Λοιποοοοον.........πολυ μου αρεσει το θεματακι που ανοιξες.
Ητανε να κανω την αγορα μεσα στο καλοκαιρι, αλλα τελικα την ανεβαλα για τελος του μηνα.
Επομενως πιστευω οτι μπορω να σου πω δυο πραγματακια κι εσυ τα αξιολογεις οπως θελεις.
Ας ξεκινησουμε απο το πιο σημαντικο της υποθεσης.
Στα ΓΚΟΓΚΟΦΙΑ μας που μοιαζει με ρολεξ και που καποιοι ενοχλουνται με αυτο.
Δεν ειναι ρολεξ. Ειναι steinhart και το γραφει φαρδια πλατια πανω στο καντραν.
Αλλωστε μονο ενας ασχετος θα μπερδευε ενα steinhart με ενα ρολεξ. Αλλο μεγεθος, αλλη στεφανη, αλλη κορωνα, αλλο μπρασελε.
Παμε στα των ρολογιων τωρα και προτεινω να ξεκινησουμε απο αυτα που, οσο κι αν μας αρεσουν, απορριπτονται λογω μεγεθους.
Σε αυτη την κατηγορια ειναι το ocean one vintage και το ocean vintage gmt.

Το ocean one vintage ειναι μεγαλο και παχυ ρολοι. 52mm l2l και 16mm υψος.
Παρα πολλα για τα γουστα μου πλεον.
Ακομα και πιο μικρο να ηταν ομως, θεωρω οτι καποια στιγμη θα βαριομουν το σχεδιο και το μπομπε κρυσταλλο.
Το ocean vintage gmt ειναι το ρολοι στο οποιο ειχα καταληξει. Θεωρω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα, αν οχι το πιο ομορφο, diver της steinhart.
Αν δεν το πηρα, οφειλεται στο γεγονος οτι ενας φιλος μπηκε στον κοπο και μου το εστειλε απο τη Θεσαλλονικη, προκειμενου να το επεξεργαστω.
Δε σου κρυβω οτι μου φανηκε κι αυτο μεγαλο, παροτι οι περισσοτεροι ισχυριζονται οτι φοραει την ιδια κασα με ολη τη σειρα one.
Εχει λεπτο bezel και μεγαλυτερο dial, κατι που το κανει να φαινεται πιο μεγαλο απ' οτι πραγματικα ειναι.
Απο κει και περα ολη η σειρα one ειναι πολυ ομορφη καθως επισης και το ovm.
Απο τη σειρα one εχω ξεχωρισει το gmt ocean one black και το ocean one vintage red.
Αυτα τα δυο μαζι με το ovm, αποτελουν την τελικη μου τριαδα.

Χωρις να θελω να σε επηρεασω, ειμαι σχεδον αποφασισμενος για το vintage red.
Φανταζομαι οτι μεχρι το τελος του μηνα, δε θα εχει αλλαξει κατι.
Θα του ζητησω μαλιστα να μου βαλει την κεραμικη στεφανη. Το βλεπω κι ανυπομονω......

Θεωρω φιλε οτι σε αυτα τα λεφτα, τετοιο ρολοι δε βρισκεις.
380€ για αξιοπιστο ελβετικο ρολοι, μηχαναρα, ζαφειρι, AR, μεγαλη υδατοστεγανοτητα, στιβαρο μπρασελε με screw links. Τι αλλο θες;
Απλα λαβε υπ' οψιν σου οτι οι κασες της steinhart δεν ειναι κυρτες.
Δεν πατανε δηλαδη καλα πανω στον καρπο, γι αυτο σου ειπα να προτιμησεις τα πιο μαζεμενα μοντελα.
Καλη επιλογη φιλε κι οτι παρεις, ευχομαι να το ευχαριστηθεις.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk