Κοιταχτε. Σαν παράρτημα πολυεθνικής ο πωλητής μας είναι ουσιαστικά διευθυντής πωλήσεων. Όμως και πάλι κανονικά δεν θα έπαιρνε 528. Αυτή είχε ξεμείνει μετά από αποχώρηση του προηγούμενου διευθύνοντα συμβούλου και δεν συνέφερε την εταιρία να σπάσει το συμβόλαιο του leasing. Όποτε επωφελήθηκε ο καινούριος. Μέχρι τώρα δηλαδή που άλλαξε η νομοθεσία για τα εταιρικά και έπεσε κεραυνός. Μεγάλη ιστορία. Ελλάδα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!
Γιώργο 60.000+ εταιρικό στην Ελλάδα δεν θα έπρεπε να έχει κανείς. Γνώμη μου καλά κάνουν σε τέτοια ποσά. Αλλά να έχεις golfακι εταιρικό και να πληρώσεις και φόρο είναι χοντρό. Ευτυχώς εμένα μου έχουν δώσει Citroen c3 και το γλίτωσα στο Τσακ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η θεωρία πίσω από τα εταιρικά, είναι μεγάλη.
Παλιά, ήταν ιδιόκτητα, οπότε αγόραζες αυτοκίνητα αντι πρώτες ύλες και μηχανήματα. Αρα, κακοδιαχειριζόσουν τα διαθέσιμα.
Με το leasing, αφιερώνεις τα διαθέσιμα στον κύκλο εργασιών σου, εμπόριο, παραγωγή, κλπ, και τα έξοδα, εκπίπτουν στον ισολογισμό.
Το να χρεώνει επιπλέον τον χρήστη, είναι πρόστυχο.
Η εταιρία, πληρώνει την χρήση ( καύσιμα-διόδια ) , και τα χρεώνει στο "κόστος πωλήσεων", οπότε λογιστικά είναι "νόμιμη".
Το να ξαναχρεώνουν τον χρήστη, που το έχει ώς παραγωγικό εργαλείο, δεν εξηγείται, απλώς είναι ανώμαλοι.
Τότε, να χρεώναμε και την πρέσσα στον πρεσσαδόρο, το καράβι στον καπετάνιο, και τον υδροστρόβιλο-γεννήτρια στον ΔΕΗ-τζή, και να πληρώνουν φόρο επί της αξίας των μέσων παραγωγής της εργασίας τους.
Α, ρε άχρηστα ζώα. Δουλέψατε ποτέ για να ξέρετε πως λειτουργούν οι αγορές ?