Οντας κοινωνικος και γλεντζες απο μικρος, εκανα συνεχεια παρτι (μερικα επικων διαστασεων) , με αποτελεσμα να εχω πληθωρα "generic" δωρων απο κοσμο που δε με καλοηξερε η βαριοταν να πολυσκεφτει δωρο.
Ετσι κολωνιες, γαντια- σκουφια, ποτα , κατι χαζομαρες απο τη "ρεζερβα" κτλ πηγαιναν συννεφο!
Ειχα βρεθει να χω καμια 30+ κολωνιες τοτε, κι εβαζα οτι μου καθοταν... Με τα χρονια κατασταλαξα στη Bulgari notte για χειμωνα, l' eau d issay (issey miyake) / ck one για καλοκαιρι....
Εκει αρχισα να εχω πολυ συχνα κοπλιμεντα για τη bulgari, με αποτελεσμα να την καθιερωσω... Φευ! συντομα καταργηθηκε, κι αφου για χρονια την εβρισκα απο διαφορα warehouse και ξεχασμενα στοκ ανα την υφηλιο, εχουν μεινει ελαχιστες διαθεσιμες που πωλουνται πανακριβες πια.
ΔΟκιμασα αρκετες της ιδιας της bulgari ( man, black etc) και κατεληξα οτι η κλασικη blv ειναι πολυ κοντα σε αρωμα (ενα κλικ πιο ελαφρια) και λογω μεγαλης διαθεσιμοτητας, τη βρισκεις και σε πολυ καλες τιμες
Ακομη εξακολουθει να αρεσει στο αλλο φυλο, αρεσει και σε μενα, οποτε πια ειμαι κατασταλαγμενος!