0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...αφού βάζεις ρολόι, χωρίς τιμόνι, ( ....που να το βρείς μέσα στο αεροπλάνο ! ), βάζω και εγώ τιμόνι χωρίς ρολόι ! Τότε, δεν έβγαζα τέτοιες. (...από το Seicento 899 cc).
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 18, 2017, 20:01:03 μμ...αφού βάζεις ρολόι, χωρίς τιμόνι, ( ....που να το βρείς μέσα στο αεροπλάνο ! ), βάζω και εγώ τιμόνι χωρίς ρολόι ! Τότε, δεν έβγαζα τέτοιες. (...από το Seicento 899 cc). ...Μπαμπα,μην τρεχεις!!
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 17, 2017, 16:57:29 μμΑν ειχες αυτο ,με τη μαυρη στεφανη....!εξίσου όμορφο ρολόι .... αλλά και πιο ευκολοφόρετο ρολόι με ότι και αν σημαίνει αυτό .... !!!!αν το ανταμώσεις από απόσταση .... μπορεί και να το προσπεράσεις .... να μην κολλήσει το βλέμμα σου σ αυτό ... κατι που δεν παίζει με το ΒΒ red ......!!!!!αν δεν είχα το σαμπ ..... σίγουρα θα του είχα αλλάξει στεφάνη .... με μια μαύρη !!!!
Αν ειχες αυτο ,με τη μαυρη στεφανη....!
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 17, 2017, 17:10:48 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούνιος 17, 2017, 16:57:29 μμΑν ειχες αυτο ,με τη μαυρη στεφανη....!εξίσου όμορφο ρολόι .... αλλά και πιο ευκολοφόρετο ρολόι με ότι και αν σημαίνει αυτό .... !!!!αν το ανταμώσεις από απόσταση .... μπορεί και να το προσπεράσεις .... να μην κολλήσει το βλέμμα σου σ αυτό ... κατι που δεν παίζει με το ΒΒ red ......!!!!!αν δεν είχα το σαμπ ..... σίγουρα θα του είχα αλλάξει στεφάνη .... με μια μαύρη !!!!τελικα,μπορεις να αγορασεις την μαυρη στεφανη?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Ιούνιος 20, 2017, 19:14:27 μμSent from my iPhone using TapatalkΕίναι Η ρολογάρα!Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.