0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Αύγουστος 28, 2017, 23:17:40 μμSent from my iPhone using Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ...... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Αύγουστος 28, 2017, 23:17:40 μμSent from my iPhone using Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Αύγουστος 28, 2017, 23:17:40 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΝαιαιαια; Με ακούτε;;; Ο σπασοκλαμπάνιας είμαι! Δε σου είπα ότι απαγορεύονται οι φωτογραφίες από αυτό το ρολόι; Ήμαρτον πια, να καταλαβαινόμαστε! Είμαστε και φίλοι!
Παράθεση από: STF στις Αύγουστος 30, 2017, 02:12:52 πμΠαράθεση από: Greg στις Αύγουστος 28, 2017, 23:17:40 μμSent from my iPhone using TapatalkΝαιαιαια; Με ακούτε;;; Ο σπασοκλαμπάνιας είμαι! Δε σου είπα ότι απαγορεύονται οι φωτογραφίες από αυτό το ρολόι; Ήμαρτον πια, να καταλαβαινόμαστε! Είμαστε και φίλοι!Δεν σε έχει κατευνάσει δηλαδή η απόκτηση του V Στέφανε?
Παράθεση από: Greg στις Αύγουστος 28, 2017, 23:17:40 μμSent from my iPhone using TapatalkΝαιαιαια; Με ακούτε;;; Ο σπασοκλαμπάνιας είμαι! Δε σου είπα ότι απαγορεύονται οι φωτογραφίες από αυτό το ρολόι; Ήμαρτον πια, να καταλαβαινόμαστε! Είμαστε και φίλοι!
Παράθεση από: nicolasg στις Αύγουστος 30, 2017, 13:39:38 μμΠαράθεση από: STF στις Αύγουστος 30, 2017, 02:12:52 πμΠαράθεση από: Greg στις Αύγουστος 28, 2017, 23:17:40 μμSent from my iPhone using TapatalkΝαιαιαια; Με ακούτε;;; Ο σπασοκλαμπάνιας είμαι! Δε σου είπα ότι απαγορεύονται οι φωτογραφίες από αυτό το ρολόι; Ήμαρτον πια, να καταλαβαινόμαστε! Είμαστε και φίλοι!Δεν σε έχει κατευνάσει δηλαδή η απόκτηση του V Στέφανε? Για πες Στέφανε?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gerogian στις Σεπτέμβριος 02, 2017, 00:56:04 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΑεκαρα εισαι κουκλαΣτάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.