Το θέμα είναι άλλο...
Να μου πεις πως πρέπει να μη τσιμπάμε στο μάρκετινγκ ώστε να αγοράζουμε για εμάς άχρηστα προϊόντα, να το καταλάβω. Δηλαδή από τη στιγμή που πάω για μπάνιο και το πολύ-πολύ να κάνω ένα μακροβούτι με τη μάσκα μου, τι να το κάνω το ρολόι των 30 ατμοσφαιρών;
Όπως πάντα στη ζωή υπάρχει όμως ένα αλλά... Αλλά -λοιπόν- αφού το μάρκετινγκ της "x" εταιρείας έχει αποφασίσει να μου πουλήσει ένα ρολόι πιο ακριβά υποστηρίζοντας πως το "συγκεκριμένο" ρολόι πηγαίνει στα 300 μέτρα, δε θα πρέπει και να μπορεί να το κάνει; Ναι, τσίμπησα στο μάρκετινγκ και το αγόρασα, δε θα πρέπει αυτό να ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα αφού αυτό είχε ένα αντίτιμο; Άσχετα από το αν εγώ υλοποιώ ή όχι καταδύσεις.
Άρα υπάρχουν δύο φάουλ, πρώτον ότι εγώ δε πρέπει να τσιμπάω σε πράγματα που δε χρειάζομαι και δεύτερον οι εταιρείες δε πρέπει να μας χρεώνουν για πράγματα στα οποία δεν ανταποκρίνονται τελικά.
Αλλιώς θα είχαμε μόνο δύο κατηγορίες diver ρολογιών, αυτά που είναι αδιάβροχα μέχρι τα 10 μέτρα (για τα μπάνια του λαού) και τα καταδυτικά που τα περισσότερα θα ήταν για μέχρι 50 μέτρα και κάποια εξειδικευμένα για μεγάλα έως πολύ μεγάλα βάθη (αν για παράδειγμα είσαι ερευνητής).