Το ωραιο σ'αυτα τα vs ειναι οτι δεν υπαρχει καμια απολυτως λογικη!! Πραγματικα το απολαμβανω και χαιρομαι τις καυστικες σας απαντησεις!!

Το τελευταιο aquaracer 300 με κεραμικο ή ατςαλινο μπεζελ, ποσο μπορω να το βρω με ρευστο;
Στην κατάψυξη να πάψει να ρέει

....
Εσεις τι λετε; Ποιο απ τα παραπανω δυο θα επιλεγατε;;; Πειτε ό,τι πιστευετε αν ηρασταν στη δικη μου θεση..
Μπαίνοντας όμως ακόμα καλύτερα στη θέση σου, πιστεύω ότι πολύ πιο εύκολα θα πήγαινα για κάτι τέτοιο: http://www.ebay.com/itm/fortis-b42-cosmonaut-black-dial-watch-eta-2936-brand-new-/252580539217
Καλη επιλογη το fortis, δεν την ειχα λαβει υποψη, θα το εξετασω καλυτερα..

Χάρη αν θέλεις γράψε λίγο ποια ρολογια έχεις στην συλλογή σου τώρα,για να έχουμε καλύτερη εικόνα.
Ποτε δεν ειχα ακριβα κομματια, ολα ηταν συνολικα δεκα και αξιας μεταξυ 50-180€ (εξωτερικου)..Εμεινα με τρια ρολογια..Με ενα citizen bj2040, με ενα gshock 6900 tough solar και το skx009....Βασικα τα δυο πρωτα τα εχω για beater και το τριτο ετσι για μια αλλαγη

ως καπως καλυτερο ....

Ετσι εχει η κατασταση...Αγορασα αρκετα ρολογια και σε συντομο χρονικο διαστημα, παρορμητικα και ενθουσιωδως θα ελεγα, εζησα σε μικρογραφια την ιδεα της καθημερινης εναλλαγης ρολογιων και καπως ετσι να επηλθε η αναγκη αναθεωρησης της φιλοσοφιας μου στο τι θελω, τι μπορω, ποσα χρειαζομαι και για ποιο πραγμα...