Με το ξενυχτι της μικρης, εκατσα και διαβασα μερικα reviews σε διαφορα φορουμ σχετικα με το steinhart ovm 1.0 και 2.0
Το μονο σιγουρο ειναι οτι η τιμη του 1.0 εκτοξευθηκε στα υψη. Σχεδον διπλασια απο την αρχικη τιμη αγορας του.
Υπηρχαν αγγελιες στο wus που ζητουσαν 750$ και 800$.
Δεν ξερω γιατι εγινε αυτο. Ενδεχομενως σε πολλους να μην αρεσε το 2.0 με το γκρι dial και να στραφηκαν στην αναζητηση του 1.0
Υπαρχουν διαφορες αποψεις παντως. Αλλοι το λατρευουν και αλλοι το θεωρουν χαλια.
Αν θελεις την προσωπικη μου αποψη, προτιμω το γκρι γιατι θεωρω οτι πηγαινει περισσοτερο στο βινταζ χαρακτηρα και δενει καλυτερα με τις ροδακινι ενδειξεις.
Εκεινο που με φοβιζε στο 1.0, ηταν η σκληρη αντιθεση που εκαναν οι ενδειξεις πανω στο μαυρο dial. Στο 2.0 μου δινει την εντυπωση οτι οι ενδειξεις δεν "κουραζουν" τοσο πολυ και "χανονται" στο γκρι dial.
Τελος, κατι πολυ βασικο. Ενας ακομα λογος να προτιμησω το 2.0 ειναι η γκαφα που ειχαν κανει με την υδατοστεγανοτητα το πρωτο ovm.
200m στο dial και 300m στο caseback. Θα μου πεις, σιγα το πραγμα. Ποιος το βλεπει; Και μονο που το ξερω εγω, μου φτανει.
Υ.Γ. Μου εκανε εντυπωση που του Γιωργου, αν και limited edition, ειναι rated μονο στα 100m. Οχι πως θα χρειαστει παραπανω, αλλα κουβεντα να γινεται......
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk