0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι τώρα ακριβώς, όμως πριν λίγο...
Ωραιο ξεκίνημα εβδομάδας....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK..
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι Πέτρο καλώς εχόντων των πραγμάτων.Αυτό είναι ένα open της πόλης,αλλά θα ακολουθήσουν και άλλοι αγώνες.Παιζεις σκάκι?
Παράθεση από: stavros14 στις Νοέμβριος 07, 2016, 20:19:07 μμΝαι Πέτρο καλώς εχόντων των πραγμάτων.Αυτό είναι ένα open της πόλης,αλλά θα ακολουθήσουν και άλλοι αγώνες.Παιζεις σκάκι?Ωραίος!!!Έπαιζα πριν χρόνια...Και οκ,τα ψιλοκατάφερνα...Ένας μέτριος παίχτης ήμουν.Έχω να παίξω πολλά χρόνια όμως...Είναι φοβερή ενασχόληση το σκάκι.
Παράθεση από: stavros14 στις Νοέμβριος 07, 2016, 18:04:29 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣταύρακα τον εξαφάνισες τον αντίπαλο? !
Μη δει ο Γιωργος ότι μιλάτε για σκάκι. Θα ρωτήσει αν υπάρχει ΕΝΦΙΑ για τους πύργους...Transmitted through private SATCOM
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.