βολτα να τα δω απο κοντα - Ενω ημουν σιγουρος οτι μ σρεσει το Omega Seamaster σε μπλε μαλιστα μολις ειδα τα Tudor (https://www.tudorwatch.com/watches/heritage-black-bay/m79230b-0001) καθως και τα Pelagos προβληματιστικα :)

Απο τιμες Omega στα 3800, Τudor BB στα 3250 και Pelagos στα 4200. Το σπαστικο ειναι που οτσν
ρωτας τι τιμη μπορουν να κανουν σ λενε οταν το αποφασισεις θα σου πω τελικη τιμη!

Oποιο και να παρεις απ'αυτα δεν θα βγεις χαμενος.Παρε τον χρονο σου,κανε δοκιμες και μετα αποφασισε.Για μενα εν τω μεταξυ παρε ενα αυτοματο ρολοι ''φθηνο'' π.χ seiko skx009 για να εξοικειωθεις με την ιδεα οτι φορας ρολοι,το βαρος κλπ.Ετσι θα γλιτωσεις καποια πιθανα χτυπηματα στο ακριβο,δυσαρεστες ενοχλησεις με το βαρος στην καθημερινοτητα κλπ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 03, 2017, 20:29:45 μμ από stavros14 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.

Αποσυνδεδεμένος Giannis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 03, 2017, 20:26:09 μμ »
Το συγκεκριμένο tag το είδα σήμερα. Δεν το περίμενα αλλά είναι πολυ ωραίο για να μην πω οτι βγάζει μάτια.
Είναι και  43αρι και γράφει πολύ στον καρπό. Πάντως οτι και να επιλέξεις με το καλό.   
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 03, 2017, 20:49:36 μμ »

Oποιο και να παρεις απ'αυτα δεν θα βγεις χαμενος.Παρε τον χρονο σου,κανε δοκιμες και μετα αποφασισε.Για μενα εν τω μεταξυ παρε ενα αυτοματο ρολοι ''φθηνο'' π.χ seiko skx009 για να εξοικειωθεις με την ιδεα οτι φορας ρολοι,το βαρος κλπ.Ετσι θα γλιτωσεις καποια πιθανα χτυπηματα στο ακριβο,δυσαρεστες ενοχλησεις με το βαρος στην καθημερινοτητα κλπ.

Σοφό, κάντο !  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 04, 2017, 12:35:30 μμ »
Ε δεν οσο τα βλεπω τοσο μπερδευομαι :) Τα εβαλα ψηφοφορια να γουσταρουμε.

Μονο το Pelagos το μπλε απεκλεισα μεχρι τωρα και ισως τα Black Bay γιατι δν εουν ημ/νια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 30, 2017, 23:24:55 μμ »
την πατησαμε μπηκε και το moonwatch στο παιχνιδι :( Ποτε δεν θα αποφασισω ολα εχουν θετικα και αρνητικα

Omega Seamaster - Εντυπωσιακο δεν με τρελαινει το μπρασελε και οι δεικτες
Tudor Pelagos - Φαινεται λιγο "φθηνο" ειδικα που εχουν γραψει τοσο κειμενο στο καντραν
Tudor BB - Νο Date
Μοοnwarrch - Δεν τ ειδα ακομα αλλα ειναι λιγο ...busy

Αντε να αποφασισεις!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 31, 2017, 00:00:36 πμ »
Εγώ θα έπαιρνα tudor....! Δοκίμασα πρόσφατα το pelagos σε μπλε και έπαθα πλάκα....μ@μ@το....  καμία σχέση με το οτι "φαίνεται φτηνό" που λες...! Είναι και ξαδερφάκι της ρολεξ...  του βάζεις και καουτσούκ οπού του πάει πάρα πολύ και αλλάζει στο μάτι...! Τρομερά ποιοτικό ρολόι σε αυτά τα λεφτά και ειδικά σε μπλε είναι απίστευτα όμορφο...!  Μπορώ να γράφω για αυτό πολύ ώρα και σκέψου ότι έχω sub και πάλι το σκεφτόμουν να το πάρω...! Τέλος πάντων...!  Τα tag για μένα είναι η καλύτερη επιλογή για πρώτο ρολόι...! Βέβαια μου την σπάει πολύ ο κύκλοπας του aquaracer γιατί είναι λίγο φάση να το παίξουμε ρολεξ...! Το moonwatch είναι τεράστιο ρολόι αλλά όχι για πρώτο κατά την γνώμη μου...! Το moon είναι πιο πολύ να έχεις είδη ένα καλό Diver και να πας για τον ιστορικό χρονογράφο...! Τα seamaster δεν μου άρεσαν ποτέ...  ειδικά το μπρασελε τους...! Μόνο PO..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 31, 2017, 00:04:03 πμ »
Εγώ θα έπαιρνα tudor....! Δοκίμασα πρόσφατα το pelagos σε μπλε και έπαθα πλάκα....μ@μ@το....  καμία σχέση με το οτι "φαίνεται φτηνό" που λες...! Είναι και ξαδερφάκι της ρολεξ...  του βάζεις και καουτσούκ οπού του πάει πάρα πολύ και αλλάζει στο μάτι...! Τρομερά ποιοτικό ρολόι σε αυτά τα λεφτά και ειδικά σε μπλε είναι απίστευτα όμορφο...!  Μπορώ να γράφω για αυτό πολύ ώρα και σκέψου ότι έχω sub και πάλι το σκεφτόμουν να το πάρω...! Τέλος πάντων...!  Τα tag για μένα είναι η καλύτερη επιλογή για πρώτο ρολόι...! Βέβαια μου την σπάει πολύ ο κύκλοπας του aquaracer γιατί είναι λίγο φάση να το παίξουμε ρολεξ...! Το moonwatch είναι τεράστιο ρολόι αλλά όχι για πρώτο κατά την γνώμη μου...! Το moon είναι πιο πολύ να έχεις είδη ένα καλό Diver και να πας για τον ιστορικό χρονογράφο...! Τα seamaster δεν μου άρεσαν ποτέ...  ειδικά το μπρασελε τους...! Μόνο PO..!
wolf,ειναι αυτο που σου αρεσε πιο πολυ :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 31, 2017, 00:11:47 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιανουάριος 31, 2017, 00:21:09 πμ »
Φίλε George η αλήθεια είναι ότι με ενθουσίασε πάρα πολύ το pelagos...! Σκέφτηκα πως αν ήθελα ένα και καλό ρολόι θα ήταν το ιδανικό για μένα...! Μου έκανε εντύπωση πως παρόλο που οποίο ρολόι έχω δοκιμάσει σε τιτανιο φαινόταν ψεύτικο αυτό έχει τρομερή αίσθηση στον καρπό...! Στην φάση που είμαι τώρα βέβαια ψάχνω  κάτι να συμπληρώσει αρμονικά την συλλογή μου. Για αυτό και θα πάρω η moon η monaco που τα γουστάρω άσχημα...! Βασικά μάλλον θα τα πάρω και τα 2 μέσα στο 17 απλά δυσκολεύομαι για το πιο Θα πάρω πρώτο....!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions