Μηχανικα επισης δεν εχουν μεγαλες διαφορες οποτε το θεμα παει στο γουστο και τι σου εκανε εσενα το κλικ... 
Άλλη μία απορία που λύθηκε

Αδιαφορo αυτο το μοντελο sinn,δες καποιο αλλο,οπως το EZM3
Το κοίταξα και ανεβαίνει το κόστος (1700 με μπρασελέ). Ευχαριστώ για την πρόταση
Αν δοκίμασες κάτι και δεν σε ξετρέλανε μην το βάζεις στην εξίσωση. Αφού θα είναι το πρώτο σου καλό ρολόϊ θα έλεγα ότι βάλεις στην εξίσωση οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις πρώτα.
Αυτό το συμπέρασμα βγάζω κι εγώ. Ότι πρέπει να δοκιμάσω. Και αυτό είναι πρόβλημα στην επαρχία

Οπότε ή θα πρέπει να συνεχίσω το ψάξιμο και σε κάποιο ταξίδι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη να δοκιμάσω υποψηφιότητες. Το μόνο που έχω δοκιμάσει είναι το Oris, οπως έχω βάλει στη φωτό.
Απο εμενα το ορις χωρις δευτερη σκεψη.
Πολλα τα λεφτα για το συγκεκριμενο sinn.
Αχρωμο, αοσμο, με daydate function που ειναι οτι χειροτερο για οποιοδηποτε ρολοι και γενικα δεν εχει κατι το ιδιαιτερο πανω που να τραβαει την προσοχη.
Στον αντιποδα το ορις ειναι πολυ εντυπωσιακο και χορταστικο στο ματι, ειναι ορις, ειναι swiss made κι εχει πολυ πιο καθαρο dial με πολυ σωστα τοποθετημενη την ημ/νια στο "6".
Φοριεται πιο μικρο, επομενως τα 43mm δε θα πρεπει να σε προβληματιζουν. Καθολου χοντροκομμενο με λιγα λογια.
Το μονο αρνητικο, αν μπορεις να το πεις ετσι, ειναι οτι δεν μπορεις να του βαλεις οποιοδηποτε λουρι.
Και σε αυτο ομως ο toshi εχει τη λυση.
Σου φτιαχνει οτι θες.
Για να ξεκινήσω να μαθαίνω:
Το κριτήριο ότι το daydate είναι ό,τι χειρότερο είναι αισθητικό ή και λειτουργικό; Αισθητικά ούτε εμένα με τρελαίνει, αλλά τουλάχιστον δεν είναι άσπρο το φόντο τους. Σε ρωτάω για να μαθαίνω πως κρίνετε εσείς το ρολόγια (πολλές φορές βλέποντας τα σχόλιά, έχω αναρωτηθεί πως «κρίνετε», «βλέπετε» το Χ ή Ψ χαρακτηριστικό που σχολιάζετε

Ναι, υπάρχουν λύσεις με τα λουριά του Oris απλά δεν είναι τόσο πρακτικές... Επίσης το Oris δε θα μπορούσε να φορεθεί με ΝΑΤΟ-Zulu (όχι ότι έχω βάλει ποτέ σε ρολόι, αλλά λέμε τώρα στην περίπτωση που θα ήθελα

)