Αποστολέας Θέμα: Rolex Sub vs GS Snowflake  (Αναγνώστηκε 19950 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Απ: Rolex Sub vs GS Snowflake
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 00:15:10 πμ »
Δεν μπορώ να δω τι το γοητευτικό υπάρχει,στο να φοράω κάτι που το φοράει όποιος μιλάει ελληνικά...

Για το speedmaster μιλάς?  :P :P :P
Καμία σχέση....
Για κάθε ένα speedmaster που κυκλοφορεί εκεί έξω,υπάρχουν εκατό sub...και λίγα λέω.
Τα τελευταία 4 χρόνια έχω δει ένα speedmaster στο δρόμο...
Σήμερα είδα έναν ηλεκτρολόγo με φόρμα εργασίας που φόραγε sub...

Sub βλέπω μέρα παρά μέρα, άλλωστε κυκλοφορούνε και τόσες ρέπλικες που δεν ξέρεις τι είναι τί...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 00:17:17 πμ »
Δεν μπορώ να δω τι το γοητευτικό υπάρχει,στο να φοράω κάτι που το φοράει όποιος μιλάει ελληνικά...

Για το speedmaster μιλάς?  :P :P :P
Καμία σχέση....
Για κάθε ένα speedmaster που κυκλοφορεί εκεί έξω,υπάρχουν εκατό sub...και λίγα λέω.
Τα τελευταία 4 χρόνια έχω δει ένα speedmaster στο δρόμο...
Σήμερα είδα έναν ηλεκτρολόγo με φόρμα εργασίας που φόραγε sub...

Sub βλέπω μέρα παρά μέρα, άλλωστε κυκλοφορούνε και τόσες ρέπλικες που δεν ξέρεις τι είναι τί...
πουλμουρ, θέλουμε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 00:24:21 πμ »
Το σεικο ειναι υπεροχο ρολοι, ποιος θα μπορουσε να πει το αντιθετο..Επιπλεον, τεχνολογικα, ειναι αιωνες μπροστα απο οποιοδηποτε ελβετικο...Αλλα ρε γ@μωτο απο μικροι με ενα ονομα ειχαμε συνδεσει τον Βασιλια των ρολογιων καιναυτο ηταν το ρολεξ..Πιστευα απ τη πρωτη κιολας στιγμη που γραφτηκα εδω μεσα οτι θ´απομυθοποιουνταν ο τιτλος αυτος αλλα δυστυχως ή ευτυχως, ο θωκος της βασιλειας τους ακομα φερει με σκαλιστα γραμματα το ονομα του..Θα ηθελα σαν τρελος ενα gs στη συλλογη μου αλλα χωρις Βασιλια πως χτιζεις Βασιλειο?? ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 00:29:57 πμ »
Το σεικο ειναι υπεροχο ρολοι, ποιος θα μπορουσε να πει το αντιθετο..Επιπλεον, τεχνολογικα, ειναι αιωνες μπροστα απο οποιοδηποτε ελβετικο...Αλλα ρε γ@μωτο απο μικροι με ενα ονομα ειχαμε συνδεσει τον Βασιλια των ρολογιων καιναυτο ηταν το ρολεξ..Πιστευα απ τη πρωτη κιολας στιγμη που γραφτηκα εδω μεσα οτι θ´απομυθοποιουνταν ο τιτλος αυτος αλλα δυστυχως ή ευτυχως, ο θωκος της βασιλειας τους ακομα φερει με σκαλιστα γραμματα το ονομα του..Θα ηθελα σαν τρελος ενα gs στη συλλογη μου αλλα χωρις Βασιλια πως χτιζεις Βασιλειο?? ;)
Κάποιοι προτιμούμε άλλα πολιτεύματα... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος misterK

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Η υπερανάλυση κοστίζει.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 01:03:26 πμ »
Κάποιοι προτιμούμε άλλα πολιτεύματα... ;)

Εισαι ετοιμολογος κ μ´αρεσει.... :D :D Αυτη η συζητηση πραγματικα οδηγει σε αγεφυρωτο χασμα και ειλικρινα αυτο μ´ευχαριστει γιατι οντως υπαρχει και η αλλη πλευρα  ;) Ο καθενας μας το βλεπει υπο αλλο πρισμα κ δεν θεωρω τον εαυτο μου ποζερα επειδη θα θελα ενα ρολοι σημα κατατεθεν του συγχρονου νεοπλουτου κομπλεξικου νεόελληνα...Επισης, κατι που δεν αναφερεται συχνα και θα επρεπε,  η μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου, που δεν γνωριζει απο ρολογια, θεωρει το ομεγκα ισαξιο με το ρολεξ...Στο παιχνιδι μπαινει και η καρτιε οπου εκει χανεται πραγματικα η μπαλα...Αυτες οι τρεις παιζουν...Αμεσως μετα στη συνειδηση του λαου ερχεται η Tag heuer και εκει κλεινει ο κυκλος του σουπερ γ@μ@του ρολογιου στο μυαλο του Ελληνα...Που καταληγουμε? Οτι ο Ελληνας ευθυνεται για την σημερινη νοοτροπια, καθως αχρηστευσε την σημασια και σπουδαιοτητα κατοχης ενος ρολεξ και της εδωσε αλλο νοημα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 01:49:23 πμ »
Για μενα τα πραγματα ειναι σχετικά απλά. Θα ήθελα να ειχα μια 5άδα ρολογιών και αυτή θα ηταν: Rolex (sub/GMT), Panerai (Luminor), Ω (moonwatch), JLC & GS. Με αυτή τη σειρά.
Αν ειχα παραπάνω λεφτά θα ηθελα να εχω και ενα Lange. Δεν θα ήθελα όμως να εχω ΜΟΝΟ το Lange χωρίς τουλάχιστον κάποια από τα άλλα. Και αν με ρωτούσατε ποια δεν θα εδιωχνα/αντάλλασσα για να το πετυχω, δεν θα ήταν το Rolex και πιθανότατα ούτε το Panerai...
Kακά τα ψέματα, μπορεί το Rolex να ειναι πολυφορεμένο (οι λογοι ειναι πολλοί και διαφοροι αναλογα τον ανθρωπο που το εχει), αλλά πολύ δυσκολα κάποιος, εστω και γνώστης ή ψαγμένος , θα επέλεγε GS για το πρώτο ρολόι που θα έδινε ενα αρκετά σεβαστό ποσό.
Αλλωστε αυτό ειναι το ερωτημα του vs. Ποιο θα μας πήγαινε πιο εύκολα ταμείο. ;D 
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 22, 2016, 01:56:22 πμ από Ilias-G »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος unbreakable

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 02:42:55 πμ »
Rolex και απο μενα

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 02:49:00 πμ »
Θεωρώ ότι η βάση για την όποια απόφαση, είναι τα προσωπικά γούστα, οι εμπειρίες, τα βιώματα, και οι στόχοι.

Το γούστο είναι καθαρά προσωπικό. Κάποιος έλκεται από ένα σχέδιο, του αρέσει να το βλέπει, ίσως δεν το χορταίνει, όσες φορές και να το βλέπει. Αυτό, είναι εκεί, δεν αλλάζει.

Οι εμπειρίες προέρχονται από προσωπική επαφή, συζητήσεις με φίλους, αναγνώσεις γνωμών, κλπ. Δεν μπορεί κάποια φίρμα που την έχεις κατατάξει σε μια κατηγορία, ξαφνικά να γίνεται υπέρτατος στόχος. πχ το πρώτο σου φθηνο απόκτημα της Χ κατασκευάστριας, σαν φοιτητής, εργαζόμενος κλπ, σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες καταναλωτικών προϊόντων, μετά από 20-30 χρόνια να μετατρέπεται σε ΤΟΡ επιθυμία απόκτησης. Ειναι αντίθετο με την βασική ψυχολογία. Εκεί "χάνουν" οι φίρμες που έχουν δώσει την εικόνα του vfm, καλού μεν, αλλά "φθηνού". Ο νοών, νοείτο.

Τα βιώματα μπορεί να είναι προσωπικά, από την οικογένεια, από τον κύκλο επαφών, κλπ. Πήρε ο αδελφός, η θεία, ο κολλητός, και είναι καλό / κακό, είχε ο παππούς και το έχουμε ακόμα, κλπ. Τα κοινωνικά βιώματα παίζουν επίσης βασικό ρόλο. Αυτό το παίρνουν οι νεόπλουτοι, αυτό οι πρωταθλητές, αυτό οι αρτίστες. Ρολο εδώ, παίζει και η διαφήμιση, και το word of mouth. Το φόραγε ο Χ, το φοράνε οι Ατλαντες ( αυτοί που κρατούν την γή  ;)), είναι της μόδας  :'(.

Οι στόχοι, πχ πουλ-μούρ ή απλώς πρακτικοί, πχ ολοκλήρωση μιας συλλογής.

Ολα αυτά, μαζεμένα, μας οδηγούν μερικές φορές, άλλα να βλέπουμε, και άλλα να κατανοούμε.

(Εχω τον γείτονα, βγάζει 150 χιλιάρικα τον χρόνο, αλλά δεν αγοράζει Mercedes γιατί είναι καπιταλιστικό προϊόν. Μόνον με Volvo, αλλά τζιπούρα 3.500 κε, που είναι σοσιαλιστές.)

Το GS, μπορει να είναι το καλλίτερο ρολόι στο ηλιακό σύστημα, αλλά έχει χρόνια μπροστά του να αποδείξει την αξιοπιστία του, την αντοχή σε συνθήκες εκτός προστατευμένου περιβάλλοντος χρήσης πχ γραφείου, την διάρκεια της ζωής του. Επίσης έχει να αντιπαλέψει, την καταγωγή του, που η προσλαμβάνουσα για την μάρκα, είναι αυτή της βασικής τιμής.

Από την άλλη, με την Rolex, μιλάμε για μία φίρμα, που αποδεδειγμένα έχει πολλά προσόντα. Μπορεί να μην πήγε στο φεγγάρι επίσημα, αλλά πήγε στον πατο των ωκεανών, και αλλού.

Και ποιός θα δώσει τα διπλά για το GS, όταν με τα μισά αποκτά το Ω ? Εγώ, ΟΧΙ. Και ας έχω ένα άριστο SEIKO από το 78.

Και ψηφίζω ΔΑΓΚΩΤΟ το SUB,επειδή το έχω βιώσει για 40 χρόνια, σε διάφορες εκδόσεις του, και θεωρώ ότι ΗΤΑΝ από τα καλλίτερα προϊόντα στην κατηγορία τιμής ΠΡΟ ΑΥΞΗΣΕΩΝ και κρίσης.

Τώρα ότι το φοράνε και οι υδραυλικοί, δεν σημαίνει ότι δεν θα το φοράω και εγώ. Αυτό ΔΕΝ μειώνει την αξία του. Το αντίθετο. Δείχνει ( εφόσον είναι γνήσιο ), την παλλαϊκή αποδοχή του και την αντοχή του στον καρπό ενός εργαζομενου, σε κάπως πιο αντιξοες συνθήκες από αυτές του ταμία πχ της τράπεζας που του το πήραν σαν "γαμορόλογο".

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 22, 2016, 02:50:34 πμ από Giorgos_I »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Simon

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 07:26:45 πμ »
Τη  Σεεικαρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Simon

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 07:27:33 πμ »
33  μυνηματα  καλα  παω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #56 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 08:41:01 πμ »
Seiko επειδή δεν το βλέπω συχνά στο δρόμο και στα φόρουμ και δεν το έχω βαρεθεί, όπως και τα 9/10 ρολόγια που έχω τώρα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 09:23:58 πμ »
Αρα,μπηκα στη διαδικασια να δωσω αυτο το ποσο για ενα Rolex,δεν το σκεφτηκα δευτερη φορα
Και το μετάνιωσες και το πούλησες. Δεν το σκέφτηκες δεύτερη φορά. :D
τα λεφτα δεν τα χανεις,γιατι Ρολεξ ειναι,εσυ αν πας να δωσεις το GS,να του λες για την τεχνολογια! :D
Ναι αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μια ζωή ρολόγια με το σκεπτικό ότι μετά θα τα πουλήσουμε.

Συμφωνω απολυτα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 09:31:27 πμ »
Κάποιοι προτιμούμε άλλα πολιτεύματα...

+++++++++

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #59 στις: Σεπτέμβριος 22, 2016, 09:57:16 πμ »
Και ποιο ειναι το πολιτευμα που πρεπει να ξεχωρίζεις απο τη μαζα και τον σωρό ,και να ανηκεις σε λιγους και εκλεκτους?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions