..................αλλα θα τραβαει τα βλεμματα και θα σε κοιτουν καπως και πριν σε ρωτησουν και αφου σε ρωτησουν τι ειναι..Εγω αν θα επαιρνα hommage θα επαιρνα ενα διακριτικο που να μην κανει μπαμ στο ματι και αν μην παραπεμπει αμεσα σε ρολεξ.
Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά κάπου "χάνω" κάτι.
Φοράω Rolex, σχεδόν συνεχώς από το 1971. ( ...είπαμε τυχαία ήρθα σε επαφή με την μάρκα, με εξυπηρέτησε, ανταποκρίθηκε στις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες της βάρβαρης χρήσης του, είχαν service και τα εκτίμησα, διέθετα και το χρήμα, και αγοραζα-πουλουσα για χρόνια.
Μέχρι που ξεκίνησα την οικογένεια, και το σπόρ ΚΟΠΗΚΕ
),
Στα χρόνια αυτά, δεν μου έτυχε ΠΟΤΕ να έρθει κάποιος να με ρωτήσει
-Τι είναι ? Ειναι Rolex ?
Εγώ πλησίαζα κάποιους, σε αεροδρόμια, συσκέψεις κλπ, και τους ρώταγα πόσο καιρό τα έχουν, και άλλες τέτοιες ερωτήσεις,
και το 80% + ούτε ήξερε τι είχε, και γιατί το είχε. Φόραγε κάποιος πχ το GMT, και μου έλεγε "ειναι καταδυτικό", το Submariner....Απορώ λοιπόν, που ένα από τα κριτήρια είναι τι θα απαντάς σε αυτούς που σε ρωτάνε.
Νομίζετε ότι ΟΛΟΙ έχουν την τρέλλα μας ή την σπουδή που δείχνουμε εμείς , το 1-2 % του πληθυσμού ?
ή θα σας σταματάνε στον δρόμο και θα σας ζητάνε την εγγύηση γνησιότητας ?
Προχωράτε λοιπόν, πάρτε τι σας αρέσει, και μην νοιάζεστε. Αμφιβάλλω αν ποτέ θα σας ρωτήσει κάποιος.