Αποστολέας Θέμα: Steinhart diver; Ναι γιατι οχι........  (Αναγνώστηκε 38919 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

gkblues

• Επισκέπτης
Απ: Steinhart diver; Ναι γιατι οχι........
« Απάντηση #120 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 19:42:06 μμ »
Γιώργο, όπως σου είπα και τις προάλλες, το gmt δείχνει μεγαλύτερο απ' ότι είναι γιατί έχει μεγάλο dial και πεταχτή κορώνα.
Είμαι σίγουρος ότι στο χέρι σου δε θα κάτσει καλά.
Αντίθετα τα ovm και vintage red δείχνουν πιο μαζεμένα λόγω του παχύτερου bezel, κάτι που φαίνεται και από τις φωτό που ανέβασες.
Εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δυο θα έπαιζα, άντε και στο ocean one black.
Τα gmt είναι υπέροχα αλλά δεν υπάρχει λόγος να δώσεις παραπάνω χρήματα.
Οι διαφορες μεταξύ του red και του ovm ειναι στους δείκτες και στην ημερομηνία ετσι;

GK                                          iPhone
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
Απ: Steinhart diver; Ναι γιατι οχι.......
« Απάντηση #121 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 20:09:25 μμ »
Ωραιο, καιρο το σκεφτεσαι, κανε το κλικαρισμα!! Τα hommage εχουν την ρετσινια αλλα ποιος θα ασχοληθει;; Συναδελφος μου πριν μερικες μερες φορουσε κοπια του sub με τον κυκλωπα..Ψαρωσα αλλα δεν τολμουσα να τον ρωτησω παρολο που ειναι φιλαρακι καλο..Ειπα ας τον ρωτησω..
Του λεω "ωπα Μητσαρα, τι βλεπω στο χερι";; Μου λεει: "σ´αρεσει;" Του λεω "το sub ειναι;; Το 16610;;"..Κολλαει και μου λεει "οχι ρε μ@λ@κα, μουφα ειναι, κινεζικο αυτοματο, ξεχαςα στη Κορινθο ενα 5ρακι (σεικο) που εχω και μου στειλε ενας φιλος αυτο"..Μια που μου το πε και μια που το ξεχασα..
Σημερα συγκεκριμενα ειχε και υγρασια στο τζαμακι του χωρις βεβαιως να τον νοιαζει..Θελω να καταληξω οτι αμα εισαι ακομπλεξαριστος και δεν εχεις κολληματα, φορας ό,τι θες..Δηλαδη εγω που τον ξερω και ειναι μαλαμα παιδι θα κατσω και θα τον κατακρινω; Οχι βεβαια..Αμα ο ανθρωπος βγαζει χαρη και καλοσυνη ο,τι και να φορεσει ολα ωραια θα ειναι πανω του..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 20:18:44 μμ »
Λες να πάρει κόπια για δοκιμή, πρώτα?  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 20:21:54 μμ »
Ωραιο, καιρο το σκεφτεσαι, κανε το κλικαρισμα!! Τα hommage εχουν την ρετσινια αλλα ποιος θα ασχοληθει;; Συναδελφος μου πριν μερικες μερες φορουσε κοπια του sub με τον κυκλωπα..Ψαρωσα αλλα δεν τολμουσα να τον ρωτησω παρολο που ειναι φιλαρακι καλο..Ειπα ας τον ρωτησω..
Του λεω "ωπα Μητσαρα, τι βλεπω στο χερι";; Μου λεει: "σ´αρεσει;" Του λεω "το sub ειναι;; Το 16610;;"..Κολλαει και μου λεει "οχι ρε μ@λ@κα, μουφα ειναι, κινεζικο αυτοματο, ξεχαςα στη Κορινθο ενα 5ρακι (σεικο) που εχω και μου στειλε ενας φιλος αυτο"..Μια που μου το πε και μια που το ξεχασα..
Σημερα συγκεκριμενα ειχε και υγρασια στο τζαμακι του χωρις βεβαιως να τον νοιαζει..Θελω να καταληξω οτι αμα εισαι ακομπλεξαριστος και δεν εχεις κολληματα, φορας ό,τι θες..Δηλαδη εγω που τον ξερω και ειναι μαλαμα παιδι θα κατσω και θα τον κατακρινω; Οχι βεβαια..Αμα ο ανθρωπος βγαζει χαρη και καλοσυνη ο,τι και να φορεσει ολα ωραια θα ειναι πανω του..

Eγραφε Rolex??  :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 20:26:16 μμ »
Λες να πάρει κόπια για δοκιμή, πρώτα?  ;D

Ε τον κουρντιζεις και συ!! ;) Θα πω την αληθεια, εμενα μου αρεσει, πολλες φορες μπηκα στον πειρασμο για στεινχαρτ αλλα τα περι "κοπιας, hommage κλπ" με αποθαρρυναν..Το vintage ομως (3-6-9-12) θα το σκεφτομουν σοβαρα γιατι ειναι μοντελο που δεν παραπεμπει αμεσα σε γνωστα μοντελα της ρολεξ και πανω απ´ολα ειναι κουκλι..Και με 500€ τι αλλο να παρω;; Σκουαλε; Με τιποτα..Το site της μονο να δεις νομιζεις οτι ειναι προχειροδουλεια φτηνης εταιρειας..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 20:29:06 μμ »

Eγραφε Rolex??  :D :D

Τα παντα σου λεω, ολο το logo...Αφου με ρωτησε και τι ωρα ειναι γιατι εχανε αρκετα και ολο το ρυθμιζε :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 20:35:12 μμ »
To squale /rolex ή γενικά η εταιρία?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 13, 2016, 20:40:05 μμ από george_ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 21:28:09 μμ »
Στις αρχες διαβαζα σκουαλε, εταιριαρα, μοντελα θρυλος, εδωσε κασες σε αλλες γνωστες εταιριες κλπ
και λεω κατσε να το δω καλυτερα..Μπαινω στο site της και παθαινω μια ψυχρολουσια..Μου φανηκε οτι ειναι ενας ιδιωτης κατασκευαστης που τα φτιαχνει μονος του και παιρνει παραγγελιες και τις εκτελει σε 5 μηνες (σαν την owc ενα πραμα :D)..Ωχρια μπροστα σε site laco, sinn, steinhart κ.α...Συνεχιζω και βλεπω logo εναν καρχαρια.."Καλα παμε", λεω και βλεπω καποια ομορφα σχεδια, οχι κατι το σουπερ, καθως υπαρχουν πολλες microbrands με πολυ πιο ξεχωριστα σχεδια, καλη ποιοτητα και καλυτερες τιμες ...Μου εκανε καποιες πατιτουρες του sub κλπ και εκει χαλασε η συνταγη...Ισως να ειμαι πολυ αυστηρος απεναντι στην εταιρια και να την αδικω αλλα τι να πω, την πηρα με στραβο ματι και ειλικρινα δεν θα την προτεινα σε καποιον..Ισως το παρελθον της να ηταν ενδοξο (ή ακομα και το παρον της) αλλα δεν βλεπω σ´αυτην κατι που να με ελκει..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #128 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 21:46:26 μμ »
Εμένα μ'αρέσει που του λέτε "πάρτο κι αν δε σου κάνει δε θα δυσκολευτείς να το δώσεις"!
Ναι άμα δώσει 400€ και το πουλήσει 200€ δε θα δυσκολευτεί να το δώσει. :D

3 ρολόγια έχει στις αγγελίες, εξαιρετικά κινήσιμα μοντέλα imho, και τα έχει κατεβάσει 50% κάτω από την αρχική του τιμή και δεν τα έχει δώσει!!! ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 21:49:41 μμ »
Εμένα μ'αρέσει που του λέτε "πάρτο κι αν δε σου κάνει δε θα δυσκολευτείς να το δώσεις"!

3 ρολόγια έχει στις αγγελίες, εξαιρετικά κινήσιμα μοντέλα imho, και τα έχει κατεβάσει 50% κάτω από την αρχική του τιμή και δεν τα έχει δώσει!!! ::)
:D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 21:52:24 μμ »
Στις αρχες διαβαζα σκουαλε, εταιριαρα, μοντελα θρυλος, εδωσε κασες σε αλλες γνωστες εταιριες κλπ
και λεω κατσε να το δω καλυτερα..Μπαινω στο site της και παθαινω μια ψυχρολουσια..Μου φανηκε οτι ειναι ενας ιδιωτης κατασκευαστης που τα φτιαχνει μονος του και παιρνει παραγγελιες και τις εκτελει σε 5 μηνες (σαν την owc ενα πραμα :D)..Ωχρια μπροστα σε site laco, sinn, steinhart κ.α...Συνεχιζω και βλεπω logo εναν καρχαρια.."Καλα παμε", λεω και βλεπω καποια ομορφα σχεδια, οχι κατι το σουπερ, καθως υπαρχουν πολλες microbrands με πολυ πιο ξεχωριστα σχεδια, καλη ποιοτητα και καλυτερες τιμες ...Μου εκανε καποιες πατιτουρες του sub κλπ και εκει χαλασε η συνταγη...Ισως να ειμαι πολυ αυστηρος απεναντι στην εταιρια και να την αδικω αλλα τι να πω, την πηρα με στραβο ματι και ειλικρινα δεν θα την προτεινα σε καποιον..Ισως το παρελθον της να ηταν ενδοξο (ή ακομα και το παρον της) αλλα δεν βλεπω σ´αυτην κατι που να με ελκει..
Η εταιρια ξεκινησε με νεους ιδιοκτητες πριν καμια δεκαετια,ειχε μεγαλη επιτυχια και ειδικα στην αμερικανικη αγορα,μετα απο αυτο ειχαμε αυξηση τιμων και νεα μοντελα,που δεν ειχαν και πολυ σχεση με την εταιρια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #131 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 22:06:44 μμ »

Χθες τα εδωσα και τα 3 με μιας φιλε

GK                                          iPhone
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 22:23:23 μμ »
......κολοκυθια τουμπανα. Κοινως πολυς χαμος για το τιποτα.
Αυτη η καραμελα με τις κασες, εχει καταντησει αηδια.
Τιποτα το σοβαρο για εμενα.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 22:25:30 μμ »
......κολοκυθια τουμπανα. Κοινως πολυς χαμος για το τιποτα.
Αυτη η καραμελα με τις κασες, εχει καταντησει αηδια.
Τιποτα το σοβαρο για εμενα.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτο εγινε και θα γινεται με πολλες εταιριες,οπως περασε η μοδα με τα vintage και πολλα αλλα,το κοινο θελει παντα νεους μονομαχους
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Σεπτέμβριος 13, 2016, 23:03:44 μμ »

Χθες τα εδωσα και τα 3 με μιας φιλε

Εγω του το χα πει του Γιωργου (gk) απo τοτε που πρωτοειχε βαλε τις αγγελιες οτι θα πρεπει να κανει μια γεναια εκπτωση αν θελει να φυγουν γρηγορα, ειναι ή οχι εμπορικα μοντελα..πχ στο military snda27 αν το χε εξαρχης 100€ θα χε φυγει προ πολλου..Για τους δικους του λογους (που δεν θα κρινω εγω) το κατεβαζε 10€/μηνα..Εγω το βαλα 90€ και εφυγε σε 2 μερες...Αν θες να φυγει τοτε πρεπει να κανεις αυτες τις μερες δελεαστικη εκπτωση αλλιως μενει απουλητο για καιρο.. ;) Χαιρομαι που τα εδωσες gk, παμε για κατι καινουργιο, εστω και στεινχαρτ, δοκιμαζοντας μαθαινεις...Πολλοι αγορασαν και τα εδιωξαν, αλλοι ακομα τα χαιρονται...Εγω πλεον μονο σιτιζεν/σεικο και ελβετια μερια... ;)
Βγηκε μια αγγελια σε ενα αλλο φορουμ, ενα σιτιζεν al000, φωτο του μοντελου ειχαμε αναρτησει προ ημερων και ψηνομαι αλλα στα 170€ με τιποτα..Ειναι discontinued μοντελο με μπαταρια και το ψιλοσκεφτομαι.. ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions