Αποστολέας Θέμα: Steinhart diver; Ναι γιατι οχι........  (Αναγνώστηκε 38879 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

gkblues

• Επισκέπτης
Απ: Steinhart diver; Ναι γιατι οχι........
« Απάντηση #345 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 15:23:05 μμ »
Ειμαι ακομη στο δρόμο......

GK
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 17:57:28 μμ »
Ειμαι ακομη στο δρόμο......

GK

...προσεχε. Και εμένα μια φίλη μου κατέβηκε στο πεζοδρόμιο για να βρεί ΤΑΧΙ, και......................είναι ακόμα εκεί  :D :D :D :D :D

Ανέκδοτο. Θα το πάει ο Πέτρος εκεί που πρέπει, αλλά κολλάει στο επάνω.

Σκούπα η αστυνομία στο πεζοδρόμιο, και οι "κυρίες" στο αυτόφωρο.

Λέει ο πρόεδρος
-Τι κάνατε εκεί ?
-κε πρόεδρε, πωλήτρια είμαι και και είχα μόλις βγεί από το μαγαζί.
-20 ημέρες εξαγοράσιμες

Ρωτάει την επόμενη
-Τι κάνατε εκεί ?
-κε πρόεδρε, φοιτήτρια είμαι απλώς περνούσα.
-20 ημέρες εξαγοράσιμες

Ρωτάει την επόμενη
-Τι κάνατε εκεί ?
-κε πρόεδρε, τον αρραβωνιαστικό μου περίμενα
-20 ημέρες εξαγοράσιμες

Ρωτάει την επόμενη
-Τι κάνατε εκεί ?
- κε πρόεδρε, ΤΑΧΙ περίμενα.
-20 ημέρες εξαγοράσιμες

Ρωτάει την επόμενη
-Τι κάνατε εκεί ?
-Εκδιδόμουνα κε πρόεδρε,
Μπα, απορεί ο πρόεδρος, και πώς πάει η δουλειά ?
-Χάλια κε πρόεδρε. Πως να περιμένετε να δουλέψει κανείς με όλες αυτές τις πωλήτριες, φοιτήτριες, αρραβωνιασμένες και αυτές που περιμένουν ΤΑΧΙ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 18:06:15 μμ »
Η συναντηση με το Rolex,ηταν σημαντικη και τα αλλαξε ολα,οπως λεει καποιος,θα τα αλλαξω ολα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος misterK

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 18:16:26 μμ »
Η συναντηση με το Rolex,ηταν σημαντικη και τα αλλαξε ολα

Μου θυμισες την ελληνικη ταινια "μικροι και μεγαλοι εν δραση" με κωνστανταρα, αρωνη κλπ, που για αλλη ξεκινησε ο γιος,  και τους εκανε ολους μπαχαλο, και σε αλλη κατεληξε...  :Ρ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Η υπερανάλυση κοστίζει.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Οκτώβριος 14, 2016, 18:31:50 μμ »
Η συναντηση με το Rolex,ηταν σημαντικη και τα αλλαξε ολα,οπως λεει καποιος,θα τα αλλαξω ολα...

Υψηλότερα και ευρύτερα ανιχνεύετε ............. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος jkarakasinio

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #350 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 12:22:15 μμ »
εγω θ παιρνα το πρασινακι η αλλιως το pepsi gmt!!!πολλες φορες εχω φτασει ενα κλικ απο την πραγγελια αλλα για δικους μου ψυχολογικους λογους δεν προχωρησα

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 12:36:07 μμ »
οταν δεν υπαρχει φραγκο τοτε δεν γινεται τιποτα φιλε μου!και 100 συνατησεις να κανω με rolex!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 12:59:33 μμ »
οταν δεν υπαρχει φραγκο τοτε δεν γινεται τιποτα φιλε μου!και 100 συνατησεις να κανω με rolex!

Ειναι εντυπωσιακό παντως ποσο ευκολα μερικοι αναφερουν να δώσει κανεις 6-8000 για ενα ρολοι. Αν χρειαζεται να αποταμιεύσεις για να παρεις Rolex τοτε πολυ απλα δεν πρεπει να παρεις Rolex. Ειτε τα εχεις περισσευούμενα ειτε αστο καλυτερα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 13:03:55 μμ »

Ειναι εντυπωσιακό παντως ποσο ευκολα μερικοι αναφερουν να δώσει κανεις 6-8000 για ενα ρολοι. Αν χρειαζεται να αποταμιεύσεις για να παρεις Rolex τοτε πολυ απλα δεν πρεπει να παρεις Rolex. Ειτε τα εχεις περισσευούμενα ειτε αστο καλυτερα.

Σωστά, εκτός αν έχεις τέτοια τρέλα, που δεν κρατιέσαι.

Ξέρεις πόσοι ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ τα ίδια ή και μεγαλύτερα ποσά, σε άλλα.....................πράγματα, που δεν τους μένει και κάτι ?

Εδώ τουλάχιστον, σου μένει το ρολόι  :D

Διευκρινίζω ότι τα δικά μου τα αγόραζα, οταν αντιπροσώπευαν ΜΕΡΟΣ του μηνιαίου μου μισθού.

Τώρα, ούτε σε φωτογραφίες δεν τολμω να τα κοιτάξω  :'( :'( :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 13:06:07 μμ »

δεν εχεις κ αδικο αλλα για εμας τους κοινους θνητους καθε ο ειρο η επιθυμια χρειαζεται αποταμιευση!!!δε νομιζω να υπαρχουν πολλοι στο φορουμ που να εχουν περισσευουμενα περιπου 8000€ ετσι για πλακα!!!!οταν θες κατι πολυ κ αν φυσικα δεν εχεις αλλα προβληματα η υποχρεωσεις αποταμιευεις κ χτυπας το στοχο σου!!!!ειτε ειναι ρολεξ ειτε bmw ειτε ducatti ειτε οτιδηποτε!!!τωρα το κατα ποσο αξιζει το ρολεξ η το καθε premium προιον τα λεφτα του αυτο ειναι αλλο θεμα!!!ο κολλητος μου που δεν πολυ γουσταρει ρολογια πηρε συλλεκτικα jordan 600€ κ οχι δεν ει αι βιομηχανος ουτε ο διαμαντιδης,μεροκαματο σε μπαρ δουλευει κ ειναι 32  χρονων!!!απλα το θελε κ πιστευε αξιζει

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 13:06:24 μμ »
αβυσσος η ψυχη κ το μυαλο του ανθρωπου

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 13:08:21 μμ »
Η δουλεια μου και οι οικογενειακες απαιτησεις δεν μου επιτρεπουν να κανω τετοια ονειρα ..αλλωστε δεν ποθω να παρω rolex.την εχω καταβρει με τα homage αλλα και με seiko citizen orient...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 13:11:44 μμ »
Η δουλεια μου και οι οικογενειακες απαιτησεις δεν μου επιτρεπουν να κανω τετοια ονειρα ..αλλωστε δεν ποθω να παρω rolex.την εχω καταβρει με τα homage αλλα και με seiko citizen orient...

...και εγώ με μια πλαστικούρα  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 13:55:17 μμ »

δεν εχεις κ αδικο αλλα για εμας τους κοινους θνητους καθε ο ειρο η επιθυμια χρειαζεται αποταμιευση!!!δε νομιζω να υπαρχουν πολλοι στο φορουμ που να εχουν περισσευουμενα περιπου 8000€ ετσι για πλακα!!!!οταν θες κατι πολυ κ αν φυσικα δεν εχεις αλλα προβληματα η υποχρεωσεις αποταμιευεις κ χτυπας το στοχο σου!!!!ειτε ειναι ρολεξ ειτε bmw ειτε ducatti ειτε οτιδηποτε!!!τωρα το κατα ποσο αξιζει το ρολεξ η το καθε premium προιον τα λεφτα του αυτο ειναι αλλο θεμα!!!ο κολλητος μου που δεν πολυ γουσταρει ρολογια πηρε συλλεκτικα jordan 600€ κ οχι δεν ει αι βιομηχανος ουτε ο διαμαντιδης,μεροκαματο σε μπαρ δουλευει κ ειναι 32  χρονων!!!απλα το θελε κ πιστευε αξιζει

Καλα τα λες και όντως και εγώ πριν 5 χρονια έδωσα ένα ποσο από τις αποταμιεύσεις μου και πηρα μια μεταχειρισμένη Ζ4 παρόλο που έχω εταιρικό αμάξι. Μου κόστισε πολύ παραπάνω από ένα rolex και σίγουρα έχει χάσει περισσότερα από όσα θα έχανε ένα Rolex. Αλλα ένα αμάξι είναι αμάξι. Με έχει πάει ταξίδι μέχρι την Ιταλία, έχω κάνει εκδρομές και για εμενα όντως ήταν παιδικό όνειρο. Ένα rolex σίγουρα θα το χαρώ αλλα πέρα από το να το χαζεύω, δεν θα μου προσφέρει τίποτα επιπλέον. Άντε και ένα status, χεχε. "Έχω Rolex".

Εννοείται όμως ότι όταν πηρα το αμάξι, δεν με άφησε άφραγκο και εννοείται ότι μπορούσα και μπορώ να το συντηρώ και να πληρώνω τα αυξημένα τέλη. Εάν έστω και λίγο πιεστώ για τα παραπάνω, το αμάξι έχει φύγει και μένω με το εταιρικό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Οκτώβριος 20, 2016, 16:21:20 μμ »

Καλα τα λες και όντως και εγώ πριν 5 χρονια έδωσα ένα ποσο από τις αποταμιεύσεις μου και πηρα μια μεταχειρισμένη Ζ4 παρόλο που έχω εταιρικό αμάξι. Μου κόστισε πολύ παραπάνω από ένα rolex και σίγουρα έχει χάσει περισσότερα από όσα θα έχανε ένα Rolex. Αλλα ένα αμάξι είναι αμάξι. Με έχει πάει ταξίδι μέχρι την Ιταλία, έχω κάνει εκδρομές και για εμενα όντως ήταν παιδικό όνειρο. Ένα rolex σίγουρα θα το χαρώ αλλα πέρα από το να το χαζεύω, δεν θα μου προσφέρει τίποτα επιπλέον. Άντε και ένα status, χεχε. "Έχω Rolex".

Εννοείται όμως ότι όταν πηρα το αμάξι, δεν με άφησε άφραγκο και εννοείται ότι μπορούσα και μπορώ να το συντηρώ και να πληρώνω τα αυξημένα τέλη. Εάν έστω και λίγο πιεστώ για τα παραπάνω, το αμάξι έχει φύγει και μένω με το εταιρικό.
ετσι ειναι φιλε κ το αποτελεσμα κ συμπερασμα απο ολα αυτα η κα@λα κ ο τζογος πληρωνονται!!!το ποσο;;;εξαρταται απο τον ανθρωπο!!!!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions