Αποστολέας Θέμα: Service Omega seamaster cosmic 2000 Θεσσαλονίκη  (Αναγνώστηκε 5436 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Σωτήρης Αν

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Service Omega seamaster cosmic 2000 Θεσσαλονίκη
« στις: Νοέμβριος 08, 2016, 18:07:12 μμ »
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Εχω ενα omega seamaster cosmic 2000 το οποίο χρειάζεται επισκευή.. (Για την ακρίβεια αυτη τη φορά θελει αλλαγή τζαμιού και κατι εχει συμβεί παλι με τον άξονα της κορονας). Το ρολόι εχει επισκευάστε στο παρελθόν σε τεχνίτη στην Θεσσαλονίκη με μερικές αστοχίες τις οποίες θα ήθελα να αποφύγω.. Τα ανταλλακτικά για την επισκευή τα εχω και ειναι αυθεντικά  (η αν λείπει κατι μπορω πιθανότατα να το βρω)
Μπορει καποιος να μου προτείνει κάποιο καλο τεχνίτη για τέτοιου τύπου ρολόγια στη Θεσσαλονίκη;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Service Omega seamaster cosmic 2000 Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 08, 2016, 18:54:48 μμ »
Για Αθηνα,ισως
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 08, 2016, 19:29:10 μμ »
Εχω επιφύλαξη να στείλω καπου το ρολόι χωρίς να παω.. Αν δεν εχω αλλη εναλλακτική ομως θα ήθελα να ξερω.
(Εχω επικοινωνήσει με τη swatch που ειναι πλέον η επίσημη αντιπροσωπεία της omega οι οποίοι ειναι επιεικώς απαράδεκτοι και εχω επικοινωνήσει και με την μητρική Omega οι οποίοι δυστυχώς δε δέχονται απευθείας ρολόγια απο ιδιώτες..)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 08, 2016, 19:35:11 μμ από Σωτήρης Αν »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 08, 2016, 19:46:55 μμ »
...Εχω επικοινωνήσει με τη swatch που ειναι πλέον η επίσημη αντιπροσωπεία της omega οι οποίοι ειναι επιεικώς απαράδεκτοι ...
Από το τηλέφωνο το κατάλαβες;
Για πες λεπτομέρειες.. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 08, 2016, 20:10:00 μμ »
Η επικοινωνία εγινε πριν ενα χρόνο περίπου για αλλο θεμα του ρολογιού..
Δεν αναγνώριζαν ούτε τον τύπο του ρολογιού ως "seamaster cosmic 2000" και όταν τους είπα το ref. No επίσης δεν ήξεραν ποιο ρολόι ειναι.. Εκείνο τον καιρό έψαχνα και τον κωδικό του γνήσιου μπρασελέ για το οποίο η απάντηση ηταν ότι δεν τον ξέρουν και δεν μπορούν να τον μάθουν.. Και σε ότι αφορά το service του ρολογιού εν ολίγης μου είπαν ότι αυτοι δε θα κάνουν κατι θα τους το έστελνα για να το στείλουν Ελβετία..

Δεν ξερω αν ήμουν υπερβολικός αλλά τιποτα απ'αυτα δε με έπεισε ότι αξίζει να ασχοληθώ μαζι τους (αν εχω κανει λαθος τι να πω..)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 08, 2016, 20:12:10 μμ από Σωτήρης Αν »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 08, 2016, 20:25:00 μμ »
Μια χαρά τα λες. ;)

Έχουν ακουσθεί πολύ χειρότερα.

Και εγώ είμαι στο ίδιο δίλημμα: πηγαίνω στην αντιπροσωπεία (βέβαια, η Παναγιά, μαζί τους...) ή να απευθυνθώ σε ιδιώτη;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 08, 2016, 20:42:00 μμ »
Εχω επιφύλαξη να στείλω καπου το ρολόι χωρίς να παω.. Αν δεν εχω αλλη εναλλακτική ομως θα ήθελα να ξερω.
(Εχω επικοινωνήσει με τη swatch που ειναι πλέον η επίσημη αντιπροσωπεία της omega οι οποίοι ειναι επιεικώς απαράδεκτοι και εχω επικοινωνήσει και με την μητρική Omega οι οποίοι δυστυχώς δε δέχονται απευθείας ρολόγια απο ιδιώτες..)

"κατα μανα κατα κυρη κατα γιο και θυγατερα", έτσι ηταν, έτσι........................................παραμένουν.

Το έχυσα πάλι το φαρμάκι μου. Πρέπει να προσέχω μην δαγκώσω την γλώσσα μου και δηλητηριαστώ  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 08, 2016, 21:03:47 μμ »
Εγω ειμαι αποφασισμένος για ιδιώτη αλλά ψάχνω κάποιον καλο..
Την προηγούμενη φορά δεν μπορω να πω ότι ηταν κακός αυτός που πήγα αλλά χρειάστηκε να παω 3-4 φορες γιατί όλο κατι δε γινόταν καλα.. Εν τελεί τα κατάφερε.. ( βεβαια φαινόταν όντως να ξέρει απο ρολόγια αντίστοιχου τύπου και ηλικίας.. Τι ακριβως δεν μπορούσε να πετύχει δεν ξερω αλλά ξεκούμπωνε ο άξονας της κορονας)
Φαντάζομαι ότι υπάρχουν και καλύτεροι ομως..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 08, 2016, 21:08:36 μμ »

"κατα μανα κατα κυρη κατα γιο και θυγατερα", έτσι ηταν, έτσι........................................παραμένουν.

Το έχυσα πάλι το φαρμάκι μου. Πρέπει να προσέχω μην δαγκώσω την γλώσσα μου και δηλητηριαστώ  :D :D :D

Ασε θα το πω εγω: "Βρε πουληστε τα και παρτε ρολεξ να εχετε αξιοπρεπες after sale!!" ;D Σωστος;;  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 08, 2016, 21:37:37 μμ »
Χαχαχα... Γούστα ειναι αυτα..
Το συγκεκριμένο ρολόι ειναι του 1974 (και δεν είχα γεννηθεί) αλλά παλι omega κοιτάζω..

(Τωρα καταλαβαίνω γιατί γέμισε ο τόπος VW ειναι που η Rolls Royce δεν εχει after sales στην Ελλάδα.. Χαχα)   :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 08, 2016, 21:41:41 μμ »

Ασε θα το πω εγω: "Βρε πουληστε τα και παρτε ρολεξ να εχετε αξιοπρεπες after sale!!" ;D Σωστος;;  ;)
Ναι και μετά να πουλήσουμε τα Rolex για να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 08, 2016, 23:15:31 μμ »

Ασε θα το πω εγω: "Βρε πουληστε τα και παρτε ρολεξ να εχετε αξιοπρεπες after sale!!" ;D Σωστος;; ;)

Προσλαμβάνεσαι ως "εκπρόσωπος", να ενημερώνεις τον κόσμο.

Μισθός από την ...................................Rolex !

( .....αλλά σε αντίθεση με τους κανονικούς εκπροσώπους, που είναι χειρότεροι από τον Βαρώνο Μινχάουζεν στα ψέμματα, εσύ λές την αλήθεια :D :D :D . Για τον λόγο αυτό, και η μύτη σου ΔΕΝ μεγαλώνει  ;))

Ο Βαρόνος Μινχάουζεν ή Μυνχάουζεν (Hieronymus Carl Friedrich von Münchhausen, Ανόβερο, 11 Μαΐου 1720 - 22 Φεβρουαρίου 1797) είναι ιστορικό πρόσωπο (πρόκειται για τον βαρόνο Κάρολο Φρειδερίκο Ιερώνυμο φον Μινχάουζεν), αλλά και ο πρωταγωνιστής του γνωστού βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, που γράφτηκε στα 1875. Υπήρξε μισθοφόρος αξιωματικός του ρωσικού ιππικού, που πολέμησε κατά τη διάρκεια του ρωσοτουρκικού πολέμου. Μετά την αποστρατεία του, συνήθιζε να διηγείται σε φίλους και γνωστούς με εμφαντικό έως και υπερβολικό τρόπο τα (συχνά φανταστικά) στρατιωτικά του και άλλα επιτεύγματα, κάτι που τον κατάστησε, σταδιακά πασίγνωστο και πολλοί συγγραφείς αποφάσισαν να ασχοληθούν μαζί του.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 08, 2016, 23:35:43 μμ »
Χαχαχα... Γούστα ειναι αυτα..
Το συγκεκριμένο ρολόι ειναι του 1974 (και δεν είχα γεννηθεί) αλλά παλι omega κοιτάζω..

(Τωρα καταλαβαίνω γιατί γέμισε ο τόπος VW ειναι που η Rolls Royce δεν εχει after sales στην Ελλάδα.. Χαχα)   :D

Καλά, πάρε εσύ RR, και θα δείς για πότε θα έρθουν να σου κάνουν το service.

Πάντως, το 1974, μία εταιρία, η ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΕΠΤΟΥΡΓΟΣ, Λεωφόρος Αθηνών, είχαν την ευθύνη της RR. Τότε είχε ο γέρος Καραμανλής, και κανα δύο άλλοι, ο Σκυλίτσης, ( Δήμαρχος Πειραιά, και κάτι εφοπλισταί ).

Εγώ πηγαινα Σκαραμαγκά, και περναγαμε από εκεί  κάθε πρωϊ, και χαζεύαμε μία στην βιτρίνα.

...και για τους ΜΗ γνωρίζοντες, η μάσκα της RR είναι αντιγραφο της όψης του ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ,  για να ωφελείται απο την δόξα, την μοναδικότητα και την αριστεία του μοναδικού αυτού μνημείου πολιτισμού ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Τ' ακούς Φίλη ?
  :'(

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 09, 2016, 00:18:37 πμ »

Ο Βαρόνος Μινχάουζεν ή Μυνχάουζεν (Hieronymus Carl Friedrich von Münchhausen, Ανόβερο, 11 Μαΐου 1720....

Άλλος ταύρος.
Ταύρος αυτός, ταύρος και συ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Χάζευα ρολόγια".

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 09, 2016, 12:04:00 μμ »

Ο Βαρόνος Μινχάουζεν ή Μυνχάουζεν (Hieronymus Carl Friedrich von Münchhausen, Ανόβερο, 11 Μαΐου 1720....

Άλλος ταύρος.
Ταύρος αυτός, ταύρος και συ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

...παραμυθάς αυτός, παραμυθάς και εγώ  ::)  :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.